Hur man utformar platt keps

Jag vill verkligen skriva det här blogginlägget om idéer för platta mössor för kvinnor eftersom jag känner att de inte riktigt nämns nog. Jag håller med om att basebollkepsar är så roliga och passar bra med sportiga och avslappnade kläder. Platt hattar, å andra sidan, ser riktigt bra ut med avslappnade och halvformella kläder. De kan verkligen lägga till mycket karaktär i din outfit. Så jag har sammanställt några av de bästa sätten att utforma en platt keps och jag kommer bara att dela dem med dig här som en lista som jag själv skulle vilja se som referens. Låt oss titta på dem nu.

Svart platt hatt med bekväm vit stickad tröja


källa

För att starta listan ska jag dela en snygg svartvit outfit med dig. Confit består av en svart platt keps, en vit bekväm stickad tröja, svarta leggings och svarta klackar.

Grå platt keps med jeansjacka och jeans

grå jeansjackor och jeans med platt keps
källa

Denna outfit har en mycket mjukare ton och kan bäras som en avslappnad street outfit. Bär bara en grå ullhatt med svart topp, jeansjacka och smala jeans. En grå stickad halsduk passar bra med den platta kepsen.

Svart platt keps med grå tröja och jeansjacka

svart jeansjacka med platt keps och grå tröja
källa

Denna outfit liknar väldigt den tidigare idén och visar att du kan se ganska bra ut med en svart platt keps, fluffig stickad tröja, jeansjacka och jeans. Använd en blå stickad halsduk och vita sneakers för att avsluta utseendet.

Läderhatt med svart crop topp och fuskpäls

Läder Flat Cap Svart Crop Top Faux Fur Coat
källa

Du kan också bära en platt hatt med en elegant och sexig outfit. Denna outfit är ett perfekt exempel på det. Bär bara en svart crop topp och en svart faux päls över toppen. Bär grå chinos och svarta oxfordskor på golvet. För att välja din hatt kan du bära en platt keps i svart läder. För fler outfitidéer för liknande byxor, kolla in vårt blogginlägg om styling av grå chinos.

Använd den med en grå och vit stickad tröja kofta

grå och vit stickad tröja kofta med platt ull
källa

Denna outfit är en bekväm och feminin casual street outfit. Den främsta anledningen till att det ser så mysigt ut är att använda en grå och brun färgkombination. Dessutom används en vacker skiktningsteknik. Bär en ljusgrå t-shirt med en grå och vit stickad tröja för överdelen. Bär grå tweed shorts över grå och vit tryckta leggings för skinkorna. Ett par bruna mocka knä höga stövlar och en grå platt hatt kommer att komplettera denna komplexa men välbalanserade och samordnade outfit.

Bär med en grå t-shirt och kavaj

grå t-shirt ull platt keps
källa

För ett mer unisex och snyggt utseende kan du bära en grå platt keps med en grå tryckt t-shirt, beige kavaj och pojkvänjeans. Svarta klackar eller ljusrosa klackar skulle se riktigt bra ut med denna outfit. Men om du vill klä dig mer avslappnat kommer låga vita sneakers att göra det.

Vit hatt med en mörkblå och vit randig t-shirtklänning

vit platt keps med mörkblå och vit randig t-shirtklänning
källa

För en fin damliknande look kan du bära en mörkblå och vit randig t-shirtklänning med en beige trenchcoat. En vit platt keps passar bra med delarna. Ett par svarta strumpor, svarta fotkängor och en blå sidenhalsduk är en underbar ensemble för att avsluta denna look.

Platt läderlock och svart fuskpäls

Läder platt keps svart fuskpäls
källa

Detta är en unik och snygg outfit som sannolikt kommer att kräva mycket karaktär och förtroende för dig för att klä av dig. På toppen bär du en vit linne med en lång svart fuskpäls. Kombinera den här artikeln kreativt med fantastiska röda läderbyxor. Kombinera läderbyxorna med läderstövlar och ett platt läderlock. Vill bara berätta för dig att de röda läderbyxorna är så svåra att forma, men den här outfitidén verkar bara som en supersällsynt som gör det rätt.

Tweed-kavaj med matchande platt keps

Tweed Blazer Flat Cap Set
källa

Ibland ser det lekfullt ut och märkbart att bära en kavaj och en platt keps gjord av exakt samma tyg. Som ett coolt exempel på detta inkluderar denna outfit en tweed-kavaj och en matchande platt keps. Du kan komplettera det här coola utseendet genom att para ihop dessa bitar med en svart t-shirt, smala jeans och svarta läderknäskor.

Vit mössa med röd stickad tröja

vit mössa röd kabel stickad tröja
källa

För en mysig look som är perfekt för hösten och våren, svär en vit platt keps med en röd skön tröja. Bär grå leggings för skinkorna och bruna läderstövlar mitt på kalven.

Använd den med en svartvit randig t-shirt och kavaj

svart och vit randig t-shirt platt keps
källa

För att se smal och elegant ut, kan du bära en svartvitt randig t-shirt med en figurkramande svart kavaj för toppen. Använd korta grå jeans och vita ballerinor för skinkorna. Förresten, om du är intresserad av outfitidéer för liknande jeans kan du kolla in hur du utformar grå jeans på vår blogg.

Svart hatt med vit topp och gepardjacka

svart cheetah platt kappa jacka
källa

Jag måste erkänna att gepard är något som är mycket svårt att utforma. Jag går så långt som att säga att stilen är farlig. Om du inte gör det ordentligt kommer du att kräva mycket uppmärksamhet på det värsta möjliga sättet. Denna outfit visar dock en ganska bra idé som vi kan använda som referens. Använd till exempel en vit västtopp med en gepardjacka. När det gäller skor, lägg till ett par manschettjeans och svarta loafers i ekvationen.

Blå platt keps med svart ullrock

blå platt keps svart ullrock
källa

För ett roligt och konstnärligt avslappnat utseende, överväga denna outfit, som består av en svart stickad tröja, svart ullrock, ljusblå jeans, vita sneakers och en kungsblå platt keps.

Förhoppningsvis vill du ha listan över idéer med platt kepsar som jag har sammanställt. Du bör försöka omedelbart lägga till en annan dimension i dina vanliga kläder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*