Hur man utformar orange kjol

Om du vill göra din outfit mer glad kan du lägga till ett gult eller orange element. Idag ska jag prata om det senare alternativet genom att bära den orange kjolen. Jag vet att färgen orange är förmodligen en av de sista färgerna att tänka på när man väljer vad man ska ha på sig för jobbet. Förhoppningsvis kan följande lista med orange kjol outfit idéer hjälpa till att bevisa mitt fall att det faktiskt kan få dig att se mer uppfriskande och energisk ut. Låt oss gå ner till outfitidéerna just nu.

Svart Mock Neck-passformströja med orange minirater kjol


källa

För att starta den här listan med glada outfitidéer ska jag visa dig en enkel och ungdomlig outfit som kan bäras antingen som en affärsavslappnad outfit eller som en street outfit. För att forma det här utseendet kan du bära en svart bodycon-tröja med en uppstående krage och en orange miniraterkjol. Koppla ihop dem med låga vita sneakers för att se rena och avslappnade ut.

Blå chambrayskjorta med orange midikjol

blå chambray-skjorta med orange midikjol
källa

Du kan faktiskt bygga en något mjuk, affärsavslappnad look runt en orange kjol. Välj en orange, figurkramande midikjol och kombinera den med en blå chambray-skjorta med knappar. Bär ett par leopardtryckklackar och ett uttalandehalsband för att slutföra kläderna.

Blå tryckt kortärmad blus med orange midikjol

blå tryckt kortärmad blus med orange midikjol
källa

Här är ett annat elegant och balanserat business-casual look. För att uppnå detta kan du ha en blåorange tryckt kortärmad blus till toppen. Kombinera den med en orange midikjol. Bär ett vitt ankelband för öppen tå för skorna för att ge en uppfriskande touch till utseendet.

Ärmlös chiffongblus med gult band och en orange pennkjol

ärmlös chiffongblus med en gul rosett och en orange penna kjol
källa

Det låter kanske inte rätt att sätta två glada färger, gul och orange, i en outfit. Men det som inte verkar fungera på papper fungerar faktiskt den här gången. För denna look, bära en ljusgul ärmlös blus med chiffongband rosett och en orange penna kjol. Använd gula klackar som passar perfekt med toppen.

Skater kjol med vit väst och ljusrosa kofta


källa

För en unik och avslappnad lagerlagring kan du bära en vit bodycon-västtopp med en ljusrosa kofta som topp. Koppla ihop dem med en orange miniskridsklänning med svarta nätstrumpor. Koppla ihop dem med ett par lågvita Converse för en ungdomlig touch.

Vertikal randig långärmad blus i svartvitt med utsvängd midikjol


källa

Detta är en super chic business casual outfit. Viktigast är att det är väldigt lätt att dra av sig. Bär en vit och svart, vertikalt randig blus med knappar för toppen. Koppla ihop den med en utsvängd orange kjol. För skorna, ha ett par ljusrosa ankelremmar med öppen tå för att göra det här underbara utseendet.

Svart västtopp med djup V-ringning och orange veckad maxikjol

svart västtopp med djup V-ringning och orange maxikjol
källa

För att få en mer iögonfallande outfit är ett bra alternativ att bära en outfit med en intensiv färgkontrast. Du kan till exempel använda den kontrasterande färgkombinationen svart och orange genom att bära en svart västtopp och en orange veckad maxikjol. Använd svarta ankelstövlar med halsringning för att se snygga och eleganta ut.

Mini orange kjol med vit ribbad tröja


källa

För att vara mysig och glad samtidigt, låt oss försöka kombinera en orange kjol med en tröja. Mer specifikt kan du bära en vit ribstickad tröja med en orange minikjol så att dina ben ser extra långa ut. Koppla ihop dem med grå mockaskor för att se ännu mer attraktiva ut.

Chiffong midi hög låg kjol med en axel tryck tee

Chiffong midi hög låg kjol med en t-shirt med axeltryck
källa

För en smidig sexig och snygg streetoutfit kan du börja med en grå axel-t-shirt. För resten av kläderna kan du bära en orange chiffong midi hög-låg kjol och ett par ljusrosa öppen rem. Det är inte bara en sexig outfit med låg vikt, det kan också få dig att se lång och smal ut.

Maxikjol med grå kavaj med muddar

Maxikjol med grå kavaj med muddar
källa

Använd en vit t-shirt med en grå kavaj som en topp för en glad affärsavslappnad outfit. Koppla ihop dem med en orange maxikiffongkjol för att lägga till den glada touchen. Ett par svarta ballerina-lägenheter är ett utmärkt sätt att avsluta ditt utseende.

Svart quiltad skinnjacka med orange mockakjol med knappfickor

svart quiltad skinnjacka med orange mockakjol
källa

För att se elegant och skarp ut, överväga att lägga till ett läderelement i mixen. Använd till exempel en vit blus med knappar och en svart quiltad skinnjacka till toppen. Koppla ihop dem med en knälång kjol av orange mockaknapp längst fram. Koppla ihop dessa bitar med svarta läderstövlar för att göra din outfit stilfull.

Blå chambray-skjorta med knappar upp och manschetter och orange kjol

blå chambray-skjorta med knapplås och orange midikjol
källa

För dig som letar efter en elegant och sofistikerad affärsavslappnad outfit, här är en bra för dig. Bär bara en chambray-skjorta med blå knapp och en orange midikjol. Para ihop dem med kamelmockaskor och en plånbok med leopardtryck för en sofistikerad twist.

Använd den med en vit tröja med tre fjärdedels ärmar och en uttalande kedja

vit tröja med tre fjärdedelar och ärmkedja
källa

För att se mysigt och vackert ut kan du bära en vit stickad tröja med tre fjärdedelar och en svart kedja i toppen. Koppla ihop dem med en orange veckad midikjol och ett par bruna mockaskor för att se elegant ut.

Chambray-skjorta med minikjol och ljusrosa lägenheter

Chambray-skjorta med minikjol och ljusrosa sandaler
källa

Här är ett mycket rent och feminint sätt att utforma en orange minikjol. Kombinera helt enkelt kjolen med en blå chambray-skjorta med knappar. Bär ljusrosa band för att se ladylike och vackra.

Navy västtopp med knälång kjol från Orange Bodycon

Mörkblå västtopp med en knälång kjol i orange
källa

Marinblå och orange är en så härlig färgkombination. För att applicera detta på din outfit kan du bära en mörkblå västtopp med en orange knälång kjol. Använd nakna sandaler för att komplettera detta enkla men vackra utseende.

Här är de orange rock-idéerna som jag vill dela med dig. Jag vet att det finns många människor som tvekar att bära orange. Förhoppningsvis kan listan ovan göra det lättare för dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*