Hur man utformar Pull Jeans

Hur man utformar Pull Jeans

Det här blogginlägget skrevs speciellt för dig som bär mycket jeans. Oavsett hur bra jeansen ser ut, är kroppens komfort och passform också mycket viktigt. Medan vanliga jeans vanligtvis är helt bra för många människor, finns det vissa som har upptäckt att de inte passar deras kroppar också. Idag kommer jag att föreslå dig de påklädda jeansen, en väldigt snygg, faktiskt nästan samma jeans som de typiska jeansen och ett bekvämt par jeans som du kanske vill prova. Här är några riktigt fina idéer i denim outfit som jag ska visa dig.

Grå och vit randig huvtröja med ljusblå pull-on jeans


källa

Låt mig börja listan över avslappnade och snygga outfitidéer med en bild som visar exakt hur ett par jeans ser ut att ha på sig. Som du kan se, om du inte visar upp midjeområdet med en subtil elastisk midjedesign, är det som dina typiska jeans. Du kan enkelt kombinera dessa smala jeans med en grå och vit randig huvtröja och gula glidande sandaler för att se ungdomlig och glad ut.

T-shirt med tre fjärdedelar i svart och vitt med ljusblå skinny jeans att bära

Svartvitt T-shirt med trekvartärmar och ljusblå skinny jeans
källa

För att se vardagligt och snyggt ut kan du bära en svartvit randig tre-fjärdedel t-shirt för toppen. Kombinera den med en ljusblå skinnjeanströja med manschett. Bär blå och vita tryckta sneakers för att kreativt slutföra kläderna.

Bred randig svartvitt tröja med jeansjacka och pull-on jeans

bred randig svartvit tröja med jeansjacka och jeans att bära
källa

Här är en annan snygg och ungdomlig outfit som har lite pojkvänstil. För att uppnå denna outfit kan du bära en svartvit randig tröja med en ljusblå jeansjacka till toppen. Kombinera dem med svarta jeans och vita sneakers för att komplettera det lågmälda, attraktiva utseendet.

Vit tröja med avslappnad passform och mörkblå skinny jeans att bära

vit tröja med en avslappnad passform och mörkblå skinny jeans
källa

För att skapa en super minimal outfit är en vit topp med mörka jeans vanligtvis en mycket fin kombination. Du kan till exempel ha på dig en vit tröja med avslappnad passform och mörkblå skinny jeans. Koppla ihop dem med ljusgrå mockaskor för att komplettera klädseln i stil.

Ljunggrå ullrock med dragkedja i jeans

ljunggrå ullrock med sönderrivna pojkvänjeans
källa

Detta är ett mer sofistikerat vinterutseende som kan få dig att se mysig och attraktiv ut. För att uppnå detta utseende kan du bära en grå tröja med en gråmelerad ullrock. Team dem med blå, kraftigt rippade jeans. Bär svarta stövlar i matt läder och en svart och vit rutig halsduk för att komplettera detta snygga utseende.

Grå och vit färgstickad tröja med svarta jeans

grå och vit blockstickad tröja med svarta jeans
källa

För att uppnå det här härliga gråvita utseendet kan du bära en grå och vit blockstickad tröja med en grå ullrock till toppen. Koppla ihop dem med svarta skinny jeans. För skorna, ha på dig ett par grå ankelkängor i fuskpäls för att slutföra kläderna på ett bedårande sätt.

Ljusgrå stickad tunikatopp med vita jeans med dragkedja

Ljusgrå stickad tunikatopp med vita jeans med dragkedja
källa

För att se luftig och attraktiv ut kan det vara ett mycket bra alternativ att bära en tunikatopp. I det här fallet väljs en lätt fläckig, avslappnad tunikatopp. Kombinera toppen med vita jeans med blixtlås. Lägg till ett par ankelstövlar med kamelmocka i öppen tå till ekvationen.

Grå avslappnad passformblus med lätta jeans och glidande sandaler

grå blus med en avslappnad passform, lätta jeans med manschetter och sandaler
källa

Att se reserverad betyder inte att du inte kan se anständigt ut. Ett sätt att göra detta är att bära avslappnade passform med fina färger. Du kan till exempel ha på dig en grå ärmlös blus med en avslappnad passform och ljusgrå pull-on jeans med raka ben. Bär svarta sandaler för att komplettera det avslappnade utseendet.

Svartvit randig t-shirt med ljusblå jeans med manschetter

svartvit randig t-shirt med ljusblå jeans med manschetter
källa

För att se avslappnad och snygg fram tar vi fram den ikoniska långärmade T-skjortan med svarta och vita ränder. För styling kan du kombinera den med ljusblå skinny jeans med manschetter. För skorna, ha på dig ett par blå och rosa blommiga canvas sneakers för att slutföra kläderna på ett ungdomligt och rent sätt.

Vit långstickad tröja med utsvängda pull-on jeans och floppy hatt

vit långstickad tröja med utsvängda pull-on jeans och floppy hatt
källa

För att se konstnärlig och snygg ut, här är en mycket fin outfit som du kanske vill prova. Bär en lång och något överdimensionerad vit tröja med en avslappnad passform för toppen. Kombinera den med blå flared jeans och dölj ett par svarta höga klackar under jeansen. Lägg till en svart diskett hatt i mixen för att ge den konstnärliga prägeln.

Vit ärmlös topp med orange pull-on jeans

vit ärmlös topp med orange jeans
källa

Vad sägs om att lägga till ett orange element i mixen för en glad och skarp look? Du kan till exempel ha på dig en vit ärmlös blus med en orange beskuren jeans. Koppla ihop dem med ljusrosa klackar med öppen tå för att se mer ladylike ut.

Vit chiffongblus med utsvängda jeans och en brun läderhandväska

vit chiffongblus med utsvängda jeans och handväska i brunt läder
källa

För att skapa det avslappnade och eleganta utseendet att ha på dig som en affärsavslappnad outfit på kontoret kan du bära en knapplös blus i vit chiffong med blå flared jeans. Koppla ihop dem med svarta ballerinor och en brun läderhandväska för att se mer elegant och smalare ut.

Ljusrosa linne med mörkblå pull-on jeans med muddar

Ljusrosa linne med mörkblå pull-on jeans
källa

För att se ladylike och casual, här är en outfit som kan göra just det. Använd en ljusrosa chiffonglinne för toppen. Kombinera det med ett par mörkblå skinny jeans med muddar. Bär rosa ballerina-lägenheter för ett rent, elegant utseende.

Här är idéerna för denimkläder som ser nästan ut som vanliga denimkläder. Huvudskillnaden är hur du känner dig med jeansen runt midjan. Testa dem och se om det känns bättre eller om de vanliga jeansen fortfarande passar bättre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*