Hur man utformar orange blus

Det finns tillfällen när du bara behöver lite extra energi och glädje för att röra dig genom en hård dag på jobbet. Det finns andra tillfällen när du mår så bra att du vill ha på dig något ljust och gärna uttrycka och dela dina känslor. I båda fallen är det en bra idé att ha på sig en orange blus. Färgen orange kan låta som en färg som är svår att forma och avlägsna. I verkligheten är det inte så svårt så länge du kombinerar det med rätt delar. För att visa dig hur du gör det här har jag sammanställt några av de bästa orange blusoutfitidéerna för dig. Låt oss komma in direkt.

Orange tröjablus med Blue Skuffed Skinny Jeans


källa

Nyckeln till att få en orange blusdräkt att se bra ut är att hålla sakerna väldigt enkla, annars kommer du mycket lätt att överstil din outfit. För att uppnå detta särskilt enkla utseende kan du helt enkelt ha på dig en orange blus med en avslappnad passform och till exempel blå ribbade jeans med muddar. Använd bruna lädersandaler för ett rent och elegant utseende.

Orange blus med rund halsringning och blå minikjol

orange blus med rund halsringning och blå minirater kjol
källa

Minikjolen är nyckeln till detta superungdomliga och glada utseende. För att forma denna outfit kan du bära en orange långärmad chiffongblus med rund hals och en blå mini-skaterkjol för att se uppfriskande och söt ut. Bär ett par bruna gladiator sandaler för att ge en feminin touch till utseendet.

Orange kortärmad blus med vita slim fit-jeans

orange kortärmad blus med vita slim fit-jeans
källa

För att uppnå detta enkla och söta business casual look kan du helt enkelt ha på dig en orange kortärmad eller till och med kepsärmblus med en avslappnad passform och para ihop den med vita slim fit-jeans. Bär ett par ljusrosa spetsiga klackar för att se mer ladylike ut. Bär en rodnande rosa rodnadspåse för att ge mer skönhet till denna outfit.

Orange blus med vit och svart skridskoåkare

orange blus med vit och svart tryckt skater kjol
källa

Här är en annan väldigt snygg business casual outfit. Men den här gången ser det ännu mer unikt och attraktivt ut. För toppen kan du bära en orange långärmad chiffongblus med en avslappnad passform. Kombinera dem med en väldigt unikt designad, vit och svart miniraterad kjol. Bär ett par vita klackar för skorna så att de ser uppfriskande och elegant ut samtidigt.

Svart skinnjacka med orange blus och mini-shorts

svart skinnjacka med orange blus och mini-shorts
källa

Här är en mycket speciell outfit som passar bättre för ett semi-formellt evenemang. Till toppen kan du skapa några snygga lager genom att bära en orange blus med en svart skinnjacka. Kombinera dem med ett par svarta minishorts. Bär strumpor och svarta läderstövlar för att komplettera klädseln i stil.

Avslappnad blus med randig jacka och manschettjeans

Lös snittblus med randig jacka och jeans med muddar
källa

För att se snygg och unik ut kan du bära en orange skjorta med knappar och en svart och vit randig överdimensionerad blazer som fokus för din outfit. För resten av utseendet kan du helt enkelt bära mörkblå slim fit-jeans med ribbad manschett och guldmetallklackar med spetsiga tår för att göra utseendet komplett.

Orange chiffongblus med ljusgröna manschettmönstrade jeans

Orange chiffongblus med ljusgrön slim fit-jeans med muddar
källa

För att skapa detta uppfriskande och professionella utseende kan du bära en ljus orange chiffong långärmad blus med superljusgrön slim fit jeans eller chinos med muddar. Använd ett par ljusrosa klackar för att skorna ska se mer ladylike ut. Lägg till en stor rosa plånbok i mixen för att se ännu mer attraktiv ut.

Ljus orange knapp-up skjorta med en vit miniskort

ljus orange skjorta med knapp och vit miniskort
källa

Att ha på sig kjol, byxor eller shorts verkar vara allt när det gäller att forma din orange blus. Vänta, det finns faktiskt ett extra alternativ. Du kan para ihop din orange skjorta med en vit miniskort för att se väldigt unik och attraktiv ut. Kombinera dem med svarta och guld öppna klackar för att göra utseendet komplett.

Chiffongblus med svarta slim fit-jeans med hög midja

Chiffongblus med svarta slim fit-jeans med hög midja
källa

Här är ett väldigt enkelt och rent affärsavslappnat utseende som kan få dig att se vacker men ändå väldigt naturlig ut. För toppen, använd bara en orange blus med chiffongkrage. Kombinera den med svarta slim-fit jeans. Bär ett par svarta Oxford-läderskor för att se unisex i stil och enkelt.

Långärmad blus med bälte och mörkblå jeans med smal passform

Långärmad blus med bälte och mörkblå jeans med smal passform
källa

Du kan se ännu mer snygg ut genom att ha på dig en ljus orange bälte med chiffong. Detta kan också göra att midjan ser smalare ut, vilket resulterar i en smal och lång look. Kombinera toppen med mörkblå jeans med smal passform och ärmslut. Bär ett par guldöppnade höga klackar för att slutföra kläderna på ett slående sätt.

Orange peplumblus med rippade smala jeans

orange peplumblus med rippade skinny jeans
källa

För att uppnå detta unika och snygga utseende kan du bära en orange peplumblus som fokus för din outfit. Kombinera den med en lätt sliten skinny jeans med muddar. Koppla ihop dem med silverplatta sandaler med paljettband. Lägg till en rodnande rosa koppling i mixen för att se lite mer feminin ut.

Använd den med vita slim fit-jeans och ett silverhalsband

vita jeans med smal passform och silverkedja i silver
källa

För att uppnå detta enkla och uppfriskande utseende är det viktigt att använda den orange och vita färgkombinationen. Till exempel kan du bära en orange blus med knappar och ett silverhalsband till toppen. Team dem med vita slim fit jeans. För skorna, ha på dig ett par rodnande sandaler med klackar i plattform med hälar för att se uppfriska och smala ut.

Orange topp med vita minishorts och blå sandaler

orange topp med vita mini shorts och blå sandaler
källa

Detta är en mycket snygg och unik outfit. För att uppnå detta utseende kan du bära en orange kortärmad blus med en avslappnad passform och en silverkedja. Kombinera dem med vita, flytande mini-shorts. Lägg till ett par sandaler med blå och orange klack för att komplettera kläderna på ett färgstarkt sätt.

Här är de orange blusoutfitidéerna som jag skulle vilja dela. Se om dessa ljusa kläder kan ge dig en lycklig dag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*