Hur man utformar Peplum kjol

Hur man utformar Peplum kjol

Ibland kan en sofistikerad detalj i din kjol eller klänning göra stor skillnad och få dig att se så mycket mer attraktiv ut. Idag ska jag utforska peplumkjolen med dig, en artikel som har den här magiska lilla detalj. Det är inte riktigt svårt att utforma det. Du kan enkelt bära den för fritid eller arbete. För att göra det ännu enklare för dig har jag sammanställt en lista som innehåller några riktigt bra idéer för peplum kjol outfit. Låt oss dyka in.

Svartvit rutig skjorta med marinblå peplum kjol

svart och vit rutig skjorta marinblå peplum kjol
källa

Låt mig först dela med dig en outfit som du helt enkelt kan ta av dig och bära till kontoret för att starta den här spännande och intressanta listan. För den här eleganta klädseln kan du kombinera en svart och vit rutig skjorta med en marinblå peplum-kjol. Bär ett par svarta spetsiga tåpumpar och ett halsband för att se elegant och professionellt ut.

Grön västtopp med vit peplum minikjol


källa

Låt oss nu titta på en outfit som är snygg och återhållsam sexig. För att forma denna outfit kan du bära en grön västtopp med rund hals och en vit bodycon peplum minikjol. Bär den med svarta klackar med öppen tå och en svart prickad koppling för ett snyggt utseende.

Svart och vit randig skjorta med en peplum pennkjol

svart och vit randig skjorta peplum penna kjol
källa

Här är en annan arbetsdräkt. Men den här gången är det mer bedårande och flickaktigt. För att uppnå detta utseende kan du bära en svartvit randig skjorta med svart krage och knappar. Koppla ihop den med en svart peplum-pennkjol. Gör klädseln med mocka klackar med öppna tå för att se snyggare ut.

Vit blus utan axlar med en röd midikjol med volang och peplum

vit off-the-shoulder blus, röd ruffle peplum midikjol
källa

Nu ska vi försöka bygga en super chic och reserverad sexig outfit runt en peplum kjol. I det här fallet väljs en röd volang midikjol med volang. Peplumdetaljen är på fållen, inte toppen för just den här klänningen. Du kan bära den från axelblusen med en vit spets för att se sexig och uppfriskande ut. Använd silverklackar för att skorna ska se vackra ut.

Svart tubtopp med vit blommig peplum minikjol

svart tub topp vit blommig peplum mini body kjol
källa

Här är en formpassad outfit att visa upp dina kurvor med. Bär en blå, smal västtopp med en uttalad kedja för toppen. Använd den med en vit peplum och minikjol med blommönster. Komplettera outfit med ljusrosa spetsiga klackar för en extra feminin touch.

Vit chiffongskjorta med blommig minikjol

Blommig minikjol av vit chiffongskjorta
källa

De flesta arbetsplatser kräver inte att du bär svart, vitt och grått. Så varför inte bära en färgstark outfit då och då för att muntra upp dig själv? Som ett exempel kan du bära en vit chiffongskjorta med knappar och en färgglad minikjol av peplum med blommigt tryck. Koppla ihop dem med orange mocka plattformsklackar för att se ännu lyckligare och mer lekfull ut.

Silvertröja med svart minikjol

silvertröja svart minikjol
källa

För ett snyggt och iögonfallande utseende kan du prova den här outfit som använder en silvermetallisk tröja som toppen. Koppla ihop den med en svart minikjol av peplum och svarta stridsstövlar för att ge lite seghet i kläderna.

Svart t-shirt med orange bodycon mini peplum kjol

svart t-shirt orange bodycon mini peplum kjol
källa

För en halvformell träning är en skjorta något som du vanligtvis inte vill ha på dig. Det kan naturligtvis finnas undantag. Du kan komma undan med detta genom att både ha på dig en svart t-shirt gjord av tjockare och kraftigare tyg, såväl som att kombinera den med något så flashigt som får all uppmärksamhet, som den här orange peplum-minikjolen. Använd ljusrosa klackar för att slutföra denna ljusa och vackra outfit.

Vit topp med orange minikjol och rosa klackar

vit topp orange minikjol rosa klackar
källa

För en enkel och lågmäld sexig look kan du bära en vit kortärmad bodycon-t-shirt med en figur-kramande orange peplum-minikjol. Kombinera dem med neonrosa mockaklackar och en silverkoppling med paljetter för att göra outfit ännu mer iögonfallande.

Ärmlös topp med rosa tryck och blå peplum minikjol

ärmlös blå peplum minikjol med rosa tryckt topp
källa

För en snygg och luftig look kan du bära en ärmlös t-shirt med ett grått tryck. Koppla ihop den med en blå peplum-minikjol för att se ungdomlig ut och visa upp några ben. För skorna kan du bära ett par sandaler med leopardtryck för att ge en uppfriskande och feminin touch till det övergripande utseendet.

Vit blus med svart minikjol

vit blus svart minikjol
källa

Här är en elegant och feminin arbetsdräkt som verkligen är lätt att ta av. Bär en vit blus med subtila spetsdetaljer för toppen. Koppla ihop den med en svart peplum-minikjol. Avsluta med ett par svarta mockaskor för att avsluta din outfit.

Bär med en grå tröja & vit krage skjorta

grå tröja vit skjorta med krage
källa

Detta är en mer sofistikerad skiktad outfit som ser söt ut. För att uppnå detta kan du bära en vit krage skjorta med en grå stickad tröja och låta kragen på din skjorta kika ut. Koppla ihop dem med en orange peplum-minikjol och svarta balettlägenheter för att se glada och vackra ut.

Orange t-shirt med vit blommig kjol

orange t-shirt vit blommig kjol
källa

Lite tidigare nämnde jag en blommig kjol och resultatet är fantastiskt. Låt oss ta en annan bra. Bär en orange t-shirt med en smal passform för toppen. Kombinera den med en vit slipsfärgad minikjol med peplumblommor. Du kan till och med bära ett par vita och orange skålar som passar perfekt med den orange t-skjortan och kjolen. Använd en lila plånbok för att ta kläderna till en annan nivå.

Vit t-shirt med kungsblå peplum kjol

vit tryckt t-shirt med kungsblå peplum kjol
källa

För en fin och ungdomlig look kan du bära en vit tecknad tröja. Koppla ihop den med en kungsblå peplumkjol för att se ännu mer iögonfallande ut. Kombinera dessa bitar med svarta spetsiga tåklackar för att komplettera outfit på ett mycket enkelt sätt.

Svart långärmad crop top med röd rutig peplum kjol

svart långärmad crop topp röd rutig peplum kjol
källa

Här är en mycket sexig outfit som är speciellt för dig som har försökt hårt för att hålla dig i form. För att uppnå detta härliga utseende kan du bära en svart kortärmad t-shirt med en röd och svart rutig peplum kjol. Använd svarta balettlägenheter så att skorna ser enkla och eleganta ut.

Hoppas att du gillar idéerna till peplum kjol outfit som jag delade med dig ovan. Om du tycker att dessa typer av blogginlägg är till hjälp för dig, bör du också kolla in tusentals andra outfitidéer som du kan hitta på den här webbplatsen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*