Hur man utformar Pocket T-shirt

Jag är säker på att de flesta av er tycker om att bära t-shirts, särskilt när man är på gatan, umgås med vänner eller ens hemma. Jag tror alltid att en enkel liten detalj kan krydda skjortan mycket, och idag ska jag prata om ett bra exempel på det, som är fickt-skjortan. Underskatta inte hur den lilla väskan kan lägga till din outfit. Det kan verkligen få dig att se mer attraktiv ut. Här är några av de bästa idéerna för t-shirt outfit jag har samlat. Låt oss titta på dem.

Tie Dye Color Block Pocket T-shirt


källa

För att starta listan kommer jag att överraska dig lite. Denna skjorta här är en tie-dye färg block tee som använder färgerna blå, rosa och vitt. För att ge t-shirten ett ungdomligt och avslappnat utseende kan du helt enkelt bära blå skinny jeans och vita sneakers för att komplettera outfit.

Vit ficka T-shirt med blå tvättade smala jeans

vit ficka t-shirt blå tvättade smala jeans
källa

Låt oss nu titta på en av de mest kända t-skjortorna, den vita. Den här är en monterad som kommer med den främre fickdetaljen. Du kan bara para ihop den med blåtvättade skinny jeans och vita sneakers för att se naturlig och avslappnad ut. Så enkelt som det ser ut, kommer du att se attraktiv ut speciellt på sommaren och våren.

Grå långärmad hög-låg t-shirt med svarta skinny jeans

grå långärmad hög t-shirt svart skinny jeans
källa

Ett väldigt coolt sätt att göra din outfit snyggare är att lägga till en asymmetrisk bit till mixen. I det här fallet väljs en grå långärmad t-shirt med hög och låg ficka som den magiska biten. För att skapa en snygg outfit kan du helt enkelt bära svarta skinny jeans och vita sneakers för att komplettera outfit.

Vit och grå horisontell randig ficka-T-shirt

vit och grå randig t-shirt
källa

Här är ett mycket avslappnat utseende. Det är i grunden ett typiskt sommarutseende med en t-shirt och jeans som kommer med en liten twist. I detalj kan du uppnå detta utseende genom att bära en grå och vit randig t-shirt med blå skinny jeans. För skorna skulle antingen vita sneakers eller svarta och vita sneakers med låg topp se perfekt ut.

Vit stamtryckt t-shirt med filthatt

vit stam tryckt ficka t-shirt filthatt
källa

En ficka-t-shirt är vanligtvis väldigt enkel och avslappnad. Detta är ett helt annat tillvägagångssätt i sin design. Det är en vit t-shirt med en framficka i tribaltryck som gör skjortan så unik. Du kan bygga en mycket snygg och unik outfit på den genom att para ihop den med en svart filthatt, svart fransad kjol och nakna sandaler.

Grå oversized t-shirt med vita rippade jeansshorts

grå oversized t-shirt vita rippade jeansshorts
källa

För ett superavslappnat utseende som låter dig visa upp dina långa ben lite, här är en bra outfit som kan göra just det. Bär en grå överdimensionerad t-shirt med vita mini-jeansshorts. Lägg till ett par svarta och vita slip-on sneakers i din outfit.

Vit t-shirt klänning

vit t-shirt klänning
källa

Den lilla detalj i framfickan passar inte bara bra med skjortan, det kan också vara ett mirakel för skjortklänningen. Med den främre fickan ser den vita T-shirtklänningen inte längre ut för enkel. Du kan bygga en avslappnad outfit på den genom att helt enkelt bära vita sneakers.

Svart t-shirt med nödställda jeansshorts

svart t-shirt nödställda jeansshorts
källa

För att skapa en avslappnad och sportig sommar street outfit kan du bära en lite överdimensionerad svart t-shirt med svarta, rippade jeansshorts. Bär dem med vita träningsskor för att slutföra denna outfit, perfekt för avslappnade hangouts.

Vit rostryckt fickautslagsplats med mamma-jeans

vit rosa tryckt pocket tee mamma jeans
källa

Den vita t-skjortan är en sådan ikon. Du kan faktiskt göra många små knep för att få det att se bättre ut. För att få den här vita rosatryckta t-skjortan att se ännu bättre ut än den redan är, kan du dubbla manschetten för att avslöja fler armar och stoppa den i mammas jeans så att midjan ser högre ut och får dina ben att se längre ut. För skorna, använd bara vita sneakers för att se uppfriskande och avslappnad ut.

Grön t-shirt med V-ringning framtill och blå jeansshorts

grön t-shirt med V-ringning fram-t-shirt blå jeansshorts
källa

Här är en energisk och lågmäld sexig outfit. För toppen bör du ha en grön t-shirt med en avslappnad passform och en v-ringning. Kombinera den med fransade jeansshorts och ett brunt brett läderbälte för att se ungdomligt och snyggt ut. För skorna, ha ett par klassiska svarta och vita lågtoppade Converse.

Grå tvättad t-shirt med jeansshorts

grå tvättade jeansshorts
källa

För att uppnå detta enkla och snygga utseende kan du bära en grå tvättad t-shirt med V-ringning. Koppla ihop den med denim-shorts och vita sneakers. Om du vill lägga till en liten feminin touch kan du byta ut de vita sneakersna med nakna sandaler eller till och med sandaler.

Burgundy Pocket T-shirtklänning

Bourgogne ficka t-shirt klänning
källa

För ett minimalt utseende som gör att dina ben ser långa ut, kan du bära en burgundy t-shirtklänning med vita sneakers. Det är allt. Den enda detaljen i denna underbara outfit är t-shirtklänningens framficka. Det säger mycket om hur magisk den här lilla väskan är.

Vit t-shirt med svarta ärmar

vit t-shirt svarta ärmar
källa

Detta är en väldigt cool tvåfärgad t-shirt, huvuddelen är vit och ärmarna är svarta. Du kan helt enkelt para ihop den med blå rippade skinny jeans och en svart och vit lågkonversation för att se avslappnad och snygg ut.

Vit och svart randig långärmad V-ringad t-shirt

vit och svart randig långärmad V-ringad T-shirt
källa

För en glamorös look intill kan du bära en svart-vit randig t-shirt med V-ringning. Koppla ihop den med smala jeans och vita träningsskor för att se enkla men eleganta ut. Bär ett lekfullt halsband för att se ännu mer attraktivt ut.

Ljusgrå t-shirtklänning med matchande basebollkeps

ljusgrå t-shirtklänning med matchande basebollkeps
källa

För ett sportigt utseende kan du helt enkelt ha på dig en ljusgrå t-shirtklänning med svarta och vita dukplattformskor. Bär en grå basebollkeps för att ge en sportig touch till din outfit.

För de av er som älskar att bära t-shirts, hoppas jag att ni tycker att t-shirt-outfitidéerna ovan är användbara. Innan du åker kan du också prova tusentals andra outfitidéer som du hittar på den här webbplatsen. Låt oss ta en titt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*