Hur man utformar Ponte-byxor

Hur man utformar Ponte-byxor

Idag ska jag främst prata om affärskläder som kretsar kring Ponte-byxor. För dig som ännu inte vet vad Ponte-byxorna är är Ponte en typ av stretchigt och tjockt tyg. En annan uppfattning är att pontebyxorna är ungarna i de smala jeans och leggings eftersom de är stretchiga men ändå ganska tjocka och tuffa som jeans. För att visa dig hur du utformar dem har jag sammanställt några riktigt fina Ponte pants-idéer för dig. Låt oss dyka in.

Svarta pontebyxor med mörkgrå kofta


källa

För att inte säga att de svarta Ponte-byxorna inte kan bäras som en del av en avslappnad outfit, men som en del av en affärsdräkt sticker de ut. Ändå finns det bra exempel på avslappnade kläder byggda runt dem. Du kan till exempel kombinera de svarta Ponte-byxorna med en svart långärmad T-shirt och en mörkgrå kofta. Kombinera dessa delar med svarta skor med öppen tå för att göra en vacker och snygg casual outfit.

Svarta pontebyxor med vit casual blazer

svarta ponte byxor vit casual blazer
källa

Låt oss nu gå tillbaka till en casual casual outfit. För att skapa en professionell men ändå avslappnad outfit kan du bära en vit blus med en vit kavaj. Kombinera dem med svarta pontebyxor och klackar med leopardmönster för en feminin och mogen touch till helhetsutseendet.

Svart kavaj med rosa tröja och Ponte-byxor

svart blazer rosa tröja ponte byxor
källa

Här är ett bra sätt att lägga till en feminin touch till en annars seriös arbetsdräkt. För att uppnå detta utseende kan du bära en rosa stickad tröja med en avslappnad passform och en svart kavaj. Kombinera dessa bitar med svarta, smala Ponte-byxor. För skorna kan du bära ett par rosa och svarta klackar för att ge outfit en särskilt feminin touch.

Ärmlös topp i svartvitt med Ponte skinny pants

ärmlös Ponte skinny byxa med svartvitt topp
källa

Om du vill ta en uppfriskande känsla till jobbet kan du bära den med en ärmlös blus. Du kan till exempel ha på dig en ärmlös blus i svartvitt mönster för att se mer kreativ och energisk ut. Koppla ihop den med svarta pontebyxor och en svart ankelrem med öppen tå för att ge en elegant touch till kläderna.

Bär med en vit knäppt skjorta och grå kofta

grå kofta med vit skjorta
källa

För dig som älskar att hålla fast vid den typiska vita skjortan och de svarta chinosna, här är en väldigt liten variant på en sådan outfit som du borde vara väldigt bekväm med. I detalj kan du bära en vit skjorta med knappar och en grå kofta till toppen. Kombinera dem med svarta pontebyxor och svarta ballerinor.

Svarta pontebyxor med stickad tröja klänning med en elfenbenfärgad halsringning

svart ponte byxor grå tröja klänning med vattenfall halsringning
källa

Efter att ha tittat på några träningsdräkter, låt oss kolla in den här avslappnade och mysiga gatutrustningen. Du kan kombinera en elfenbensfärgad tröjaklänning med en halsringning med svarta smala pontebyxor. Ponte-byxorna här ser väldigt mycket ut som leggings, med en något råare struktur. Koppla ihop dem med bruna fotkängor för att ge extra stil till kläderna.

Vit tröja med gröna och svarta rutiga pontebyxor

vitklippt tröja gröna och svarta rutiga pontebyxor
källa

För ett snyggt och snyggt streetlook kan du bära en vit tröja med ett långt snyggt halsband till toppen. Kombinera dem mycket kreativt med gröna och svarta rutiga pontebyxor och lila spetsiga klackar för att göra din outfit komplett. De rutiga Ponte-byxorna gör verkligen outfit så snyggt och iögonfallande.

