Hur man utformar överdimensionerade T-shirtklänningar

Idag ska jag prata om ett mycket specifikt objekt som kan ge dig en luftig och avslappnad look, som är den överdimensionerade t-shirtklänningen. Men vad är det exakt? En överdimensionerad t-shirtklänning är helt enkelt en skjortklänning med en axelyta som är mycket större än dina egna axlar. Detta kan ge dig en väldigt cool pojkvänstil. Och det fina är att du enkelt kan forma och dra av det. För att visa dig några coola stylingsalternativ har jag sammanställt en lista med riktigt trevliga överdimensionerade t-shirt-outfitidéer för dig. Låt oss komma in direkt.

Grå överdimensionerad t-shirtklänning med canvas-sneakers och prickiga strumpor


källa

Till att börja med den här listan över enkla och coola outfitidéer, låt mig visa dig en minimalistisk streetoutfit som är perfekt för avslappnade hangouts och casual dating. För att uppnå detta utseende, använd bara en grå överdimensionerad midilång t-shirtklänning. Koppla ihop det med svarta och vita prickiga strumpor och grå canvas sneakers för att komplettera utseendet.

Svart oversized baseball cap t-shirt klänning

svart oversized baseball cap t-shirt klänning
källa

För att se cool och mörk ut, kan du nu bara ha en helt svart outfit. Börja till exempel med den svarta överdimensionerade t-shirtklänningen. Koppla ihop den med en svart basebollkeps för att se mer pojkig och sportig ut. För resten av kläderna kan du bära svarta läderstövlar istället för sneakers för att ge en snygg touch.

Ljusgrå överdimensionerad T-shirtklänning med vita sneakers

ljust fläckig överdimensionerad t-shirtklänning med vita sneakers
källa

Ibland kanske du vill göra din överdimensionerade t-shirtklänning lite stramare. Du kan göra detta genom att subtilt rulla upp ärmarna. Den här grå rullade t-shirtklänningen är ett bra exempel. Du kan bara para ihop den med ett par vita sneakers och en silverklocka för att se cool och ren ut.

Grå t-shirtklänning med svart läder axelväska och vita löparskor

grå t-shirt klänning med svart läder axelväska och vita löparskor
källa

För att se enkelt och attraktivt ut är det en bra idé att använda ljusgrå och vit färgkombination. Börja med att bära en ljusgrå överdimensionerad t-shirtklänning som mittpunkten för din outfit. Kombinera det med ett par vita besättningsstrumpor och ett par vita träningsskor. Lägg till en svart läder axelväska för att ge en snygg touch till utseendet.

Svart grafisk oversized choker-t-shirtklänning med sneakers

svart grafisk oversized choker t-shirt klänning med sneakers
källa

För att forma detta snygga och kreativa utseende kan du bära en svart överdimensionerad grafisk t-shirtklänning istället för enfärgad färg. För att se ännu snyggare ut kan du lägga till en svart paljettchoker till blandningen. För skorna kan du använda ett par svarta och vita högklassiga klassiker för att avsluta utseendet.

Svart överdimensionerad t-shirtklänning med läderplånbok och silverplatta ankelkängor

svart överdimensionerad t-shirtklänning med läderhandväska och silverplatta ankelstövlar
källa

För att uppnå detta snygga svart och silverutseende kan du börja med den svarta överdimensionerade grafiska t-shirtklänningen. Koppla ihop den med en svart läder axelväska för att förvandla denna kantiga outfit till något lite mer elegant. Koppla ihop dessa bitar med ett par silvermetalliska platå läder ankelstövlar för att slutföra kläderna.

Svart halvklädd oversize mesh-t-shirtklänning med bomberjacka i läder

svart, halvtransparent, överdimensionerad läder-t-shirtklänning med bomberjacka i läder
källa

För att skapa denna sexiga helt svarta outfit som får dig att se väldigt cool ut och unik på en cocktailparty kan du bära en överdimensionerad svart mesh t-shirtklänning. Lägg till ett lager genom att bära en svart bomberjacka i läder. Koppla ihop dem med svarta läderstövlar för att göra det här fantastiska utseendet.

Svartvitt randig, överdimensionerad, långärmad t-shirt med scoop hals

svart och vit randig överdimensionerad långärmad t-shirt med scoop hals
källa

För att se konstnärlig och luftig ut, här är en outfit som du kanske vill prova. Bär en svart och vit horisontell randig, långärmad, överdimensionerad t-shirtklänning som mittpunkten i kläderna. Koppla ihop den med ett par svarta stövletter i läder. Lägg till en svart filthatt i blandningen för en konstnärlig touch.

Ljusgrå grafisk t-shirtklänning med svart choker och lårstövlar

vit grafisk t-shirtklänning med svart krage och overknee stövlar
källa

För att forma denna mysiga och avslappnade streetoutfit kan du bära en stor ljusgrå grafisk t-shirtklänning som kärnan i outfit. Koppla ihop det med ett par höglårade svarta mockaskor för att se mer ladylike och smalare ut. För att se lite snyggare ut, lägg till en svart choker i blandningen.

Grå grafisk t-shirtklänning med svart keps

grå grafisk t-shirtklänning med svart basebollkeps
källa

Detta är en lite mer pojkaktig outfit främst på grund av färganvändningen. T-shirtklänningen här är en grafisk t-shirtklänning som är i grå och röd. Koppla ihop den med en svart basebollkeps för ett ännu mer pojkigt utseende. För skorna kan du bära ett par svarta och vita höga toppar för att se mer unika och coola ut.

Vit oversized t-shirtklänning med blå jeansshorts

vit oversized t-shirtklänning med blå jeansshorts
källa

För er som gillar att bära mini-shorts under din överdimensionerade t-shirtklänning, är den blå denim-shortsen nästan som standardalternativet och möjligen det bästa alternativet. Du kan till exempel para ihop en vit grafisk oversized t-shirtklänning med blå jeansshorts. Lägg ett par svart mocka över knästövlarna för att göra det attraktiva utseendet.

Vit t-shirt med halva ärmar och grå keps

vit t-shirt med halv vida ärmar och grå basebollkeps
källa

För att forma detta minimalistiska och söta utseende kan du använda några ljusa färger. Använd till exempel en vit t-shirtklänning med halvbreda ärmar och en ljusgrå basebollkeps för att se både mysig och pojkaktig ut. För skorna kan du bära ett par grå och vita canvas sneakers för att komplettera utseendet.

Grön och vit randig överdimensionerad T-shirtklänning

grön och vit randig överdimensionerad t-shirtklänning
källa

För att se mer uppfriskande ut är en färg som du kan göra just den med färgen grön. I detta fall väljs en grön och vit randig, överdimensionerad t-shirtklänning som fokus för denna outfit. Du kan helt enkelt para ihop den med vita sneakers för att göra det rena och attraktiva utseendet.

Här är de överdimensionerade t-shirtklänningsidéer som kan hjälpa dig att se luftig och snygg ut. De är väldigt lätta att ta av och roliga att bära.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*