Hur man utformar nallerock

När du bär en nallerock på vintern ser du så bedårande ut att alla bara vill krama dig som om du är en mänsklig nallebjörn. För att utforma något som har lika mycket stil och karaktär som nallejackan är det i princip allt du behöver göra att ha på dig den med några påfallande bitar som svarta jeans och svart tröja för att inte ta fokus av pälsen. I det här blogginlägget vill jag visa dig några av de bästa idéerna om teddyrockoutfit som jag har sammanställt för att du ska kunna använda som referens.

Vit nallejacka med bruna knähöga läderstövlar


källa

Det bästa sättet att utforma en vit teddyrock är att bära den med svarta eller mörka bitar så att den vackra vita pälsen drar all uppmärksamhet. Använd till exempel pälsen med en svart kjol, svarta skinny jeans och bruna knähöga läderstövlar. En grå stickad hatt gör att outfit ser ännu mer charmigt ut.

Grå teddyrock med svartvit randig t-shirt

grå teddyrock med svartvit randig t-shirt
källa

Som jag har nämnt i andra blogginlägg verkar den svartvita randiga t-skjortan se bra ut med 90 procent av kläderna, om inte mer. Du kan kombinera den med svarta skinny jeans och en grå teddyrock. För skorna passar antingen knähöga läderstövlar eller fotkängor väldigt bra med kläderna. Bär en stickad hatt som har samma färg som pälsen.

Kamel nallejacka med smala jeans och vita spetsiga klackar

Kamel nallejacka vita spetsiga klackar
källa

Om du föredrar en generellt ljusare nyans kan du bära en lätt kamelteddyjacka med smala jeans. När det gäller skor avrundas denna outfit med vita spetsiga klackar och en svart stickad hatt.

Brun teddyrock med rippade jeans och sneakers

brun teddyrock rippade denim sneakers
källa

Du kan också bära en nallejacka med en typisk street casual outfit. Bär bara en vit t-shirt med rippade jeans och svarta och vita sneakers. Fram till den tiden skulle det vara snyggt men lite ointressant gatutrustning för en varmare dag. Genom att bära den bruna nallejackan förvandlas kläderna inte bara till en vinterdräkt utan ger också kläderna en intensiv känsla av elegans och skapar en snygg, elegant och avslappnad outfit.

Bär med svart pojkvänskjorta & rippade jeans

Camel Teddy Coat Black Boyfriend Shirt
källa

Om du vill klä dig mycket avslappnat, gå till en stor teddyrock. Använd till exempel den tan-oversized teddyjacka med en svart pojkvänskjorta, rippade jeans och vita sneakers för en avslappnad street look som ser ganska anständig ut medan du inte riktigt försöker.

Grå teddyrock med läderjackor och ankelklackar

grå teddyjacka läder leggings outfit
källa

Om du vill visa den seriösa sidan av dig kan en snygg svart, vit och grå outfit göra just det. Bär bara en vit t-shirt med leggings och svarta mockaskor. Lägg till en lång grå teddyget, en svart halsduk och en svart stickad hatt i ekvationen. Jag gillar verkligen denna outfit eftersom den kan uttrycka samma coola och seriösa känsla som en helt svart outfit kan ha, men utan mörker och kyla.

Ivory Maxi Teddy Coat med gröna mockabyxor

Maxi teddyrock röd mocka byxor
källa

De färger som används i klädseln gör klädseln så uppfriskande och unik. För att uppnå detta drömmande utseende, bär en vit blus med gröna mockabyxor. Använd en stickad mössa som har samma färg som byxorna. För skorna är vita sneakers perfekt eftersom vi vill hålla det gröna och vita temat konsekvent. Slutligen ha på dig en elfenbenfärgad maxi-teddyrock för en magisk touch av elegans. Titta igen på bilden för att verkligen uppskatta hur underbart lager och färger fungerar för denna outfit.

Vit lång nallejacka med en helt svart outfit

vit lång teddyjacka helt svart outfit
källa

Om du inte är säker på vad du ska ha på dig med en vit teddyrock, finns det ett råd som åtminstone får dig att se anständig ut: bära pälsen med en helt svart outfit. Använd till exempel en vit lång teddyrock över en svart tröja och svarta skinny jeans. Ett par svarta stövletter i läder för att komplettera denna outfit i stil. Förresten, om du vill lära dig mer om stylingskor, kolla in vårt blogginlägg om styling av läderstövlar.

Använd den med svarta läderbyxor och sneakers

Kamel nallejacka svarta läderbyxor
källa

Denna outfit är en kreativ men mycket kausal outfit som är perfekt att bära när du stannar vid en väns hus eller shoppar. Outfiten består av en T-shirt med svart tryck, läderjackor och svartvita canvas sneakers. Kombinera dessa bitar med en kamelnallerock och en mycket kreativ svart målarhatt. En målares hatt är definitivt inte lätt att forma. Vi undersökte detta i ett annat blogginlägg om idéer för målarehattkläder. Den svarta målarens hatt verkar passa bra in i denna speciella outfit.

Vit kappa med gepardtopp

vit teddyrock med gepardtopp
källa

Denna outfit består av en cheetah-topp, rippade jeans, svarta fotkängor och en vit teddyrock. Jag vill verkligen lägga till denna outfitidé i listan du läser just nu eftersom jag vill att du ska förstå hur du bättre kan utforma en cheetah-artikel. Medan mindre föremål som gepardlägenheter passar bra med många olika kläder, kan det vara svårt att utforma ett större objekt som gepardtoppen som den som visas på bilden. Jag säger inte att cheetahtoppen inte matchar resten av klädseln. Men det gör att outfit ser mycket mer moget ut, vilket kan vara bra om det är ditt mål.

Svart nallejacka med en helt svart outfit

svart nallejacka helt svart outfit
källa

Här är en mycket snygg svartvit outfit. Vridningen på outfit är att bära en lång, överdimensionerad vit t-shirt under den svarta tröjan. En svart teddyöverrock, läder leggings och vita sneakers är ett utmärkt val för att komplettera utseendet.

Rosa teddyrock med svarta smala byxor

rosa teddyrock, svarta rörbyxor
källa

För att utforma en feminin rosa teddyrock som den här, håll sakerna enkla genom att bära den med svarta skinny jeans och svarta mockaskinn.

Vit kappa med blommig topp och vit halsduk

Blommönster från en vit nallerock
källa

I det här exemplet passar den vita pälsen ganska bra med den mörkblå blombladen och den vita halsduken. För golvet, vanliga svarta jeans och fotkängor.

Använd den med en svart skiftklänning i läder

Teddyrock svart skiftklänning i skinn
källa

Denna outfitidé är bara tänkt att visa dig att en vit teddyrock kan se ganska bra ut med en svart klänning också. En skiftklänning i svart läder är ett utmärkt val för denna outfit.

Vit nallekappa draperad över axlarna

vit teddyrock över axlarna, läderjackor
källa

Bär en grå t-shirt med läder gamacher och bruna läderstövlar. Lägg till en touch av elegans genom att skjuta en vit nallejacka över axlarna.

Här är listan över några av mina favoritidéer för teddyjackor. Börja med att prova några av dessa så ser du att du också kan se väldigt bedårande ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*