Hur man utformar olivgröna byxor

Hur man utformar olivgröna byxor

Idag ska jag prata om de olivgröna byxorna, något du kan byta ut dina mörka skinny jeans då och då för att se mer uppfriskande och lättillgänglig ut. Även om det definitivt ser bra ut att ständigt bära svarta chinos och marina skinny jeans för jobbet, kan de olivgröna byxorna hjälpa dig att se mer avslappnad och mindre seriös ut, vilket är bra när din arbetsmiljö är lite stressig. Som en bonus är stylingen ganska enkel. Koppla bara ihop den med en knappblus och du får vanligtvis ett mycket trevligt resultat. För att visa dig fler sätt att utforma dem har jag sammanställt en lista med några av de bästa idéerna för olivbyxor. Låt oss komma in direkt.

Vit tröja med beskurna, smala olivgröna byxor och läpphatt


källa

För att starta den här listan med uppfriskande och snygga outfitidéer kommer jag att överraska dig lite genom att visa dig detta konstnärliga och lekfulla utseende. För att forma denna outfit kan du bära en vit tröja med kabel och olivgröna smala byxor. För skorna, ha ett par ankelstövlar av kamelmocka för att se mer feminin och snygg ut. Slutligen lägg till en svart läderhandväska och svart läpphatt för att göra denna outfit mer konstnärlig och snygg.

Blå jeansjacka med randig T-shirt och olivgrön avloppsbyxa

blå jeansjacka med randig T-shirt och olivgröna dräneringsrörbyxor
källa

För att skapa det avslappnade gatutseendet kan du bära en horisontellt randig svartvit långärmad t-shirt med en blå jeansjacka. Koppla ihop dem med smala byxor i oliv och ett par ankelstövlar av kamelmocka. Du kan också lägga till ett subtilt långt halsband för att ge extra stil till utseendet.

Svart kavaj med vit V-ringning och gröna byxor med smal snitt

svart kavaj med vit topp med V-ringning och gröna smala byxor
källa

För att uppnå detta snygga och eleganta utseende kan du bära en kvalitetsv-V-ringad t-shirt och en svart kavaj. Kombinera dem med olivgröna, smala byxor med muddar. Bär ett par svarta sandaler med klackar och subtila silverfärgade detaljer för skorna. Lägg till en svart läderhandväska i mixen för att se mer professionell och elegant ut.

Svart kavaj med tre fjärdedelar med vit linne och olivgröna byxor

svart kavaj med trekvartärmar, vit linne och olivgrön byxa
källa

Här är en business-casual outfit något lutad till den avslappnade sidan. För att forma det här utseendet kan du bära en vit linne med en svart avslappnad blazerjacka med tre fjärdedelar. Kombinera dem med olivgröna, smala lastbyxor. För skorna, ha på dig ett par vita vita low-top Converse för att se snygga och ungdomliga ut. Kombinera alla dessa med en stor svart läderhandväska för en elegant twist.

Blå jeansjacka med rutig blus och beskurna gröna byxor

blå jeansjacka med rutig blus och förkortade gröna byxor
källa

För att uppnå det luftiga pojkvänliga utseendet kan du bära en svartvitt rutig skjorta med knappar och en blå jeansjacka till toppen. Kombinera dem med olivgröna byxor. För skorna kan du bära ett par ljusgrå mockasko stövlar med öppna tår för att se snyggare och ladylike ut. Slutligen lägg till en stor brun läderhandväska för att se mer feminin ut.

Heather Grey Relaxed Fit-tröja med gröna rakbyxor

ljunggrå, löst sittande tröja med gröna byxor med raka ben
källa

För att få ett avslappnat och avslappnat utseende kan du helt enkelt bära en gråmelerad, löst sittande stickad tröja till toppen. Kombinera toppen med olivgröna byxor med raka ben. Bär ett par lågvita Converse för att se ren och ungdomlig ut. Kombinera den med en modern portfölj i svart läder för att se mer professionell ut.

Blå jeansjacka med en grå tryckt T-shirt och smala byxor

blå jeansjacka med grå tryckt T-shirt och smal byxa
källa

Här är en enkel och avslappnad street outfit som är perfekt för att träffa vänner. För att uppnå detta tilltalande utseende kan du helt enkelt ha på dig en grå t-shirt med en blå jeansjacka för toppen. Kombinera dem med olivgröna, smala ankelbyxor. För skorna kan du bära ett par grå mockaskor för att se snygga ut på ett platt och naturligt sätt.

Vit chiffonglinne med grå longline-kofta

vit chiffonglinne med grå kofta
källa

För att forma det här luftiga utseendet kan du bära en vit chiffonglinne med en ljusgrå lång chiffongkofta. För resten av kläderna kan du bära smala byxor i oliv och ett par ljusgrå mockaskor. Halm-axelväskan ger klädseln en fin touch och gör att den ser mer uppfriskande ut.

Vit blus med volangärmar och olivfärgade skinny jeans

vit blus med volangärmar och olivfärgade skinny jeans
källa

För att uppnå detta ladylike och något mogna utseende kan du bära en vit blus med volangärmar till toppen. Kombinera dem med olivgröna smala byxor och ett brunt läderbälte. Bär ett par balettlägenheter med leopardtryck för skorna för att ge en sofistikerad och damliknande touch till utseendet.

Vit knuten t-shirt med grön kofta och olivbyxor

vit knuten t-shirt med grön kofta och olivgröna byxor
källa

För att se sexig och kreativt lågmäld ut, här är en outfit att prova, speciellt för de av er som har lagt mycket arbete på att få en smal midja. Bär en vit knuten t-shirt med olivgröna raka byxor och en ljusgrön kofta för att slutföra denna outfit. Använd den med grå mockaskor och en svart filthatt för en konstnärlig twist.

Svart t-shirt med V-ringning och halva ärmar och mörka, olivgröna, smala byxor

svart t-shirt med V-ringning och mörk olivgrön avloppsbyxa
källa

För att uppnå det här superenkla och snygga utseendet kan du helt enkelt bära en svart v-ringad, halvärmad t-shirt för toppen. Koppla ihop den med smala byxor i mörkt oliv och ett brunt läderbälte. Använd ett par svarta mockaskor för att skorna ska se balanserade och eleganta ut.

Rutig svartvit skjorta med knappar och raka byxor med gröna manschetter

svartvit rutig skjorta med knappar och raka byxor med gröna manschetter
källa

För ett elegant, avslappnat och elegant affärsutseende kan du helt enkelt ha på dig en svartvitt rutig skjorta med knappar och korta gröna byxor. Lägg till ett brunt läderbälte och svarta balettlägenheter för att se enkla och snygga ut.

Vit chiffongblus med knappar och olivgrön avloppsbyxa

vit chiffongblus med knappar och olivgrön avloppsbyxa
källa

Detta är en annan mycket minimal outfit som ser väldigt snygg ut. Bär en vit chiffongskjorta med knappar och olivgröna fotbyxor. Koppla ihop dem med kamelöppna stövlar med öppen tå för att slutföra detta enkla men fantastiska utseende.

Här är olivbyxans outfitidéer jag vill dela. Använd inte alltid skinny jeans eller svarta chinos. Ge dessa kläder en chans och se om de kan få fram den uppfriskande och snygga sidan av dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*