Hur man utformar petite läderjacka

Hur man utformar petite läderjacka

Innan jag pratar om hur man stylar petite läderjackan, låt oss prata exakt om vad det är. En läcker skinnjacka är en läderjacka som är mindre, stramare och vanligtvis skär lite överdriven smal än en typisk skinnjacka. Du kan också bara välja en passande och smal läderjacka och behandla den som en liten jacka också. Syftet med dessa kläder är att hålla dig smal och passform även om du inte är så lång. För att bättre visa dig hur du stylar har jag sammanställt en lista över de bästa idéerna i petite läderjacka för dig. Låt oss titta på dem nu.

Brun Petite läderjacka med grå och vit randig T-shirt


källa

För att se smal och lång ut är det viktigt att din outfit ser enkel ut. Jag ska börja den här listan över snygga outfitidéer med ett mycket enkelt utseende. För att uppnå detta kan du helt enkelt ha på dig en grå och vit randig t-shirt med en brun läcker jacka till toppen. Bär den med grå leopardmönstrade muddar och klackar för att göra utseendet komplett.

Brun Petite läderjacka med vit blus med V-ringning

brun petite läderjacka med vit blus med V-ringning
källa

Här är en ännu mer uppfriskande affärsavslappnad look. Bär en vit v-ringad t-shirt och en brun skinnjacka för denna outfit. Kombinera dem med grå ankeljeans och högklackade leopardmönster. Lägg till en svart quiltad läderhandväska till mixen för en lite elegant touch.

Svart skinnjacka med blushrosa passform och flare midiklänning

svart skinnjacka med rodnande rosa passform och utsvängd midiklänning
källa

Att se mer ladylike ut är att lägga till ett rosa element i din outfit ett mycket bra och enkelt alternativ. Du kan till exempel ha på dig en rodnadrosa flared midiklänning med en svart läcker jacka för att se tunn och lång ut. För skorna, ha ett par svarta mockafotremmar med rundade tår för att se ännu mer tillgängligt ut.

Svart petite matt läderjacka med vit tryckt t-shirt och smala jeans

svart petite matt läderjacka med vit tryckt T-shirt och smala jeans
källa

För att uppnå detta eleganta och eleganta utseende kan du bära en vit tryckt t-shirt med en svart, matt, smal, läcker jacka för toppen. Stoppa t-skjortan i ett par mörkblå skinny jeans med dragkedja och manschett. Slutligen ha ett par svarta och vita rutiga tår för att se mer unika och snygga ut.

Grå ribbad tröja med stickad halsduk och svart petite jacka

grå ribbad tröja med stickad halsduk och svart petite jacka
källa

Här är en väldigt mysig och snygg business casual outfit att bära i kallt väder. Till toppen kan du bära en grå ribbstickad tröja med en svart skinnjacka och en grå stickad halsduk. Kombinera dem med kraftigt rippade jeans med raka ben och svarta läderstövlar för att se extra snygga ut.

Svart läderjacka med grå och vit randig mini-skiftklänning

svart skinnjacka med grå och vit randig miniklänning
källa

Att bära en miniklänning med en läcker jacka är ett utmärkt sätt att se smal och lång ut. Till exempel kan du bära en grå och vit randig miniklänning med skift och lägga en svart petite läderjacka över den. Lägg till en grå och vit randig halsduk och ett par grå ankelstövlar med mocka i öppen tå för att göra outfit perfekt.

Motojacka med en helt svart outfit

Motojacka med svart outfit
källa

Att se coolt och mörkt ut är definitivt inte ett privilegium för en lång dam. Denna helt svarta outfit kan hålla dig snygg så länge du är i relativt bra form. För att forma detta utseende kan du bära en svart skinnjacka med en svart t-shirt och svarta skinny jeans. Använd svarta stövletter i läder för att göra det här fantastiska utseendet.

Svart petite läderjacka med gråmelerad midiklänning

svart petite läderjacka med gråmelerad midiklänning
källa

Låt oss ta en titt på denna outfit som kan få dig att se snygg och damlik ut samtidigt. För att uppnå detta utseende kan du välja en lätt fläckad midiklänning med asymmetrisk design. En svart petite läderjacka och svarta läderstövlar är det perfekta ackompanjemanget för denna look.

Svart petite jacka med blå skinny jeans

svart petite jacka med blå skinny jeans
källa

För att forma det avslappnade och eleganta utseendet kan du bära en vit beskuren t-shirt med en svart läcker jacka till toppen. Kombinera dem med skinny jeans med hög midja och blå anklar. Bär en snygg marinblå plånbok och ett par vita remmar med öppna sandaler för en damliknande finish.

Läderjacka med en svart blommig miniklänning och klackade stövlar

Läderjacka med svart miniklänning med blommig gunga och stövlar med klackar
källa

Inte varje helt svart outfit ser mörk och seriös ut, här är en som ser ganska luftig och uppfriskande ut. För att uppnå detta utseende kan du bära en svart och vit blommig minisvängklänning. Bär en svart läcker jacka över den. Använd svarta chelsea-stövlar i mocka med skorna för att göra utseendet i stil.

Svartvit randig mini-skiftklänning med läderjacka

svartvitt randig miniklänning med läderjacka
källa

Detta är en väldigt cool och minimalistisk outfit som är ganska lätt att ta av. Du kan bara bära en svartvit randig miniklänning med tankar. Koppla ihop den med en svart skinnjacka. För skorna, ha ett par svarta stövlar i matt läder för att se snygga och återhållen ut.

Svart jacka med knälång mörkgrön broderad klänning

svart jacka med knälång mörkgrön broderad klänning
källa

Här är en ganska mogen affärsavslappnad look. Bär en mörkgrön broderad ärmlös broderad knälång klänning för att slutföra denna outfit. Koppla ihop den med en svart skinnjacka och svarta ballerinor för att se elegant och fridfull ut.

Orange t-shirt med läderjacka och mamma-jeans

Orange t-shirt med tryck, läderjacka och mamma-jeans
källa

För en ungdomlig look kan du bära en orange t-shirt med en svart läcker jacka. Koppla ihop dem med blå mamma-jeans och flytta midjan optiskt så att den ser lång och smal ut. För skorna skulle ett par svarta och vita Converse-skor med låg topp vara perfekta.

Svart quiltad petite läderjacka med en grön bandduk

svart quiltad petite läderjacka med grönt band halsduk
källa

För att se mer elegant och unik ut kan du bära en svart läcker quiltad skinnjacka med en grå tröja och en sidenhalsduk med ett grönt band. Kombinera dem med svarta skinny jeans och svarta ankelstövlar i mocka för att komplettera detta enkla men ändå attraktiva utseende.

Här är idéerna för petite läderjacka som jag vill dela. För de av er som är små damer, finns alla alternativ tillgängliga för att se smal och snygg ut. Prova dessa kläder och se hur de påverkar dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*