Hur man utformar överdimensionerad halsduk

Hur man utformar överdimensionerad halsduk

Idag vill jag prata om hur man bär den överdimensionerade halsduken, något som får dig att se väldigt mysig, snygg och speciell ut. Medan en enkel och typisk en vanligtvis räcker för att uppgradera din outfit kan du verkligen multiplicera den mysiga effekten med den stora versionen. Dessa sjalar brukar inte bara vara längre, de är också bredare. Du kan utforma den på alla sätt som: B. lägg den över axeln eller bär den normalt. För att visa dig hur du utformar det har jag sammanställt några riktigt fina överdimensionerade halsdukutrustningsidéer för dig. Låt oss titta på dem nu.

Grå rutig överdimensionerad halsduk med svart mini-mantelsklänning

“Https://www.pinterest.com/pin/146296687875569039/”> källa
källa

Här är vad du behöver göra för att få den här underbara kläderna som du kan bära både som en casual casual outfit och som en street outfit. Bär bara en svart miniklänning med lång ärm och lägg sedan på den med en grå och marinblå rutig överdimensionerad halsduk. Koppla ihop dem med ett par grå mockaskinnhöga stövlar och en grå läderhandväska för att komplettera utseendet.

Svart långdragen kofta med en grå, överdimensionerad halsduk och pojkvänjeans

svart långfärgad kofta med grå, överdimensionerad halsduk och pojkvänjeans
källa

För att uppnå detta kan du bära en vit t-shirt med en svart kofta med en lång tröja för att skapa en snygg och luftig stil. Koppla ihop dem med ljusblå pojkvänjeans med ett rippat knä. Koppla ihop dem med ett par vita sneakers. Lägg till en brun mockahandväska för att se mer feminin ut.

Grön tröja med överdimensionerad halsduk och svarta läderbyxor

grön tröja med överdimensionerad halsduk och svarta läderbyxor
källa

Det här är en snygg och ungdomlig casual casual outfit som kan få dig att se tunn och elegant ut. Bär en grön stickad tröja med en matchande grön ribbad överdimensionell halsduk för toppen. Kombinera dem med en svart, beskuren skinnläder. För skorna, använd ett par vita sneakers för att avsluta utseendet.

Flerfärgad överdimensionerad halsduk med svarta minishorts och långa stövlar

mångfärgad överdimensionerad halsduk med svarta minishorts och långa stövlar
källa

Denna halsduk är en väldigt färgstark överdimensionerad filtbladsduk som är ett naturligt sätt att sticka ut från mängden. För att forma det här utseendet kan du bära denna blå, röda och grå färgblocksduk med en vit t-shirt och svarta mini-shorts. Koppla ihop dem med ett par svarta läderknäskor för läder för att komplettera klädseln i stil.

Grå parkettjacka med lång linje och ljusblå pojkvänjeans med ärmslut

grå longline parkajacka med ljusblå pojkvänjeans med muddar
källa

För att forma detta pojkaktiga och snygga street-look i flera lager kan du bära en ljusgrå T-shirt med en grå lång parkajacka och grå överdimensionerad halsduk på toppen för att skapa några snygga lager. Koppla ihop dem med ljusblå manschettjeans med pojkvän. Bär ett par svarta mockasko stövlar för skorna för att slutföra utseendet.

Röd och rodnad pläd halsduk med kamel militärjacka

röd och rodnad pläd halsduk med kamel militär jacka
källa

För att forma denna vackra och ungdomliga gatoutfit, här är vad du vill göra. Bär en vit t-shirt med en brun militärjacka och en överdimensionerad halsduk i rosa och rött. Kombinera det med gröna supermager jeans. För skorna kan du bara ha ett par svarta mockasko stövlar för att se snygga och rena ut.

Grå tunikatröja med svarta, rippade skinny jeans och vit halsduk

grå tunika tröja med svarta skinny jeans och vit halsduk
källa

För att se lång och smal ut, här är ett litet trick som du enkelt kan göra. Du kan bära en slim fit grå tunikatröja och svarta supermagera rippade jeans för att få dig att se smal och smal ut. Kombinera dem med en vit och grå randig överdimensionerad halsduk. Bär ett par svarta stövlar i matt läder för att göra det coola utseendet.

Svart kofta med en grå, överdimensionerad halsduk och ljusblå jeansshorts

svart kofta med en grå, överdimensionerad halsduk och ljusblå jeansshorts
källa

Detta är en väldigt snygg och ungdomlig lagerlagring som du vill ha på hösten eller till och med tidigt på vintern. För att forma det här utseendet, använd en svart tryckt tröja och lägg på den med en svart kofta. Kombinera dem med en grå överdimensionerad halsduk och blå jeansshorts. För resten av utseendet, bära svarta strumpor och vita sneakers för att slutföra kläderna.

Svart filthatt & brun kavaj & läderjackor

svart filthatt och brun blazer och läderjackor
källa

För att skapa det mysiga och unika affärsavslappnade utseendet som du också kan bära till en cocktailparty eller andra semi-formella evenemang, kan du bära en vit tunikablus med en kamelullsblazer och en svart och vit oversized rutig halsduk på toppen. Kombinera dem med svarta läder leggings och svarta ballerinor. Lägg till en svart filthatt i mixen för att se mer konstnärlig ut.

Elfenben överdimensionerad fransig halsduk med svart mini-mantelsklänning och läderstövlar

Elfenben överdimensionerad fransig halsduk med svart miniklänning och läderstövlar
källa

Det här är en väldigt trevlig och ungdomlig streetoutfit som är perfekt för ett vänskap. För att forma det här utseendet kan du bära en svart mini-shift-klänning med en svart bomberjacka och en överdimensionerad elfenbensfärgad halsduk för att skapa några fina lager. Koppla ihop dem med svarta leggings och svarta läderstövlar.

Svart skinnjacka i skinn med manschettmager jeans

svart lädermotojacka med smala jeans med muddar
källa

För att forma denna snygga och rena outfit kan du bära en grå t-shirt med en svart lädermotojacka och en grå överdimensionerad halsduk på toppen. Koppla ihop dem med svarta supermagera manschettjeans för att se långa och smala ut. Bär ett par balettlägenheter med leopardtryck för att se lite mer moget ut.

Vit longline-kofta med mörka smala jeans och en rodnande maxi-halsduk

vit långlinne kofta med mörka skinny jeans och ett rodnande maxi ärr
källa

För att forma detta luftiga utseende kan du bära en vit t-shirt med blå skinny jeans. Bär en lång vit kofta över dessa bitar. Lägg till ytterligare ett lager genom att bära en rodnande rosa maxi-halsduk. För skorna, använd vita spetsiga läderskor för att slutföra detta fantastiska utseende.

Svart och vit rutig halsduk med en avslappnad jacka och stickad hatt

svartvit rutig halsduk med avslappnad jacka och stickad hatt
källa

För att skapa denna snygga och unika outfit kan du bära en svart casual blazer över en svart tröja. Team dem med blå skinny rippade knä jeans och svarta mocka ankel stövlar. Avsluta med en svart och vit rutig halsduk och svart stickad hatt för att ge en konstnärlig touch till utseendet.

Här är de överdimensionerade halsdukens outfitidéer som jag vill dela med dig. Du kommer att bli förvånad över hur mysiga och snygga de kan få dig att se ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*