Bär med en vit knuten skjorta

vit knuten skjorta med knappar
källa

Här är en mångsidig och vacker outfit som du kan bära för jobbet som en casual casual outfit samt avslappnade hangouts. För att uppnå detta utseende kan du bära en vit knuten skjorta med svarta pontebyxor. Denna typ av förband kan visuellt flytta midjan uppåt, vilket ger ett större utseende. Bär dessa bitar med svarta ballerina-lägenheter för ett enkelt och elegant sätt att komplettera din outfit.

Bär med en svartvit randig långärmad t-shirt

svartvit randig långärmad t-shirt
källa

För att skapa ett avslappnat streetlook är det ingen överraskning att det är dags att ta fram det klassiska casualstycket, nämligen den svartvita randiga långärmade t-skjortan. Bara para ihop den med svarta pontebyxor och svarta mocka spetsiga klackar. Bär en stor brun läderhandväska för att ge utseendet en snygg touch.

Ärmlös blus med svartvitt tryck och pontebyxa

Ärmlös blus med svartvitt tryck och pontebyxor
källa

Här är en annan arbetsdräkt som använder en ärmlös blus för att uppnå ett uppfriskande och glatt utseende. Den här gången är toppen en ärmlös blus i svartvittryck. Du kan enkelt kombinera den med svarta pontebyxor och svarta klackar. Koppla ihop den med en brun portfölj för att se snygg och professionell ut.

Använd den med en vit västtopp och svarta klackar med öppna tå

vit väst ovanför svarta öppna tåklackar
källa

För ett superavslappnat och reserverat sexigt utseende kan du bära en vit västtopp med svarta Ponte Skinny Ponts. Det är nästan som att ha på sig en västtopp med leggings. Det är en outfit som verkligen kan visa upp dina kurvor. Bär dem med svarta klackar med öppen tå för att slutföra utseendet.

Använd den med en grå tunika och bruna stövlar

grå tunika bruna stövlar
källa

Detta är en avslappnad och mysig outfit som ser tillräckligt bra ut för att användas som en casual casual outfit också. För toppen kan du bära en grå tunikatopp eller bara en grå lång t-shirt om det är vad du vill kalla det. Koppla ihop det med svarta pontebyxor och ett par bruna stövlar med bred kalvskinn för att ge lite stil till kläderna.

Randig t-shirt med grå kavaj och svarta pontebyxor

randig t-shirt grå blazer svarta ponte byxor
källa

För att se både snygg och vacker ut, kan du bära en svartvit randig t-shirt med en grå kavaj för toppen. Kombinera dem med svarta pontebyxor och svarta ballerina-lägenheter för att komplettera ditt utseende. Du kan lägga till en svart läderhandväska till mixen för extra stil.

Använd den med en chambrayskjorta och bruna läderstövlar i läder

Chambray-skjorta bruna läderstövlar i läder
källa

För dig som gillar att ha svarta skinny jeans med knähöga stövlar kan du byta ut jeansen med pontebyxor för att se lite mer elegant ut. Använd till exempel svarta pontebyxor med knähöga stövlar av brunt läder. Bär en knäppt chambray-skjorta till toppen för att komplettera denna snygga och avslappnade outfit.

Vit knapp-up skjorta med en röd och svart rutig halsduk och ponte byxor

vit skjorta med knappar, röda och svarta pontebyxor med rutig halsduk
källa

För ett enkelt men iögonfallande utseende kan du bära en vit knäppt skjorta, svarta pontebyxor och ett par svarta läderknäskor. Lägg till en röd och svart rutig halsduk i din outfit för att lägga till det iögonfallande elementet.

Hoppas att du tycker om ovanstående Ponte pants outfit idéer. Även om de inte är så populära som jeans och leggings, är de verkligen mångsidiga och borde kunna hjälpa dig att lägga till ditt outfit-spel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*