Hur man utformar överdimensionerad T-shirt

Hur man utformar överdimensionerad T-shirt

Stora t-shirts bärs ofta för en avslappnad och avslappnad känsla. Men det finns en skillnad mellan rörigt och avslappnat. Om du tittar noga när du går på gatorna ser du ibland någon som bär en överdimensionerad t-shirt och ser bra ut av någon anledning. Att låsa upp hemligheterna är huvudsyftet med detta blogginlägg. Jag har sammanställt några av mina favoritmetoder för att utforma en överdimensionerad t-shirt och jag tror att du kommer att tycka att dessa knep är användbara.

Överdimensionerad t-shirt med grått tryck och pojkvänjeans


Få liknande pojkvän jeans här
källa

Ett klassiskt men kontraintuitivt sätt att bära skjorta är att göra den mindre? Du kan göra detta genom att göra två saker, rulla upp ärmarna och stoppa din t-shirt. Med din t-shirt menar jag bara den delvis med en touch av slumpmässighet. Denna outfit är det perfekta exemplet på detta trick. Bär bara en överdimensionerad t-shirt med grått tryck, som beskrivs för pojkvänjeans med manschett. Avsluta outfit med eleganta remmar i hälen.

Svart överdimensionerad t-shirt med svarta skinny jeans

överdimensionerad t-shirtdräkt med svart tryck
Få liknande läderjackor här
källa

Ett annat knep för att utforma den överdimensionerade t-skjortan är att kompensera för t-shirtens lönsamhet för toppen med åtsittande föremål för botten. Föremål som skinny jeans, lederhosen och leggings fungerar perfekt i sådana situationer. Ett bra exempel är att ha en svart överdimensionerad svart t-shirt med svarta skinny jeans. Komplettera denna eleganta casual outfit med mockaskor.

Knut den överdimensionerade t-skjortan

knuten överdimensionerad grå t-shirt gula jeans
Få liknande ljusgula jeans här
källa

Jag nämnde att ett sätt att se bra ut med en överdimensionerad t-shirt är att göra den mindre och att knyta t-shirt kan göra just det. Denna outfit är mycket märkbar inte bara för att den använder det knutna te-tricket utan också för att en stark färgkontrast används kreativt. Bär bara en överdimensionerad, knuten grå t-shirt för toppen. Koppla ihop den med kontrasterande ljusgula jeans. Lita på mig, de två färgerna går faktiskt bra tillsammans. Det är förtroendet att du behöver uppnå detta.

Stoppa delvis den överdimensionerade t-skjortan i en vit kjol

delvis gömd överdimensionerad t-shirt vit kjol
Få en liknande vit minikjol här
källa

För en boho look, gå till en vit boho mini kjol. Bär en robust grå överdimensionerad t-shirt och stoppa den delvis i kjolen. Fyll i hans enkla men vackra outfit med sandaler.

Slå en skjorta eller jacka runt den överdimensionerade t-skjortan

Slipsskjorta till överdimensionerad t-shirtdräkt
Få Low Top White Converse här
källa

Denna outfit avslöjar ytterligare ett trick för att utforma en överdimensionerad t-shirt. Tricket är att binda en skjorta eller jacka runt midjan över t-skjortan. Bär till exempel en vit tryckt t-shirt och bind en jeansskjorta runt midjan. Svarta leggings och vita sneakers är ett utmärkt val för att komplettera denna outfit. Förresten, om du är intresserad av kläder med liknande stil, kolla in vårt andra blogginlägg om outfitidéer för att binda runt midjan.

Använd den som en t-shirtklänning med jeansshorts som knappt dyker upp

T-shirt klänning jeansshorts outfit idéer
Få liknande svarta oxfordskor här
källa

Det finns en liten skillnad mellan den överdimensionerade t-skjortan och t-shirtklänningen. T-shirtklänningen är i allmänhet bara några centimeter längre, så du kommer att känna dig bekväm utan shorts under. För att bära en överdimensionerad T-shirt som en skjortklänning, måste jeansshorts bäras med den. Till exempel består denna outfit av en vit oversized t-shirt, knappt synliga jeansshorts och svarta oxfordskor.

Knuten V-ringad t-shirt och vita skinny jeans

knuten V-ringad t-shirt vita skinny jeans
Få en liknande grå v-ringad t-shirt här
källa

För en minimalistisk och uppfriskande grå och vit outfit som är särskilt lämplig för vårkänslan kan du helt enkelt ha på dig en grå knuten V-ringad t-shirt och vita skinny jeans. Kombinera bitarna med vita träningsskor för att se avslappnade och avslappnade eller med grå ballerina för att se mer elegant ut.

Använd som en klänning med en överdimensionerad grön bomberjacka

överdimensionerad grön bomberjacka tee klänning
Få en liknande snygg grön bomberjacka här
källa

Om du vill ha en jacka över en överdimensionerad vit t-shirt är en grön bomberjacka ett utmärkt val. Bär bara den vita t-skjortan med den gröna stora jackan. Som tidigare nämnts gillar jag tanken på att ha på mig jeans under t-skjortan, även om den knappt visar sig. Lägg till elegans och karaktär i kläderna genom att bära vita snörstövlar.

Använd den med svarta leggings och fotkängor

svarta leggings ankelstövlar vit oversized t-shirt
Få liknande kamel ankelstövlar här
källa

Här är ett annat exempel på det breda-smalbotten-tricket för att få dig att se avslappnad och snygg ut. Bär en överdimensionerad vit t-shirt med svarta leggings. Komplettera outfit med mockaskor. För fler outfitidéer för liknande skor, kolla in vårt andra blogginlägg om mockaskor.

Tuck White T Shirt In & Tie en jacka runt midjan

dold vit t-shirt beskuren skinny jeans
Få liknande grå canvas sneakers här
källa

Den här dräkten visar hur det ser ut när ni klär på er t-shirt medan man knyter en jacka runt midjan. Resultatet är ett elegant och elegant utseende. Outfiten består av den vita överdimensionerade t-skjortan, korta svarta skinny jeans, skjortan bunden runt midjan och grå slip-on canvas sneakers.

Använd den med en jeansjacka och shorts

Jeansjacka oversize vit t-shirt
Få liknande ljusblå jeansshorts här
källa

Om du är en denimfanatiker måste du ha vetat att ett intressant sätt att utforma denimkläder är att bära denim på denim. Vi har ett mer ingående blogginlägg om hur man bär denim-på-denim om man är intresserad. Tillbaka till den outfitidén, den här outfit visar att denim fungerar ganska bra på denim med en överdimensionerad t-shirt. Bär bara en vit t-shirt med jeansshorts och en jeansjacka. Använd sneakers för att komplettera det avslappnade streetlooket.

Använd den som en t-shirtklänning med en jeansjacka

Denimjacka oversized t-shirt med tryck
Få en liknande härlig grafisk t-shirtklänning här
källa

Så det finns knep och hemligheter för hur man utformar en överdimensionerad t-shirt. För mig är överdimensionerade t-shirts saker jag bara vill fortsätta att röra med och jag hittar alltid ett intressant och snyggt sätt att utforma dem. Viktigast, jag tycker om det genom att ge mig själv små överraskningar här och där. Jag uppmuntrar dig att prova några av outfitidéerna ovan. Faktum är att de är ganska lätta att dra av.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*