Hur man utformar pojkvänströja

I dagens modevärld har pojkvänens modetrend blivit något bra som knappast kan ignoreras. Jag är ganska säker på att du har hört talas om pojkvänströjor och pojkvänjeans. Troligtvis är de något du bär regelbundet. Men vet du att det finns en sak som pojkvänkoftan? Du kan nog säga med namnet att det helt enkelt är den överdimensionerade koftan. Men det här enkla föremålet kan omedelbart och dramatiskt ändra stilen på en avslappnad outfit. Jag har sammanställt några av de bästa idéerna för pojkvänströjor för dig. Låt oss titta på dem nu.

Grå stickad pojkvästkofta med vit peplumtopp


källa

För att starta listan visar jag dig en outfit som innehåller både en pojkvänkofta och pojkvänjeans. Du kan bara bära en vit peplumtopp med en ljusgrå kofta för toppen. Bär knutna och rippade pojkvän jeans för skinkorna. Gör kläderna kreativa och eleganta med ett par cheetah-stövlar.

Grå pojkvänkofta med vit väst

grå pojkvän kofta vit väst topp
källa

En speciell karaktär av pojkvänkoftan är att den omedelbart gör att din casual outfit ser mer feminin och anständig ut. Föreställ dig kläderna på bilden ovan utan koftan. Det skulle vara en outfit bestående av en vit västtopp, svarta skinny jeans och vita sneakers, som är lite för avslappnad. Outfiten uppgraderas omedelbart med den grå pojkekojen.

Vit knapp-up skjorta med svart kofta

vit kofta med vit knapp
källa

Denna outfit är ett framgångsrikt försök att bygga en business casual outfit runt en svart pojkvänkofta. Du kan bara ha den med en vit skjorta och svarta skinny jeans. Ett typiskt val för skorna är rosa klackar. Alternativt kan ett par svarta ballerinor göra outfit mer förtrollande.

Elfenbensstickad pojkvästkofta med vit topp och sidenhalsduk

Elfenbensstickad pojkvänströja vit topp silkescarf
källa

Här är ett bra exempel på hur man använder en lagrad outfit för att se super chic ut. För en topp bör du ha en vit topp med en elfenbenströja och en grön sidenhalsduk. Koppla ihop dem med grå skinny jeans och bruna stövlar i mellankalvläder.

Svart pojkvän kofta med en blå siden halsduk

svart pojkvän kofta blå siden halsduk
källa

För att få en avslappnad och vacker look för flickan bredvid kan du helt enkelt ha på dig en vit t-shirt med en svart pojkväst. Kombinera dem med blå relax-fit jeans och vita låga sneakers. Bär en blå sidenhalsduk för att ge en feminin touch till det övergripande utseendet.

Svart kofta med en överdimensionerad gråstickad V-ringad tröja

svart kofta överdimensionerad grå stickad tröja med V-ringning
källa

Hittills har jag visat många kläder där en pojkvänströja läggs över en skjorta eller en beskuren topp. För denna outfit, låt oss titta på hur en lång kofta ser ut på en lång toppdräkt. Bär en svart pojkvän kofta över en grå överdimensionerad v-ringad tröja. Komplettera outfit med smala jeans och nakna sandaler. Resultatet är ett snyggt, avslappnat utseende.

Svart kofta med rutig pojkvänskjorta

tröja svart pläd boyigan skjorta
källa

Låt oss nu prova en annan outfit som sätter två saker ihop för vänner. Bär en rutig pojkvänskjorta med en svart pojkvänkofta. Komplettera din outfit med smala jeans och knähöga stövlar i svart matt läder för ett unikt och snyggt utseende.

Vit västtopp med svart kofta och jeans

vit väst topp svart kofta
källa

Efter att ha tittat på alla dessa kläder ser jag ett intressant tillvägagångssätt för att utforma en svart pojkvänkofta. Detta är tänkt att låtsas att det är en svart skinnjacka. Jag kommer nu att förklara det mer detaljerat med denna outfitidé. På bilden ovan kan du se att outfit innehåller en vit västtopp, pojkvänjeans med muddar och grå fotkängor, en outfit som du kan se helt snygg och cool ut med en svart skinnjacka. Bär nu en svart pojkväst kofta istället. Outfiten ser fortfarande väldigt snygg ut men har nu en feminin touch.

Chambray skjorta med elfenben kofta

Chambray tröja elfenben kofta
källa

För en söt tjej look kan du bära en chambray skjorta med en elfenben färgad kofta. När det gäller skor, lägg till ett par marina skinny jeans och grå mockaskor till mixen. Så enkelt som denna outfit ser ut, alla delar passar perfekt ihop och gör den till en vacker minimal outfit.

Lång kofta med crepe med en grå siden topp och jeans

Crepe lång kofta grå siden siden jeans
källa

För ett lite mer mogen och professionellt utseende, kanske du vill ha en lång crepe kofta med en mörkgrå siden topp. Koppla ihop dem med rippade skinny jeans och guldsandaler för lite mer stil för att komplettera outfit.

Vit bodycon-klänning med kofta och bälte

vit, kramande kofta med bälte
källa

Detta är en unik outfit med en kofta med bälte som inte är något du ser ofta. För att utforma det kan du helt enkelt bära det med en vit bodycon-klänning som innehåller några feminina spetsdetaljer. Bär vita klackar för att komplettera den här härliga business casual outfit.

Ljusgul stickad tröja & lårhöga stövlar

ljusgul stickad tröja med overknee stövlar
källa

För att uppnå ett snyggt utseende kan du bära en ljusgul stickad tröja och kamelpojkvänströja till toppen. Bär blå skinny jeans med svarta stövlar över knäna för din rumpa. Jag gillar verkligen hur unik och snygg denna outfit ser ut. Detta är ett sällsynt fall där skinny jeans och lårhöga stövlar kan samexistera och se bra ut.

Grå överdimensionerad kofta med rippade pojkvänjeans

grå oversized cardigan rippade pojkvän jeans
källa

Detta är en avslappnad outfit som du förmodligen vill ha på dig om du bara vill ha en avslappnad hangout med en vän. Du kan bara bära en vit västtopp med en ljusgrå pojkvänkofta. Koppla ihop dem med pojkvänjeans och bruna oxfordskor.

Bär den med en vit västtopp och manschettjeans med pojkvän

vit väst topp manschetter pojkvän jeans
källa

För ett snyggt, minimalistiskt utseende kan du helt enkelt bära en vit västtopp med en lång grå kofta. Komplettera din outfit med pojkvänjeans med manschetter och flip-flops.

Grå pojkekofta med svarta skinny jeans

grå pojkvän kofta svarta skinny jeans
källa

Ibland kanske du vill klä dig mycket lågmäld medan du fortfarande vill se anständig ut. I dessa fall kan en pojkvän kofta ofta hjälpa. Till exempel kan du bära en vit topp med en grå pojkvän kofta för toppen. Bär svarta skinny jeans och svarta oxfordskor för skinkorna för att komplettera denna underskattade men vackra outfit.

Jag hoppas att du gillar att läsa dessa idéer för pojkvänströjor. Om du vill lära dig mer om pojkvänens modetrend kan du kolla in våra blogginlägg om pojkvänströjor och pojkvänjeans. Låt oss testa dem och ha kul med att forma dem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*