Hur man utformar Poncho-tröja med ärmar

Hur man utformar Poncho-tröja med ärmar

Jag är ganska säker på att de flesta av er borde känna till att utforma alla typer av tröjor, från tjocka till sköldpaddor. Idag ska jag prata om något som är mycket mer unikt. Se om det här blogginlägget kan hjälpa dig att utöka ditt tröjestylningsspel ytterligare. Dagens intressanta ämne är hur man bär en ponchotröja med ärmar. Du kan också tänka på dem helt enkelt som vidärmade tröjor som vanligtvis ser tjocka och söta ut. Låt mig nu visa dig några av de bästa idéerna för ponchotröjautrustning jag har samlat åt dig. Låt oss komma in direkt.

Elfenbenskabelstrikad ponchotröja med ärmar med svarta leggings


källa

Låt mig omedelbart visa dig en av mina favoritkläder på den här listan. Det är en mycket mysig och vacker outfit. För att uppnå detta utseende kan du bära en tröja med elfenbensponcho och breda halva ärmar. Lägg tröjan över en vit långärmad T-shirt. Kombinera dessa bitar med svarta leggings, ankelstövlar i kamelmocka och en vit stickad hatt för att komplettera detta enkla och attraktiva utseende.

Vit turtleneck med halva ärmar och svarta skinny jeans

vit turtleneck med halva ärmar och svarta skinny jeans
källa

För att skapa det tilltalande affärsavslappnade utseendet kan du bära en vit turtleneckponcho med halva ärmarna och svarta skinny jeans som kärnan i outfit. Koppla ihop dem med ett par mörkgrått läder över knästövlarna för att se snygga och smala ut. Bär en stor kamelplånbok för mocka så att du ser elegant och professionell ut.

Vit turtleneck tjock ponchotröja med ärmar över en randig långärmad T-shirt

Tjock ponchotröja med vit turtleneck och ärmar över randig långärmad T-shirt
källa

För att forma det här vackra och luftiga utseendet kan du bära en vit ponchotröja med en tunika-tunika och halvbreda ärmar. Kombinera den med en svartvit randig långärmad t-shirt. Använd svarta leggings och ett par knähöga stövlar i mörkgrått läder för att se helt elegant och attraktivt ut.

Grå turtleneck med kabelmönster och vita rippade skinny jeans

grå tröja med ponchotröja med kablar och vita skinny jeans
källa

Här är ett mycket attraktivt och tillgängligt grått och vitt utseende. För toppen kan du bära en grå överdimensionerad turtleneck och kabelponchotröja som levereras med tre fjärdedelar ärmar. Koppla ihop dem med vita supertunna rippade jeans. Använd svarta mockaskor med häl som ser både eleganta och snygga ut.

Grå ponchotröja med halva ärmar, blå jeans och svarta stövlar

grå ponchotröja med halva ärmar, blå jeans och svarta stövlar
källa

För att skapa det enkla och diskreta utseendet, perfekt för att träffa vänner, kan du bära en grå ponchotröja med halva ärmar. Kombinera toppen med en blå, casual slim fit jeans. För skorna kan du bära ett par svarta ankelstövlar med mockaklack för att hålla kläderna enkla och rena.

Grön överdimensionerad ponchotröja med mock-halsringning och ärmar

grön oversize ponchotröja med mock hals och ärmar
källa

Om du redan är lång och smal kan du ta på dig en tjock tröja och se söt ut. Se bara till att para ihop den med smala jeans så att din del fortfarande ser bra ut. Du kan till exempel ha på dig en grön överdimensionerad ponchotröja med halvbreda ärmar. Kombinera den med blå skinny jeans och grå läderstövlar för att se cool ut.

Vit kabelstickad ponchotröja med blå skinny jeans och knähöga stövlar i brunt läder

vit kabelstickad ponchotröja med blå skinny jeans och knähöga stövlar i brunt läder
källa

För att skapa det uppfriskande och eleganta affärsavslappnade utseendet kan du bära en ärmad vit tröja med stickad ponchotröja. Kombinera den med blå skinny jeans. Bär ett par bruna läderstövlar i läder för dina skor för att komplettera denna snygga och mysiga outfit.

Vit överdimensionerad V-ringad tröja och mockasko stövlar med kamelhäl

vit överdimensionerad V-ringad tröja och mocka ankelstövlar med kamelhäl
källa

När du parar ihop leggings med en tunika eller en överdimensionerad tröja ser du vanligtvis väldigt vacker ut och kommer åt. Till exempel kan du bära en vit oversize v-ringad ponchotröja och marinblå leggings. Koppla ihop dessa bitar med ankelstövlar i kamelmockaköl för att komplettera outfit med en snygg twist.

Svart poncho poncho kofta med halva ärmar och miniklänning

svart poncho poncho kofta med halva ärmar och miniklänning
källa

För att uppnå detta superkonstnärliga och kreativa utseende kan du bära en svart poncho-kofta med halva ärmar över en svart mini-mantelklänning. Detta är en så vacker och lysande användning av lager. Koppla ihop dessa bitar med svarta lårhöga stövlar och en svart floppy hatt för att göra denna outfit fantastisk.

Grå kabelstickad ponchotröja klänning med ärmar

grå kabel stickad poncho tröja klänning med ärmar
källa

Detta är en mycket sällsynt ponchotröja med långärmad design. För att forma denna outfit kan du bära en grå poncho-tröja klänning. Kombinera det med ett par svarta mockaskor över knäna. Bär en blushrosa läderhandväska för att avsluta din outfit i stil.

Grå, tjock tröja med randig T-shirt och knähöga läderstövlar

grå, tjock tröja med randig T-shirt och knähöga läderstövlar
källa

För att se enkelt och enkelt ut, här är en minimal outfit som du kanske vill prova. Bär en grå tjock långärmad ponchotröja för toppen. Bär en svartvit randig långärmad t-shirt och låt ärmsluten kika ut. Koppla ihop dem med svarta leggings och bruna läderstövlar i läder för att komplettera utseendet.

Grå halvärmad tröja med vit långärmad T-shirt och jeans med smal passform

grå halvärmad tröja med vit långärmad T-shirt och slim-fit jeans
källa

Om du vill se mysigt ut och inte vet vilka färger du ska ha, använd bara kombinationen grå och vit. Det är väldigt svårt att förstöra saker med dessa två färger. För att forma denna outfit kan du bära en grå ponchotröja med en vit långärmad t-shirt under. Kombinera dem med vita slim fit-jeans och grå mockaskor för att se snygga ut.

Kamel ribbad ponchotröja med ärmar och svarta spetsiga stövlar

Kamel ribbad ponchotröja med ärmar och svarta spetsiga stövlar
källa

För att uppnå det här snygga utseendet kan du bära en sällsynt tröja med kamelribben och para ihop den med marina skinny jeans. Använd svarta spetsiga mocka ankelstövlar för att komplettera detta snygga utseende.

Svart turtleneck med kabelmönster och höga stövlar av kamellår

svart turtleneck-tröja med kabelmönster och kamel överknee stövlar
källa

För att uppnå detta minimalistiska och coola utseende, använd en svart ponchotröja med vid ärm. Kombinera den med svarta leggings och bruna mockaskor.

Här är ponchotröjan med idéer till ärmkläder som jag just nämnde. Ge dem ett försök och se om de passar både din karaktär och din kroppstyp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*