Hur man utformar överdimensionerad skjorta

Idag ska jag prata om hur man stylar den överdimensionerade skjortan, ett mycket väldigt intressant och allmänt ämne. Ibland hade jag svårt att föreställa mig hur en enkel, överdimensionerad skjorta med knappar kan ta fram alla typer av olika och snygga kläder. Formeln är dock ganska enkel. När du bara parar ihop det med leggings eller smala jeans ser du vanligtvis smal och luftig ut. Denna unika, luftiga känsla kan naturligtvis få dig att sticka ut från mängden. För att visa dig hur du utformar det har jag sammanfattat några av de bästa överdimensionerade skjortoutfitidéerna för dig. Låt oss komma in direkt.

Grå och vit randig, överdimensionerad skjorta med knappar över mini-jeansshorts


källa

För att starta den här listan över avslappnade men ändå fantastiska outfitidéer kommer jag först att överraska dig lite. För att forma denna outfit kan du bära en riktigt överdimensionerad grå och vit randig skjorta med knappar som en miniklänning. Koppla ihop den med svarta mini-jeansshorts och vita träningsskor för att se smal och ungdomlig ut.

Vit oversized skjorta med svarta skinny jeans och Converse

vit oversized skjorta med svarta skinny jeans med muddar och Converse
källa

Du kan se väldigt avslappnad och avslappnad ut med en kraftigt överdimensionerad vit skjorta med knappar. För att forma denna outfit kan du bära den överdimensionerade skjortan med svarta, rippade skinny jeans. Koppla ihop dessa bitar med ett par klassiska lågtoppade Converse i svart och vitt för att komplettera outfit.

Vit oversize knapp-up skjorta med svarta skinny jeans och läder ankel stövlar

vit, överdimensionerad skjorta med knappar, svarta skinny jeans och läderstövlar
källa

För att uppnå det där pojkaktiga och tillmötesgående utseendet kan du helt enkelt ha på dig en vit, överdimensionerad pojkvänströja med knappar på toppen. Kombinera det med svarta skinny jeans och svarta läderstövlar för ett snyggt och snyggt utseende. Om du vill bära en väska är en läderryggsäck perfekt för att du ska se mer ungdomlig ut.

Vit super-oversize skjorta med gråskurna chinos

vit super oversize skjorta med grå korta chinos
källa

Här är en väldigt attraktiv affärsavslappnad outfit som får dig att se så avslappnad och avslappnad ut. Till toppen kan du helt enkelt bära en vit bodycon-t-shirt av hög kvalitet med en vit oversize-skjorta. Kombinera dem med grå, beskurna chinos med raka ben. Bär ett par högklackade leopardtryck för att se mogna och feminina ut.

Button-up skjorta med kraftigt sönderrivna blå rippade jeans

Button-up skjorta med kraftigt rippade blå jeans
källa

För att uppnå detta avslappnade och pojkaktiga utseende kan du helt enkelt ha på dig en vit oversize-skjorta med knappar på toppen. I botten ska du ha blå skinny jeans som är kraftigt rippade för att se eleganta, snygga och smala ut. Bär ett par svarta dubbade läderskor för att ge en kantig touch till det övergripande utseendet.

Vit stor knäppt skjorta med mini-grå, flytande klänningshorts

vit stor skjorta med knappar och små grå, flytande, eleganta shorts
källa

Detta är en mycket unik outfit som använder flytande shorts istället för skinny jeans. Resultatet är bara fantastiskt. För att uppnå detta utseende kan du bära en vit oversize-skjorta med knappar och grå, flytande mini-shorts. Koppla ihop dem med svarta strumpor och svarta läderstövlar för att se super chic ut.

Vit långärmad skjorta med knappar och blå jeans med raka ben och ärmslut

vit bred långärmad skjorta med knappar och blå jeans med raka ben och ärmslut
källa

Här är en mycket unik och attraktiv outfit som du enkelt kan fånga folks uppmärksamhet med. Använd en vit oversized skjorta med långa ärmar och blå jeans med raka ben och ärmslut. Bär ett par svarta läderstövlar och en svart choker för att förvandla denna outfit till en riktigt snygg outfit.

Vit och grå vertikal randig överdimensionerad skjuten skjorta med mini blå denim kjol

vit och grå vertikal randig t-shirt med blå minikjol
källa

För att uppnå det ungdomliga och flickaktiga utseendet kan du bära en överdimensionerad skjorta med vita och grå knappar. Det speciella med denna outfit är att skjortan förvaras. Kombinera skjortan med en blå mini-jeansskjorta. För skorna, använd ett par besättningsstrumpor och svarta spetsiga tåplatta skor för att slutföra kläderna.

Vit oversized skjorta med knappar och höga stövlar

vit oversized skjorta med knappar och ljusblå pojkvänjeans
källa

Här är en väldigt intressant superöverdimensionerad knappad vit skjorta. Du kan para ihop den med ett par gråa stövlar med lårhöga öppen tå för att se coola och avslappnade ut. Det är väldigt unikt att den här skjortan är så stor och i grunden bärs som en minikjolklänning. Denna outfit kan verkligen få dig att sticka ut från mängden.

Mörkblå kavaj med slim fit manschettjeans och vita låga sneakers

Mörkblå kavaj med smala jeans med muddar och vita sneakers
källa

För att få den snygga casualdräkten att bära på fredagar kan du helt enkelt ha på dig en marinblå kavaj över en vit överdimensionerad skjorta med knappar. För resten av utseendet kan du bära blå manschetter med smal passform och en helt vit låg Converse för att göra looken ungdomlig.

Överdimensionerad ljusblå chambrayskjorta med knappar och svarta leggings

Överdimensionerad ljusblå chambrayskjorta med knappar och svarta leggings
källa

För att uppnå det luftiga och lättillgängliga utseendet kan du helt enkelt bära en ljusblå oversize-skjorta med knappar över svarta leggings. För skorna skulle ett par vanliga vita sneakers se perfekt ut. För att se smartare ut kan du bära en svart läderhandväska för att kombinera med resten av kläderna.

Vit oversized skjortklänning med matchande öppen tåklack

vit oversized skjortklänning med matchande klackar med öppen tå
källa

För att skapa det sexiga cocktailparty-looken med låg vikt kan du bära en vit överdimensionerad skjorta som en miniklänning. Du kanske dock vill ha ett par mycket korta svarta eller vita mini-shorts under din skjorta. För resten av utseendet kan du bära ett par vita klackar med öppen tå och en vit koppling för att se uppfriskande och elegant ut.

Ljusblå, överdimensionerad skjortklänning med knappar och stövlar över knäna

Ljusblå, överdimensionerad skjortklänning med knappar och stövlar över knäna
källa

För att uppnå det ungdomliga och eleganta utseendet kan du bära en ljusblå skjortklänning med chambray-knappar över svarta mini-jeansshorts. Koppla ihop dem med svart läder ovanför knästövlarna för att se långa, smala och attraktiva ut.

Här är de överdimensionerade idéerna för skjortoutfit som jag vill dela med dig. De kan få dem att se riktigt luftiga och naturliga ut. Prova och var redo att se den mer tillgängliga versionen av dig själv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*