Hur man utformar Pashmina halsduk

Hur man utformar Pashmina halsduk

Om vädret blir lite kallare är det troligtvis tiden på året att bära halsdukar. Stickade halsdukar, sidenhalsdukar och pashmina halsdukar är alla bra. Att välja ett belopp beror på dina personliga preferenser och resten av kläderna. Idag ska jag specifikt prata om hur man stylar pashmina-halsduken. Det är något som kan få dig att se väldigt luftig och attraktiv ut. För att göra stylingen enklare för dig har jag sammanställt några riktigt bra idéer för pashmina scarf outfit för dig. Låt oss komma in direkt.

Blue Fringe Tribal Printed Pashmina Scarf med svart läderjacka


källa

För att starta den här listan över attraktiva outfitidéer visar jag dig först en överraskande cool och mörk outfit som börjar med. För att skapa detta coola utseende kan du helt enkelt ha på dig en vit t-shirt med en svart skinnjacka och en blå fransad pashmina halsduk. Bär dem med svarta slim fit-jeans och svarta läderskor för att göra utseendet mer.

Svart tröja med stamtryckt pashmina halsduk och mörka skinny jeans

svart tröja med pashmina halsduk med stamtryck och mörka skinny jeans
källa

Vanligtvis skulle en helt svart outfit få dig att se seriös ut, men inte med den snygga halsduken i det här fallet. För att uppnå detta utseende kan du bära en svart tröja med svarta skinny jeans. Kombinera dem med en rodnad pashmina halsduk med ett rosa och svart stamtryck. Avsluta med ett par bruna chelsea stövlar i läder för att avsluta din outfit i stil.

Grå longline ullrock med pashmina halsduk och vita ankeljeans

grå longline ullrock med pashmina halsduk och vita ankeljeans
källa

För att uppnå denna mysiga och uppfriskande outfit är det nyckeln att använda färgkombinationen grå och vit. För att tillämpa dessa färger på din outfit kan du bära en grå tunika-t-shirt med en grå longline-ullkappa och vita slim fit ankeljeans. Koppla ihop dessa bitar med en grå lång pashmina halsduk och ett par svarta läder spetsiga tåklackar för att komplettera utseendet.

Pojkvän jeansjacka med skiftklänning och kungsblå pashmina halsduk

Pojkvän jeansjacka med slida klänning och kungsblå pashmina halsduk
källa

Här är vad du behöver göra för att uppnå det söta och ungdomliga utseendet. Du kan bära en svart miniklänning med en kungsblå pashmina halsduk för att se attraktiv och snygg ut. Kombinera den med en ljusblå jeansjacka för en ungdomlig touch. Lägg till ett par vita sneakers i ekvationen.

Ljusgrå halsduk med en mörkblå kofta och vita jeans

ljusgrå halsduk med mörkblå kofta och vita jeans
källa

Detta är en ganska luftig gatoutfit som är perfekt för avslappnade hangouts, särskilt på hösten. För att uppnå detta utseende kan du bära en vit och ljusblå t-shirt med en marin kofta. Kombinera dem med vita skinny jeans och ett par vita sneakers. Fyll i utseendet med en ljusgrå halsduk.

Ljusrosa halsduk med stamtryckt tröja & rodnadskappa

Ljusrosa halsduk med stamtryckt tröja och rodnadskappa
källa

Detta är en underskattad men ändå underbar affärsavslappnad outfit som använder några fina skiktningstrick. För att forma det här utseendet kan du bära en grå och svart tröja med tribal tryck med en rodnande rosa kappa och en ljusrosa pashmina halsduk. Bär den med svarta jeans i smal passform och bruna läderstövlar för att komplettera utseendet.

Svart knäppt skjorta med minikjol med hög midja

svart skjorta med knappar och en midjekjol med hög midja
källa

För dig som vill se lång och smal ut på jobbet, här är en enkel outfit som kan hjälpa dig med det. För toppen kan du bära en svart skjorta med en smal passform. Kombinera den med en svart minikjol för skyskrapa för att visuellt flytta midjan uppåt. Kombinera dessa bitar med ett par svarta balettlägenheter och en rodnande rosa pashmina-halsduk för att komplettera det härliga utseendet.

Kamellång ullrock med svarta läderbyxor

Kamel lång ullrock med svarta läderbyxor
källa

För att uppnå det mogna och ladylike business-casual utseendet kan du bära en svart T-shirt med en kamel longline ullrock och en rodnande rosa och svart rutig halsduk. Kombinera dem med en svart skinnläder. För resten av kläderna kan du bära ett par svarta mockasko stövlar för att komplettera klädseln med en extra feminin touch.

Grön tröja med mörkblå skinny jeans

grön tröja med mörkblå skinny jeans
källa

Detta är en mycket uppfriskande och mysig outfit som kan få dig att se riktigt attraktiv och tillgänglig. För att forma denna outfit kan du börja med den gröna tröjan-tunika-stickad tröja ovanför. Kombinera det med ett par mörkblå skinny jeans för att se lång och smal ut. Bär ett par vita sneakers och en ljusrosa fransad halsduk för att komplettera utseendet.

Blushrosa pashmina halsduk med svart chiffong tankklänning

Blushing rosa pashmina halsduk med fransar och svart klänning i chiffongrem
källa

Detta är en mycket minimal outfit som du kan ta på dig mycket enkelt. Men låt inte enkelheten lura dig. Du kan faktiskt bära den här enkla klädseln till en cocktailparty eller till och med till en formell händelse. För att uppnå detta utseende kan du helt enkelt ha på dig en svart mini-skift-tankklänning med en rodnande halsduk med pashmina-frans. Koppla ihop dem med ett par svarta ballerina-lägenheter för att avsluta utseendet.

Ljusgrå fransad halsduk med vit överdimensionerad kavaj

ljusgrå fransad halsduk med vit överdimensionerad kavaj
källa

Färgkombinationen av ljusgrått och vitt kan nästan garantera dig ett mysigt och uppfriskande utseende. Till exempel, för att se uppfriskande ut, kan du bära en vit blus med en vit kavaj och en ljusgrå pashmina fransad halsduk på toppen. Kombinera dem med ljusgrå chinos och vita klackar för att göra det här fantastiska utseendet.

Dubbel pashmina halsduk med orange miniklänning med bälte

Dubbel pashmina halsduk med orange miniklänning med bälte
källa

Detta är en mycket intressant och vacker outfit med två halsdukar. För att forma detta unika och attraktiva utseende kan du bära en orange mini-skiftklänning som kärna. Koppla ihop den med en vit långdragen kofta med lång ärm. Här är den intressanta delen. Bär en svart stamtryckt kortare pashmina halsduk med en längre kricka halsduk för att skapa några fina lager. Använd klackar med leopardtryck för att göra utseendet komplett.

Här är idéerna till pashmina scarf outfit som jag ville presentera dig för. Se om du gillar den luftiga och mysiga känslan som kommer med de fantastiska kläderna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*