Hur man utformar reflekterande vindjacka

Hur man utformar reflekterande vindjacka

De flesta vindskydd är halvblanka. Men det finns de som är särskilt glänsande och till och med metalliska. De kallas vanligtvis reflekterande vindskydd och hur man utformar dem är dagens ämne. Underskatta inte användbarheten och skönheten hos en vindjacka. Det kan verkligen hjälpa dig att hålla dig varm medan du är så lätt och lätt att bära att du bara kan glida den i fickan eller väskan när du inte behöver det. För att göra det lättare för dig att utforma har jag sammanställt några bra idéer för reflekterande vindjacka-kläder för dig. Låt oss nu dyka in.

Blå och grå reflekterande vindjacka med jeans


källa

För att starta den här listan över häftiga outfitidéer vill jag först visa dig en trevlig och sportig stree-outfit som är perfekt för vänner. För att uppnå detta utseende, använd bara en reflekterande vindjacka med blå och grå färgblock. Kombinera den med en gråblå skinny jeans. För skorna, ha ett par vita sneakers för att komplettera utseendet.

Grön reflekterande vindjacka med mörkblå skinny jeans

grön reflekterande vindjacka med mörkblå skinny jeans
källa

För att se iögonfallande och skarp är det viktigt att lägga till en chockerande färg i mixen. Till exempel kan du bära en metalliskt chockerande grön reflekterande vindjacka över en svart t-shirt. Kombinera dem med mörkblå skinny jeans. Bär ett par vita canvas sneakers med låg topp för att se ungdomligt och uppfriskande ut.

Svart reflekterande vindjacka med matchande löpbyxor

svart reflekterande vindjacka med matchande löpbyxor
källa

Här är en ganska avslappnad löparoutfit som kan få dig att se ganska cool och söt ut också. För att forma detta utseende kan du bära en vit sporttopp med en svart, reflekterande, något överdimensionerad vindjacka. Koppla ihop dem med matchande svarta nylonstrumpbyxor med raka ben. Använd vita sneakers för att slutföra kläderna.

Silver vindjacka i metall med svart crop topp och läder leggings

silvermetallisk vindjacka med svart crop topp och läderjackor
källa

Här är några saker du kan göra för att forma den här glänsande sexiga streetoutfit. Bär en svart crop topp med en blank metalljacka i silver. Kombinera dem med svarta, smala, smala läderbyxor för att se smala, långa och unika ut. För skorna, använd bara ett par vita sneakers för att se ungdomliga ut.

Blank svart vindjacka med en minikjol i silver

blank svart vindjacka med silver minikjol
källa

Det här är den typ av vindjacka som kan få dig att se snyggare och unikare ut. Det är en svart reflekterande tröja som ser väldigt annorlunda ut än en vindjacka med dragkedja. Koppla ihop den med en silverminikjol i metall. För skorna kan du bara bära ett par vita sneakers med låg topp för att pryda kläderna.

Silvermetallic oversized windbreaker med svart crop top och blå jeansshorts

överdimensionerad silverbyxa i silver med svart crop topp och blå jeansshorts
källa

Det här är en väldigt attraktiv streetoutfit som kan få dig att se tillbaka. För att uppnå detta utseende, välj en silvermetallisk vindjacka som är tillräckligt stor. Kombinera den med en svart crop top och blå mini-jeansshorts. För skorna, bär ett par vita höga Converse för att slutföra kläderna.

Blå blank vindjacka med svarta nylonbyxor

blå glänsande vindjacka med svarta nylonbyxor
källa

Detta är en väldigt ren och avslappnad street outfit som du kan bära för både löpning och fritidsplatser. För att forma denna outfit kan du bära en kungsblå reflekterande vindjacka över en vit t-shirt. Koppla ihop dem med svarta nylonlöpningsbyxor med raka ben. Använd gråa sneakers för att slutföra utseendet.

Svart reflekterande vindjacka av syntetläder med lastbyxor

svart reflekterande vindjacka av syntetläder med lastbyxor
källa

Här är en jacka som sitter någonstans mellan en vindjacka och en läderjacka. I detalj är det en svart, tunn, reflekterande jacka. Kombinera den med en ljusgrå slim fit-t-shirt och grå raka benbyxor. För skorna, ha ett par svarta sneakers för att se snygga ut.

Grå vindjacka med matchande byxor och vita sneakers

grå vindjacka med matchande byxor och vita sneakers
källa

Det här är den typ av avslappnad streetoutfit som du kanske vill ha på dig för utomhusaktiviteter som vandring och jogging. För att forma detta utseende, använd helt enkelt en grå reflekterande nylonvindbyxa med grå löparbyxa. Koppla ihop dem med gula sneakers för att få dig att se lite lättare ut.

Svart överdimensionerad leopardmönstrad reflexjacka med vit crop top

överdimensionerad reflexjacka med svart leopardmönster och vit crop top
källa

Det här är inte precis en vindjacka men jag tror att du kanske är intresserad av denna outfit om du letar efter en reflekterande jacka. I detalj är jackan en reflekterande långlinnjacka med svart leopardmönster. Koppla ihop den med en vit crop top och vita smala byxor. Bär ett par korta svarta läderstövlar för att slutföra din eleganta outfit.

Silver vindjacka i metall med vit beskuren tee

silver vindjacka i metall med vit, beskuren T-shirt
källa

Detta är en mycket iögonfallande outfit som inkluderar silverfärgen. Faktum är att silverfärgen nästan är en garanti för att se skarp ut. Det krävs dock lite mer självförtroende för att klara det. Du kan tveka lite om det är första gången du bär silver. Det är faktiskt inte så svårt att dra av när du parar ihop det med rätt delar. Till exempel, för att uppnå detta extra glänsande utseende, kan du bära en silvermetallisk vindjacka med en vit beskuren T-shirt på toppen. Kombinera dem med svarta byxor med hög midja för att se sportiga och avslappnade ut. Bär ett par vita sneakers för skorna för en uppfriskande finish.

Svart kort blank jacka med blå mamma jeans

svart kort blank jacka med blå mamma jeans
källa

Detta är en väldigt avslappnad läderjacka som ser mycket ut som en vindjacka. För att forma utseendet kan du bära den här svarta korta reflekterande jackan över en t-shirt med svart tryck. Koppla ihop dem med ljusblå, höghöjds mamma-jeans med raka ben. Bär ett par svarta mockasko stövlar med skorna för att slutföra utseendet.

Glänsande kungsblå vindjacka med paljett-shorts

glänsande kungsblå vindjacka med paljetter mini shorts
källa

För att se glänsande och lekfull ut kan du bära en kungsblå reflekterande vindjacka över en svart crop top. Koppla ihop dem med en minisportshorts i silver. Bär ett par svarta sandaler så får du en mycket intressant och vacker stranddräkt.

Här är de reflekterande idéerna för windbreaker outfit som kan hjälpa dig att se avslappnad och skarp samtidigt. Testa dem och krydda ditt gatutseende.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*