Hur man utformar puffärmblus

Att välja rätt blus spelar en viktig roll för om din outfit skulle se ut som dam eller inte. Ett bra val är bågen och slingan som jag nämnde i ett annat blogginlägg. Ett annat bra val är puffärmblusen, som jag ska utforska med dig nu. För att visa dig några av de trevligaste sätten att utforma det har jag satt ihop de bästa idéerna för puffärmblusutrustning för dig. Låt oss titta på dem.

Vit puffärmad blus med beige chinos


källa

Oavsett om det är en blus med knappar eller utan knappar, ger puffärmdesignen blusen en elegant, feminin touch. Till exempel är här en knapplös blus med vita puffärmar som ser väldigt ladylike ut. Du kan para ihop den med beige chinos och vita klackar för att skapa en elegant och professionell outfit som är perfekt för kontoret.

Vit krageblus med puffärmar och svart spetskjol

vit krage puff ärm blus svart spets kjol
källa

Den här gången är det en vit puffärmad blus med knappstängning och en rund krage. Du kan para ihop den med en svart två-lager spets midi flare kjol. Ett par svarta spetsiga klackar och en svart handväska är ett utmärkt val för att komplettera detta utseende. Spetskjolen ger outfit mycket elegans. Resultatet är en väldigt unik och damliknande svartvitt arbetsdräkt.

Blå blus med puffärmar och en penna kjol med blommönster

blå puff ärm blus blommig tryck penna kjol
källa

Om du får klä mer kreativt på din arbetsplats hittar du en mycket intressant outfitidé här. På toppen bär du en blå blus med puffärmar och knappar. Hittills är det inget speciellt. Kombinera nu blusen med en röd, svart och vit blommig kjol för en kreativ och kontrasterande outfit. Använd svarta spetsiga klackar för att komplettera denna iögonfallande outfit.

Vit kjol med puffärmar och knappar med mamma jeans

vit puffad ärm knapp upp skjorta mamma jeans
källa

För att skapa ett elegant och avslappnat utseende kan du bära den här vita skjortan med den överdrivna puffärmdesignen. Mycket intressant, medan mom-jeans är kända som en look-stil, men kombinationen av mom-jeans med den vita blusen gör att outfit ser riktigt coolt och elegant ut. Använd svarta ballerina-lägenheter med dina skor för en lätt och snygg look.

Blå knapp-up skjorta med svarta mini-shorts med blommönster

blå skjorta med knappar svarta blommiga minishorts
källa

Här är en annan kreativ arbetsdräkt att ha på sig på fredagar. Den här gången verkar det mer avslappnat. För att uppnå detta utseende, bära en lite överdimensionerad blå puffärmskjorta och svarta blommiga minishorts. Använd den med nakna öppna klackar och en svart läderhandväska för en elegant twist.

Svart och vit randig skjortklänning

svartvit randig skjortklänning
källa

Det här är inte precis en skjorta. Istället är det en snygg svartvitt randig skjortklänning med en överdriven puffärmdesign. För skorna kan du ha svarta klackar med öppna tåband för att se elegant och feminint ut.

Vit blus med knäppning upp och mamma jeans

vit jeans med knäppning på blus
källa

Det är intressant att se hur mammas jeans har gjort en comeback genom åren för att bli en del av mainstream. De är som bäst när de paras ihop med några unikt designade. Här kombineras till exempel mamma-jeans med en vit blus med puffärmar och vita klackar för att uppnå ett mycket kreativt och iögonfallande utseende.

Vit off-the-shoulder blus med puffärmar och jeansshorts

vita jeansshorts utan axel med puffärmar och en blus
källa

För en sexig och uppfriskande sommarutseende kan du bära en vit off-shoulder puffärmblus med jeansshorts. Koppla ihop dem med vita sandaler för att komplettera detta enkla men vackra utseende. Det här är den typ av avkopplande outfit du skulle ha på dig för en strandsemester.

Vit blus med puffärmar och en röd bodycon-minikjol

vit puffärmad blus röd figurkramande minikjol
källa

För en gammalskoligt feminint utseende kan du bära den här vita puffärmade blusen som innehåller lite spetsdetaljer. Koppla ihop den med en röd figur som kramar minikjol och svarta spetsiga tåklackar för det klassiska och ikoniska utseendet.

Vit chiffongblus med mamma-jeans

vit chiffongblus mamma jeans
källa

Här är en annan mamma jeans outfit som ser bra ut. Det är en avslappnad outfit som är väldigt lätt att ta av. Det här kan vara en bra utgångspunkt för er som vill prova mammas jeans. För att se bra ut med dessa mamma-jeans, para ihop dem med en vit chiffongblus med puffärmar och vita sneakers för en minimal outfit.

Vit tvåfärgad topp med puffärmar och en utsvängd kjol

vit, tvåfärgad kjol med puffärmar
källa

Denna vita topp är en tvåfärgad topp som ser något mellan skjortan och blusen. Det är i grunden en skjorta med chiffongpuffärmar. Koppla ihop den med en ljusgul midikjol och vita klackar med öppen tå för en drömmande look.

Vit knapp-up skjorta med marinband rosett

vit knapp upp skjorta marinband rosett
källa

För en outfit som ser både snygg och feminin ut kan du bära en vit skjorta med en mörkblå rosett. Koppla ihop den med tvättade skinny jeans och svarta läderstövlar för att ge stil till outfit.

Blus med puffärmar och ett grönt band

Blus med puffärmar och ett grönt band
källa

Detta är en mycket ungdomlig och mysig outfit som du kan ha på dig för hangouts och dejting. Toppen är en grön blus med puffärmar och en rosett. Kjolen är en väldigt kreativt designad jeanskjol med en svart knappknapp. För att hålla kläderna snygga och rena är de svarta balettlägenheterna det bästa valet för skorna.

Orange kortavskuren blus med V-ringning och puffärmar

orange korta snittblus med puffärmar och V-ringning
källa

För en sexig sommarlook som inte är din typiska kombination av t-shirt och jeansshorts, kan du bära en orange, beskuren blus med av-halsringning och puffärmar. Använd den med svarta skinny jeans med hög midja och vita sneakers för en avslappnad och snygg look.

Förhoppningsvis kommer du att hitta idéerna om puffärmblusoutfit som nämns ovan användbara. Som du kan se finns det några som får dig att se mer unik och feminin ut, medan de faktiskt är ganska lätta att dra av. Prova några av kläderna och se om du kan fortsätta att utöka ditt outfit-spel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*