Hur man utformar pulloverjacka

Det är ingen tvekan om att ett bra sätt att klä på sig för din arbetsdag är att ha på sig något elegant och damliknande för att få dig att se mer professionell och attraktiv ut. Men hur är det med helgen? Låt oss titta på något som kan ta fram den avslappnade och jordnära sidan av dig. Låt oss undersöka hur du kan se snygg och sportig ut med tröjajackan. Det är kanske inte lika praktiskt att ha på sig som en jacka med dragkedja, men det ser ut att du ser lite mer snygg och unik ut. Nu, för att visa dig hur du utformar det, låt mig visa dig listan över fina tröjajacka-idéer som jag har samlat åt dig. Låt oss komma in direkt.

Grå tröjajacka med svart keps


källa

Låt oss börja den här listan över häftiga outfitidéer med ett pojkigt och snyggt utseende. För att forma denna outfit kan du helt enkelt bära en grå casual tröjajacka och lägga den över en vit tröja för att skapa några snygga lager. Koppla ihop dem med svarta skinny jeans och vita sneakers. Lägg till en svart baseballkeps i mixen för en cool och pojkaktig touch.

Blushrosa tröja med huvajacka med svarta skinny jeans

rodnande huvtröja med rosa skinny jeans
källa

Låt oss nu titta på det här lite mer ladylike och mysiga utseendet. Bär en rosa överdimensionerad tröjajacka för toppen. Kombinera den med svarta skinny jeans och vita sneakers, eller en svart och vit lågklassiker. Detta är en perfekt outfit för avslappnade mötesplatser.

Grå tröjajacka i blockform med mörka smala jeans

grå, figur-kramande pulloverjacka med mörka skinny jeans
källa

För de av er som är i ganska bra form, här är en sportig outfit att visa upp några kurvor med. För att uppnå detta utseende kan du bära en mörkgrå och ljusgrå jacka med halv dragkedja och para ihop den med mörkblå skinny jeans. Bär ett par svarta och vita höga Converse för en snygg och lite mörk look.

Svart windbreaker av nylon och läder med tröja

svart vindjacka i nylon och läder
källa

På tal om mörkret: den här outfit gör att du ser riktigt cool och mörk ut tack vare det extra läderelementet. För att forma denna outfit kan du bära en svart, tvåfärgad tröjajacka, som består av en nylondel och en läderdel. Använd den med svarta skinny jeans och svarta sneakers för att göra utseendet komplett.

Grå och mörkblå färgtröja sportjacka med mörka jeans

grå och mörkblå färgjacka sportjacka med mörka jeans
källa

För att se mysigt och sportigt ut samtidigt är det vanligtvis en bra idé att ha på sig något som använder färgkombinationen grå och marinblå. Till exempel kan du bära en marinblå och grå svart nylontröja sportjacka som mittpunkten för din sportiga outfit. Koppla ihop den med mörkblå jeans eller svarta leggings. Bär vita sneakers för att avsluta din outfit snyggt.

Orange mock Neck tröja sportjacka med svarta skinny jeans

Orange Mock Neck tröja sportjacka med svarta skinny jeans
källa

För att se skarp och vacker ut kan det vara en bra idé att bära en tjock jacka. Här är en slående ljus orange tröja vindjacka som ser söt och avslappnad ut. Du kan bara bära den med svarta supermager jeans eller svarta leggings. Bär vita sneakers för att snyggt linda in kläderna.

Himmelblå nylonjacka med svarta joggerbyxor

himmelblå nylontröjajacka med svarta joggebyxor
källa

Mycket tid, syftet med att ha på sig en tröjajacka är att se snyggare ut än vackert och damligt. Men med en jacka som den här himmelblå kan du vara lite girig och nå båda sidor av världen. Kombinera jackan med svarta joggbyxor eller svarta löpbyxor. Använd svarta och vita löparskor för att komplettera utseendet.

Kungsblå vindjacka med svarta leggings

Kungsblå vindjacka med svarta leggings
källa

Det här är bara ett lekfullt utseende som är kul då och då. Du kanske vill ha dessa typer av avslappnade kläder för en riktigt avslappnad hangout eller för matinköp. För att uppnå detta utseende, använd en kungsblå vindjacka med svarta leggings. Använd vita sneakers för skorna för att komplettera denna enkla outfit.

Vit casual jacka med svart mock neck tröja & jeans

vit casual jacka med svart mock-neck tröja och jeans
källa

Detta är ett mycket intressant sätt att bära en tröjajacka. Att ha på sig en vit tröjajacka med en svart, tjock, stand-up krage kanske inte verkar vara en bra idé på papper, men i verkligheten verkar de fungera förvånansvärt bra. Kombinera dem med svarta skinny jeans och svarta och vita sneakers för en avslappnad och snygg finish.

Vit tröja sportjacka med svart pannband och löparshorts

vit tröja sportjacka med svart pannband och löpande shorts
källa

Här är ett mycket typiskt och attraktivt vandringsutseende. För att uppnå detta utseende kan du helt enkelt ha på dig en vit t-shirt med en vit överdimensionerad tröja för vandring. Koppla ihop dem med svarta löpbyxor och träningsskor. Glöm inte det svarta huvudbandet som är både snyggt och praktiskt att bära.

Gul tröjajacka med svarta löpbyxor

gul vindjacka med tröja och svarta löparshorts
källa

För att forma detta superglada utseende är allt du behöver göra att ha mycket gult och citrongult för att vara exakt. På toppen bör du ha en gul t-shirt med en matchande jacka i nylon. Koppla ihop dem med svarta löpartights och ett par svarta och vita löparskor. Du kan bära detta som en avslappnad street outfit eller som en riktig joggingdräkt.

Svart och grå fleecejacka med mörkblå skinny jeans

svartgrå fleecejacka med mörkblå skinny jeans
källa

Här är en mysig gatoutfit som är perfekt för avslappnade hangouts. För toppen, använd bara en grå och svart fleecejacka. Kombinera dem med mörkblå otvättade skinny jeans. För skorna, ha ett par svarta och vita låga topp Converse för att se mer ungdomlig och snygg ut.

Överdimensionerad pulloverjacka i kungsblå med mini-jeansshorts

Överdimensionerad pulloverjacka i kungsblå med mini-jeansshorts
källa

För att se uppfriskande och ungdomlig ut är ett coolt sätt att forma en tröjajacka att para ihop den med shorts. Till exempel kan du bära den här lite överdimensionerade, kungsblå tröjajackan med ljusblå mini-jeansshorts så att dina ben ser extra långa ut. Använd vita sneakers för att avsluta kläderna rena och uppfriskande.

Här är idéerna för tröjautrustning som hjälper dig att se avslappnad, snygg och sportig på helgerna. Du kan bära dem oavsett om du verkligen tränar eller inte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*