Hur man utformar promenader sandaler

Hur man utformar promenader sandaler

För dig som tror att sneakers är den enda typen av skor som får dig att känna dig bekväm på en lång promenad, bör du tänka två gånger efter att ha läst det här blogginlägget. Numera finns det många platta sandaler med tillräckligt med fotled som du kan känna dig bekväm med även om du går långt. Jag kallade i allmänhet dessa bekväma platta sandaler för vandringssandaler. Det fina med dem är att de är superlätta att ta bort. För att göra stylingen enklare för dig har jag sammanställt en lista över de bästa outfitidéerna för vandringssandaler. Låt oss titta på dem nu.

Vit miniklänning med V-ringning och grå vandringssandaler


källa

För att starta den här listan över uppfriskande och attraktiva outfitidéer, ska jag först visa dig en enkel och uppfriskande outfit som du kan bära för semi-formella evenemang. För att forma utseendet kan du helt enkelt bära en vit mini-bomulls V-ringad skiftklänning. Koppla ihop det med ett par gråa platta sandaler för att sätta upp kläderna på ett uppfriskande sätt.

Vit, långärmad midi chiffongklänning med passform och flare med nakna vandringssandaler

vit, långärmad midi chiffong passform och flare klänning med nakna vandringssandaler
källa

För att uppnå denna luftiga och mysiga outfit kan du bära en vit långärmad chiffong midi flare klänning som fokus för outfit. Koppla ihop den med nakna platta sandaler. Lägg till en vacker och unikt designad rund halmhandväska till mixen för att se konstnärlig och attraktiv ut.

Ljusblå midiklänning med midjekeps och kepsärmar och matchande sandaler

ljusblå midiklänning med slips i midjan och ärmslut med matchande sandaler
källa

För att forma denna vackra ljusblå business casual outfit kan du bära en ljusblå mantelklänning med kepsärmar och miditryck som outfitens kärna. Koppla ihop den med en ljusblå och svart läderplånbok. För skorna kan du bära ljusblå sandaler för att se bra ut.

Grå ärmlös topp med blå och vit randig midikjol

grå ärmlös topp med blå och vit, bred randig midikjol
källa

För att forma denna uppfriskande och lågmälda sexiga outfit kan du bära en svartvit mönstrad crop top. Kombinera den med en blå och vit, hög midja, bred randig midikjol. För skorna, ha ett par vita och silver sandaler för att slutföra utseendet. Du kan också bära en vit läderhandväska för en extra uppfriskande touch.

Vit maxi-tankmantelklänning med kammad fåll och nakna sandaler

vit maxi-tankskjortklänning med korsad fåll och nakna sandaler
källa

Detta är en super luftig och uppfriskande outfit som är ett naturligt sätt att sticka ut från mängden på en strandfest. För att uppnå detta utseende kan du helt enkelt bära en vit maxiklänning med chiffongtryck. Kombinera det med ett par nakna bekväma platta sandaler för att se ut och känna dig bekväm.

Blå manschett med smal passform och ljusrosa vandringssandaler

Slim fit jeans med blå manschetter och ljusrosa vandringssandaler
källa

För att forma denna enkla och snygga streetoutfit kan du bära en vit, lite överdimensionerad linneskjorta med knappar på toppen. Kombinera den med blå manschett slim fit jeans. För resten av utseendet, komplettera utseendet med ett par ljusrosa platta sandaler och en rosa läderhandväska.

Vit spetsblus med röd maxikjol och kala sandaler

vit spetsblus med röd maxikjol och kala sandaler
källa

För att uppnå det luftiga och återhållna sexiga utseendet som får dig att se speciellt uppfriskande ut på en cocktailparty, kan du bära en vit spets kort ärm från axelblusen med en vit och röd blommig maxikjol. För skorna kan du bära ett par nakna platta vandringssandaler för att komplettera utseendet.

Ärmlös blus med grå tryckt halsringning och vit väst

grå tryckt ärmlös blus med scoop hals och vit väst
källa

För att uppnå denna enkla och avslappnade outfit kan du ha på dig en grå och vit ärmlös blus med tryckt hals och en vit stilig väst. Kombinera dessa bitar med ljusgrå, beskurna byxor med breda ben. För skorna, ha på dig ett par bruna platta vandringssandaler för att slutföra klädseln med en uppfriskande touch.

Ljusblå chambray-knapp med skjorta med grå vandringssandaler

ljusblå chambrayskjorta med knappar och grå vandringssandaler
källa

För att skapa detta enkla och snygga streetlook kan du bära en ljusblå oversize chambray-skjorta med knappar. Koppla ihop den med blå jeansshorts. Lägg nu till en svart floppy hatt i outfit för ett mer konstnärligt utseende. Bär ett par gråa avslappnade vandringssandaler för att slutföra denna outfit.

Grå och vit slipsfärgad knapp-up skjorta med smal passform och shorts

grå och vit slipsfärgad skjorta med smal passform och shorts
källa

För att skapa det eleganta, avslappnade sommarutseendet kan du bära en grå och vit knappskjorta på toppen. Koppla ihop den med vita chinoshorts. För skorna kan du bära ett par svarta platta sandaler för att se skön och bekväm ut. Avrunda utseendet med en stor marinhandväska.

Ljusblå axelbandslös mini-svängklänning med nakna, platta sandaler

Ljusblå axelbandslös mini-svängklänning med nakna, platta sandaler
källa

För att uppnå denna sexiga och uppfriskande streetoutfit kan du bära en ljusblå axelbandslös miniklänning som mittpunkten för din outfit. Kombinera det med ett par nakna platta sandaler. Du kan också lägga till en brun fransficka i mixen för att se mer ladylike ut.

Vit tank maxiklänning med bruna vandringssandaler

vit tank maxiklänning med bruna vandringssandaler
källa

För att forma det uppfriskande och glada strandutseendet kan du bära en vit, luftig maxiklänning med rufsig axel och spaghettiband. Kombinera den med ett par bruna sandaler som gör att du känner dig väldigt bekväm på stranden. Detta är den perfekta klädseln för en strandcocktailparty.

Vit och svart keps ärm passform och flare klänning

vit tenn svart keps ärmar passform och flare klänning
källa

För att forma detta unika och konstnärliga utseende kan du bära en vit och svart randig kepspassad ärm och en utsvängd mini wrap-klänning som kärnan i outfit. Kombinera det med ett par knähöga, ljusrosa gladiatorer som bär platta sandaler. Lägg till en vit axelväska i fuskpäls i utseendet för att se extra vacker ut.

Här är vandringssandalerna som hjälper dig att må bra och se bra ut. Kom ihåg att leta efter sandaler med bra fotled.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*