Hur man utformar resekavaj

Ibland är det ironiskt att det är svårare att ta reda på vad man ska ha på sig när man reser än när man arbetar. Idag ska jag hjälpa dig att delvis lösa problemet genom att föreslå att du bär resekavajen när du är ute och reser. En resekavaj liknar en traditionell och signaturkavaj, förutom att den vanligtvis är mjukare och tunnare, vilket gör att du ser mindre seriös ut medan du ser snygg och elegant ut samtidigt. För att visa dig hur du ser bra ut med det när du reser har jag sammanställt några mycket trevliga idéer för resebläderkläder för att visa dig. Låt oss komma in direkt.

Heather Grey Travel Blazer med svarta läderbyxor


källa

Låt mig börja den här listan med luftiga idéer med reseutrustning med ett snyggt och lite konstnärligt utseende. För att forma det här utseendet, använd en lätt resekavaj med ljung med svart t-shirt med rund hals. Kombinera dem med svarta läder leggings och svarta läder stövlar. Slutligen lägg till en svart filthatt för att se mer konstnärlig och iögonfallande ut.

Svart resekavaj i läder med en vit peplumblus och jeans

svart läderkavaj i läder med vit peplumblus och jeans
källa

För att göra dig snyggare är det vanligtvis ett mycket bra alternativ att lägga till ett läderelement i din outfit. Du kan till exempel ha på dig en vit peplumtopp med en svart läderskjorta för att se mörk och cool ut. Kombinera dem med mörkgrå skinny jeans och svarta balettlägenheter för att se rena och enkla ut.

Brun maxilängd resekläder med svart tröja och korta jeans

brun maxi ull resekavaj med svart tröja och korta jeans
källa

Här är en mycket unik outfit som inkluderar en lång kavaj. En svart tröja med rund hals och svarta jeans är det perfekta komplementet till denna look. Lägg till ett lager genom att bära en kavajullkavaj i maximal längd. Lägg till ett par vita sneakers i ekvationen.

Orange resekavaj med vit bomullstopp med V-ringning

Orange resekavaj med vit bomullstopp med V-ringning
källa

För att se skarp och kreativ ut, här är en outfit att prova på när du reser. Med denna outfit kan du bära en vit V-ringad blus och en orange resekavaj för toppen. Använd den med marinblå slim fit-byxor och ett par bruna läderskor med snörning för en enkel, unisex look.

Svart casual blazer med mörkblå skinny jeans och stickad hatt

svart casual blazer med mörkblå skinny jeans och stickad hatt
källa

För att se avslappnad och luftig ut på jobbet är här en outfit att bära. Bär en vit t-shirt av hög kvalitet till toppen och para ihop den med en svart casual blazer. I botten, bär blå skinny jeans och ett par svarta mockaskinn. Lägg till en svart stickad mössa för ett mysigt sätt att slutföra kläderna.

Mörkblå kavaj med vit T-shirt och blå skinny jeans

Marinblå kavaj med vit t-shirt och blå skinny jeans
källa

Detta är en elegant casual outfit som kan få dig att se extra smal och lång ut. För att uppnå detta utseende, använd bara en vit t-shirt med en svart resekavajjacka till toppen. Kombinera dem med blå smala jeans med hög midja. Bär vita sneakers för att göra kläderna rena och ungdomliga.

Grön militärjacka med svarta jeans

grön militärjacka med svarta jeans
källa

För att se ännu mer avslappnad ut, här är en tunn, grön militär blazerjacka som kan hjälpa dig med detta och som är perfekt för dig på språng. Använd den med en vit t-shirt med scoop-hals och svarta skinniga jeans. Bär ett par nakna sandaler för att ge utseendet en uppfriskande touch.

Svart resekavaj med matchande chinos

svart resekavaj med matchande chinos
källa

För att skapa detta snygga och snygga utseende kan du bära en svart resedräkt som kärnan i kläderna. Bär i detalj en svart skräddarsydd resekavaj med en svartvit randig blus för toppen. Bär den med smala blockchinos och svarta ballerina-lägenheter för ett snyggt och elegant utseende.

Vit, avslappnad kavaj med vit T-shirt och ljusblå skinny jeans med anklar

vit, avslappnad kavaj med vit T-shirt och ljusblå skinny jeans
källa

För att se lätt och avslappnad är det lika viktigt att välja jeans som att välja din jacka. Du kanske till exempel vill ha en vit resekavaj med en vit t-shirt och ljusblå skinny jeans. Bär ett par ljusblå canvas sneakers för att ge en ungdomlig och damliknande touch till din outfit.

Blushrosa dubbelknäppt resekavaj med blå skinny jeans

rodnande rosa dubbelknäppt resekavaj med blå skinny jeans
källa

För att skapa det lite mer formella reseutseendet kan du bära en grå stickad tröja med en rodnande rosa dubbelknäppt ullkavaj. Kombinera dessa bitar med blå skinny jeans. Använd vita sneakers för att se bra ut och vara bekväm på din resa.

Grön casual blazer med avslappnad passform och vit skjorta med knappar

Grön casual blazer med avslappnad passform och vit skjorta med knappar
källa

För att se mer avslappnad ut, kanske du vill bära några bitar med en avslappnad passform istället för att bära alla kroppskramande bitar. Du kan till exempel ha på dig en grön, lite överdimensionerad resekavaj med en vit knäppt skjorta. Bär den med blå jeans med raka ben och svarta läderstövlar för att komplettera utseendet.

Grå resekavaj med vit t-shirt

grå resekavaj med vit t-shirt
källa

För att se väldigt avslappnad kan du bara välja en grå kavaj som är tunnare och tillverkad av bomull eller linne. Kombinera den med en vit t-shirt och mörkblå skinny jeans. Använd vita sneakers för att komplettera det enkla och lättillgängliga utseendet.

Regnbågsfärgad tröja med en mörkblå resekavaj och shorts

Regnbågefärgad tröja med mörkblå resekavaj och beskurna byxor
källa

För en färgstark och glad look kan du bära en regnbågsfärgad randig t-shirt och fylla på den med en marinblå avslappnad kavaj. Bär solbruna shorts och ett par grå mockaskinn för att avsluta din outfit i stil.

Svart resekavaj med vit topp med djup V-ringning och rippade jeans

svart resekavaj med vit topp med djup V-ringning och rippade jeans
källa

För att se reserverad sexig ut när du reser kan du bära en svart resekavaj med en vit, nedskuren linne. Koppla ihop dem med knutna och rippade pojkvänjeans. Använd svarta, remma platta sandaler för att avsluta din outfit med stil och luft.

Här är idéerna för resekläderkläder som jag vill prata med dig om. Missförstå inte att kavajen bara är för arbete. Du kan definitivt använda den för att skapa ett avslappnat och snyggt utseende.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*