Hur man utformar Nike Running Tights

Hur man utformar Nike Running Tights

Mycket sällan skulle jag prata om hur man bär ett visst märke. Det finns dock några undantag. Till exempel pratade jag om Converse Canvas Sneakers och Timberland Combat Boots. Eftersom de är så klassiska tycker du nästan att det är en egen kategori. Till exempel, när du tänker på canvas sneakers tänker du genast på Converse sneakers. Idag ska jag prata om Nike-löparshortsen, något som är så elegant och motiverande med ”gör det bara” attityden. För att visa dig hur du utformar dem har jag sammanställt några riktigt bra idéer för Nike-löparbyxor för dig. Låt oss titta på dem nu.

Blå t-shirt med svarta Nike-shorts


källa

Låt mig först visa dig en mycket enkel idé som du enkelt kan dra igenom för att starta den här listan med fantastiska idéer för löpande outfit. För att uppnå detta speciella utseende kan du helt enkelt ha på dig en blå t-shirt med en smal passform och svarta Nike-shorts. Låt skorna se extra skarpa ut genom att ha på sig ett par orange löparskor.

Vit avslappnad linne med grå Nike-shorts

vit, avslappnad linne med grå Nike-shorts
källa

För dig som vill visa upp dina fasta armar naturligt, kanske du vill ha en vit sporttopp med en avslappnad passform. Koppla ihop den med mörkgrå och ljusgrå Nike-löpartights med färgblock. För skorna kan du bära ett par vita sneakers för att komplettera outfit med en uppfriskande touch.

Vit linne med svarta löparbyxor

vit linne med svarta löparbyxor
källa

Det här är en typ av superavslappnad löpkläder som kan få dig att känna dig väldigt avslappnad när du joggar. För att utforma denna outfit, använd bara en vit löst sittande linne med svarta beskurna Nike-löpartights. För skorna, använd ett par ljusblå och gula tryckta löparskor för att se superglada och söta ut.

Svart ärmlös beskuren grafisk t-shirt med tryckta Nike-löparshorts

svart ärmlös kort grafisk t-shirt med tryckta Nike-löparshorts
källa

För dig som behöver lite motivation för att bli av med magefettet är det en bra idé att alltid ha en kort T-shirt när du springer. Till exempel kan du bära en svart ärmlös beskuren t-shirt med svarta löparshorts. För skorna, ha ett par svarta löparskor för att se coola och sportiga ut.

Vita och ljusgrå mönstrade Nike-löpartights med svart t-shirt

vita och ljusgrå mönstrade Nike löparshorts med svart t-shirt
källa

Dessa är ganska kreativt designade löparshorts. Det är vita och ljusgrå tryckta löparshorts som ser uppfriskande och snygg ut. Du kan kombinera den med en svart bodycon-t-shirt eller linne. För skorna, ha ett par grå och vita löparskor för att se mer professionella ut.

Ljunggrå t-shirt med svarta löpbyxor

grå fläckig t-shirt med svarta löparshorts
källa

För att forma den här outfit som får dig att se ut som en pro runner, här är vad du vill göra. Bär en grå färgblock långärmad t-shirt. Koppla ihop den med svarta och vita Nike-shorts. Bär ett par svarta och vita löparskor för skorna för att göra kläderna rena och sportiga.

Grå långärmad t-shirt med rosa och svarta byxor

grå långärmad t-shirt med rosa och svarta byxor
källa

För att se mer ladylike ut är det enklaste sättet att bara lägga till ett litet rosa element i mixen. Du kan till exempel ha på dig en grå långärmad T-shirt med svarta och rosa Nike-löparshorts för att se sportig och feminin ut samtidigt. Använd ett par grå och svarta löparskor för skorna för att hålla klädseln lågmäld.

Rosa sport-bh-topp med skurna svarta Nike-byxor

rosa sport-bh-topp med beskurna svarta Nike-joggingtights
källa

För att se sportig och reserverad sexig ut, här är en outfit du kanske vill prova. För toppen bör du ha en rosa kröna sport-bh-topp för att se frisk och sexig ut. Kombinera den med svarta, beskurna Nike-löpartights. För skorna, ha ett par ljusblå och gula tryckta sneakers för att avsluta klädseln i stil.

Gul långärmad T-shirt med svarta och grå randiga Nike löparbyxor

gul långärmad T-shirt med svarta och grå randiga Nike löparbyxor
källa

För dig som tycker att randiga shorts kommer att se konstigt ut, tänk två gånger. Kolla in dessa svarta och grå horisontella randiga Nike-löpartights. I kombination med den gula långärmade T-shirten ser den perfekt ut. För skorna, använd bara ett par svarta och vita sneakers för att komplettera det coola och glada utseendet.

Grå huvtröja med svarta löpbyxor och sneakers

grå huvtröja med svarta löparshorts och sneakers
källa

Detta är en väldigt enkel, men ändå elegant löpardräkt som du kanske vill ha på dig när du vill se bra ut och bara inte vill vara kreativ. För att forma det här utseendet, använd bara en vit t-shirt med en grå hoodie med dragkedja och svarta Nike-shorts. Använd svarta sneakers för skorna för att komplettera utseendet.

Svarta Nike-byxor med matchande löparskor

svarta Nike-joggingtights med matchande löparskor
källa

Detta är ett mycket klassiskt och snyggt sätt att utforma löparshortsen. Bär bara svarta löparshorts med ett par svarta och vita löparskor som kärnan i kläderna. För resten av klädseln kan du ganska mycket ha på dig vad som helst. En vit t-shirt, blå t-shirt, gul linne och många andra alternativ skulle fungera perfekt.

Vit kort t-shirt med svarta löpbyxor och orange sneakers

vit kort t-shirt med svarta löparshorts och orange sneakers
källa

För att se väldigt enkelt och reserverat sexigt ut, kan du helt enkelt bära en vit kort t-shirt och para ihop den med svarta beskurna löparshorts. Använd ett par orange löparskor för skorna för att ge outfit en viss unikhet.

Vit överdimensionerad t-shirt med svarta Nike-shorts

vit oversized t-shirt med svarta Nike-shorts
källa

För att få den snygga och avslappnade löpkläderna, använd bara en vit oversized t-shirt med svarta löparshorts. Använd svarta och vita sneakers för skorna för att göra det minimalistiska utseendet.

Här är Nike-idéer för löparbyxor som jag vill dela med dig av. Låt oss gå vidare till inställningen ”Gör det bara”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*