Hur man utformar pärlstav frans klänning

Hur man utformar pärlstav frans klänning

Pärlklänningen med fransar bärs ofta för bröllopsfoton och proms. Det är så vackert att det är nästan som att sätta på en glittrande klänning med glänsande kristaller. Det kan vara lite för mycket att ha på sig för en cocktailparty, men det finns scenarier där det ser lämpligt ut och låter dig lysa i en händelse. Jag ska prata om några av de snyggaste idéerna till pärlkanter. Låt oss komma till dem nu.

Silver Slip Pärlstav frans klänning


källa

Jag börjar listan med en pärlstav kantad klänning som är lämplig för både en prom och cocktailparty. Det är en silverklänning som sticker ut från mängden. För att göra denna outfit elegant, använd den här klänningen med ett par silverklackar med öppen tå och ett subtilt silverhalsband.

Svart pärlklänning med spetsdetaljer

svart pärlstav frans klänning spetsdetalj
källa

Detta är en svart fransad klänning med massor av fina detaljer. Ärmarna är fyllda med spetsar och huvuddelen är en blank paljettklänning. Bär bara klänningen med svarta klackar för ett snyggt och unikt utseende.

Tvådelad pärlklänning i silver

tvådelad silverklänning med pärlkanter
källa

När du letar efter klänningar att ha på för ett bröllopsfotografering är det en bra idé att plocka upp en sexig och blank klänning som denna. Denna tvådelade klänning med silverpärlkanter ser särskilt bra ut om du är på fotografering på stranden eller till och med på en båt. Det är en händelse en gång i livet. Så var beredd att ha minst fem olika utseende med olika stilar redo.

Röd och svart kantad klänning

röd och svart kantad klänning
källa

Här är en väldigt unik klänning som du kan bära till ett prom. Det kan vara lite äventyrligt för vissa människor, men för andra har de bara karaktären av att ta av sig mycket unika kläder. Så du måste vara din egen domare och utvärdera dig själv lite. Hur som helst, tillbaka till kläderna, det är en röd och svart fransklänning ihop med svarta klackar. De svarta långärmade handskarna gör outfit ännu mer unikt.

Svart slipad pärlklänning

svart slipklänning med pärlkanter
källa

Jämfört med de nämnda klänningarna är denna speciella svarta pärlkantade klänning mycket mer avslappnad och du skulle ha den mycket bekvämt på en cocktailparty. För att slutföra kläderna, använd nakna sandaler för häl för ett minimalistiskt och elegant utseende.

Vit rygglös fransbröllopsklänning

vit rygglös kantklänning
källa

Här är en annan vitkantad klänning som är perfekt för en bröllopsfotografering. Det är en sexig, rygglös klänning som får dina bilder att se anmärkningsvärda ut. Även för dig som normalt inte bär sådana sexiga klänningar är det en bra idé att ha en rygglös klänning för en bröllopsfotografering. Njut speciellt av det ögonblick när du är i ditt bästa. Minnet kommer att vara det mest värdefulla du någonsin kommer att få.

Vit och svart paljett fransar klänning

vit och svart paljettklänning med pärlkanter
källa

Detta är en tribal stil vit och svart paljett frans klänning. Det är inte en av de superprofilerade klänningarna. Du kan känna dig väldigt bekväm att bära den till antingen en cocktailparty eller ett prom. Du kan enkelt slutföra kläderna genom att bära klänningen med svarta klackar.

Svart bälteskantad skiftklänning

svart skiftklänning med fransar
källa

Denna lågmälda, vackra och snygga kantade svarta pärlstavsklänning måste vara min favorit på den här listan. Jag älskar hur subtil designen är medan jag faktiskt har många fina detaljer. Färgerna, sticklingar och avståndet mellan fransarna känns bara rätt. Du kan bara bära klänningen med ett par svarta klackar med öppen tå och du kommer att se fantastisk ut medan du ser ut som om du inte ens försöker.

Vit mini pärlstav frans bröllopsklänning

vit mini pärlstav frans bröllopsklänning
källa

Efter att vi nämnde en rygglös bröllopsklänning lite tidigare, här är en annan härlig kantad bröllopsklänning för dig som fortfarande känner dig lite obekväm med en rygglös klänning. Koppla bara ihop den här vita miniklänningen med silverklackar så ser du fantastiskt ut på dina bröllopsbilder.

Maxiklänningar i silver med paljetter i fransar

silver paljett frans klänning med maxi bälte
källa

Hittills har jag inte pratat om en maxiklänning. Låt oss se hur en maxiklänning ser ut när den kombineras med pärlkanten. Här är en maxiklänning med silverpärlor. Det kombineras helt enkelt med nakna sandaler. Resultatet är verkligen förvånande.

Svart bodycon fransklänning med djup V-ringning

svart figurkramande fransklänning med djup V-ringning
källa

Denna klänning har en mycket subtil design. Det här är den typ av klänning som är perfekt för en flickakväll. Det är en återhållen sexig svart, figurkramande fransklänning med en djup V-ringning. Bär bara den med svarta öppna tåklackar så får du ett snyggt och naturligt utseende.

Guld och svart pärlstav frans klänning

vit och guld pärlstav frans klänning
källa

Om du vill ha guld är det mycket mer naturligt att bära en guldklänning med något svart element. Till exempel skulle den här guld- och svarta klänningen se perfekt ut om du skulle ha den på en cocktailparty. Komplettera outfit med rosa klackar för detta iögonfallande utseende.

Svart chiffongklänning med pärlkanter

Pärlkanter från svart chiffongklänning
källa

Denna svarta skiftklänning är luftig att ta på och får dig att se ut som flickan bredvid på en cocktailparty. Du kan helt enkelt bära den här klänningen med klackar i silver med öppen tå för att få ett minimalt och anmärkningsvärt utseende.

Silver axelbandslös fransar klänning

silver axelbandslös paljettklänning med fransar
källa

För ett enkelt och snyggt utseende kan du bära en axelbandslös klänning i silver med paljetter. Kombinera den med svarta ballerinor och en svart snygg handväska för ett snyggt utseende.

Svart spagettiklänning med silverpärlkanter

svart spaghettiklänning med silverpärlkanter
källa

Denna härliga svarta klänning har en vacker silver tribal print design. Det är också en spaghettiklänning som ser extremt sexig ut. Komplettera denna outfit med klackar i silver med öppen tå för ett elegant och vackert utseende.

Jämfört med många andra klänningar är den kantade pärlklänningen lite svår att ta av. Men så länge du har tillräckligt med självförtroende och nyfikenhet att prova nya saker. Du kommer åtminstone att ha mycket kul att prova. Ha kul att styla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*