Hur man utformar nagelskor

Hur man utformar nagelskor

Vill du bara lägga till lite prickig detalj i dina vanliga kläder? Studs är riktigt bra på det. Eftersom detta är mitt första inlägg på den prydda modetrenden, börjar jag med det enklaste och mest subtila sättet att lägga till dubbar i dina kläder, det vill säga att bära dubbade skor. Du kan känna dig lite konstig första gången du bär dubbade skor, speciellt för dig som aldrig tycker om att ha på dig något glänsande och iögonfallande. För att hjälpa till att bygga ditt självförtroende har jag sammanställt en lista över de bästa sätten att utforma dubbar och stövlar. Låt oss titta på dem nu.

Dubbade läderskor med spetsiga tår och en svart outfit


källa

En svart skinnjacka bärs ofta med svarta skinny jeans och läderstövlar. Låt oss nu bara göra en liten twist genom att bära dubbade ankelstövlar. Dräkten kommer inte att se riktigt högprofil ut helt plötsligt. Istället lägger nitarna bara till en touch av elegans i kläderna. Förväxla inte dubbarna med spikar som får dig att se hård och grov ut.

Svarta dubbade tofflor med svart kofta och jeans med pojkvän

svarta studded loafers pojkvän jeans
källa

Här är en kausal street outfit som perfekt visar att nitar handlar om att lägga till en subtil, blank touch till din outfit. Det finns inget obehagligt eller för extraordinärt med dem. Bär en svartvit randig t-shirt, svart kofta, pojkvänjeans med muddar och de svarta dubbade loafersna för denna outfit. Det här är den typ av outfit du brukar ha med vita sneakers. Nu får du ett alternativ som kan få dig att se bra ut, men i en annan, mer feminin stil.

Ljusrosa sandaler med nitar och läderjacka

ljusrosa sandaler
källa

Som en elegant fritidsdräkt består den av en vit T-shirt, en ljusrosa läderjacka, smala jeans och remmar i klackarna med nitar som nästan har samma färg som jackan. Ibland kommer du att se outfitidéer med färgkoordinerade jackor och skor. Detta är ett ganska trevligt trick som verkligen får din outfit att se mer komplett ut genom att limma alla bitarna ihop.

Bruna fotkängor av läder med nitar och smala jeans

brunt läder ankel stövlar outfit med nitar
källa

För en avslappnad outfit som är perfekt för hösten, använd en grå t-shirt, jeansjacka och ullhalsduk för toppen. Använd skinny jeans och bruna läderstövlar för skinkorna.

Läkta stövlar med nitar, vit kavaj och smala jeans

Dubbade läkta stövlar vita blazer skinny jeans
källa

Detta kan bäras som en affärsdräkt. Bär bara en vit nedskjortad skjorta och en vit kavaj för toppen. