Hur man utformar Peplum läderjacka

Jag har sagt flera gånger i mina tidigare blogginlägg att jag anser att skinnjackan är en av de mest mångsidiga jackorna, eftersom den ser bra ut med både casual och semi-formella kläder. Idag ska jag prata om en mycket speciell version av den, nämligen peplum läderjacka som får dig att se ännu smalare och mer unik ut. Även om det är lite svårare att utforma jämfört med en typisk läderjacka, är det fortfarande relativt lätt att utforma. För att göra det lättare för dig har jag sammanställt några riktigt fina idéer för peplum läderjacka för dig. Låt oss komma in direkt.

Svart peplum läderjacka med smala jeans


källa

Som med vanliga läderjackor är svart den mest populära färgen för peplum läderjackor. Här är en cool och mörk helt svart outfit som du kanske vill prova. För att uppnå detta utseende kan du helt enkelt ha på dig en svart peplumjacka i läder och para ihop den med svarta skinny jeans. Använd svarta mockasko stövlar för att komplettera denna outfit på ett helt elegant sätt.

Peplumjacka i läder med svart minikjol

Peplumjacka i läder med svart minikjol
källa

Här är en lite mer feminin outfit som använder läder-på-läder-tricket. För att forma denna outfit kan du bära en svart peplum läderjacka till toppen. Kombinera den med en svart minikjol i slitsläder. För att göra kläderna ännu mer unika kan du bära svarta sandaler med remmar för att komplettera utseendet.

Vit peplum läderjacka med mörkblå skinny jeans

vit peplum läderjacka med mörkblå skinny jeans
källa

För att få en look som inte är så mörk och mysig, överväga att gå efter en vit peplum läderjacka istället för en svart. För att utforma den vita jackan kan du bära en vit tryckt t-shirt med mörkblå skinny jeans. Använd korta stövlar med klackar i kamelskinn för att se extra snygg ut.

Svart hög-låg läderjacka med utsvängda, förkortade chinos

svart hög-låg läderjacka med utsvängda, korta chinos
källa

Att kalla en svart peplum läderjacka är förmodligen inte beskrivande nog för att beskriva den överdrivna skärningen. Så låt oss kalla detta en jacka med höga volanger eller en utsvängd jacka. Se till att para ihop den med svarta utsvängda chinos och svarta läderklackade fotstövlar för att se coola och djärva ut.

Svart peplum läderjacka med blå midikjol

svart peplum läderjacka med blå midikjol
källa

Medan du kanske tror att du bara kan bygga en snygg outfit runt en peplum läderjacka, bevisar just denna outfit att du faktiskt kan se ganska damaktig ut med den. För att forma detta feminina utseende kan du bära en svart skinnjacka med en blåttryckt midi-flare kjol. Bär svarta mockaskor i mitten av kalven för att se ännu mer ladylike ut.

Svart skinnjacka med en knälång klänning i en rodnande rosa slida

svart skinnjacka med en knälång klänning i en rodnande rosa slida
källa

Här är ett annat sätt att se damlikt ut – att lägga till något rosa i din outfit. Till exempel kan du bära en svart peplum läderjacka över en knälång klänning med en rodnande rosa mantel. Kombinera dem med ljusrosa klackar med öppna tåremmar för att ge det övergripande utseendet en särskilt feminin touch.

Lila peplum läderjacka med grå t-shirt och stövlar


källa

En lila skinnjacka är redan mycket unik och sällsynt. Detta är desto mer sant när det gäller en peplumjacka. För att utforma den här unika och vackra jackan kan du bära en grå t-shirt och blå skinny jeans. Bär ett par svarta mockaskinnhöga stövlar för att se snyggare och ladylike ut.

Rosa peplumjacka med svarta skinny jeans

rosa peplumjacka med svarta skinny jeans
källa

Denna outfit är mer feminin tack vare den rosa peplum läderjackan. För att få en snygg och ren look runt jackan kan du helt enkelt bära den med en vit t-shirt och svarta skinny jeans. Bär guld- och svarta plattformsklackar för att skorna ska se mer eleganta och iögonfallande ut.

Svart peplumjacka i skinn med smala jeans

svart peplumjacka i läder med smala jeans
källa

En svart peplumjacka i läder är en så unik och snygg produkt att du inte behöver göra för mycket med den och du kan fortfarande förvänta dig att se bra ut. Till exempel kan du bara para ihop den med svarta skinny jeans och svarta remmar med sandaler, och klädseln är redan tillräckligt bra för scenföreställningen.

Grå skinnjacka med svart slida klänning

grå läderjacka med svart skiftklänning
källa

Använd färgkombinationen svart och grå för ett lugnt och diskret utseende. Du kan till exempel bara bära en svart midi shift-klänning och lägga en grå peplum-läderjacka över den. För att se mer elegant ut kan du bära ett par svarta klackar med öppen tå för att komplettera utseendet.

Svart jacka med figur-kramande bodycon midiklänning med blågrönt bälte

svart jacka med figurkramande midiklänning med blågrönt bälte
källa

Krickans färg är en mycket djup, attraktiv och ladylik färg. För att para ihop detta med din peplum läderjacka kan du bära jackan med en kricka bodycon midiklänning som har en snygg bältdesign som gör att du ser lång och smal ut. Bär bara svarta klackar med öppna tå för att skorna ska komplettera utseendet.

Bär den med en vit scoop-halsblus och svarta vidbenbyxor

vit blus med scoop halsringning och svarta, beskurna byxor med vida ben
källa

För att uppnå det snygga men ändå tillgängliga affärsläget, kan du bära en vit chiffongblus med en scoop-halsringning och en svart peplum-läderjacka för toppen. Kombinera dem med svarta, breda ben och lätt utsvängda, beskurna byxor. Använd silver sammet klackar för skorna att se mer ladylike och iögonfallande.

Svart peplum läderjacka med vida chinos

svart peplum läderjacka med chinos med vida ben
källa

Här är en mycket enkel men snygg hel svart outfit. Den perfekta kombinationen av en svart peplum-läderjacka och svarta chinos med vidben för att polera bort denna look. Använd den med svarta klackar för lite unikhet och seghet.

Svart peplum läderjacka med vit västtopp och smala jeans

svart peplum läderjacka med vit västtopp och smala jeans
källa

För att se mer avslappnad och luftig ut kan du bära en svart peplumjacka i läder, vanligtvis en kort jacka, med en längre vit västtopp. Använd den med marina skinny jeans och svarta ballerinaskor för en avslappnad och ren look.

Här är idéerna i peplum-läderjacka som jag verkligen vill dela med dig. Peplum-läderjackan kan låta som något väldigt svårt, men som du kan se från idéerna ovan är det inte riktigt svårt att forma och ta av i verkligheten. Hur som helst, prova dessa idéer och se om de passar din karaktär.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*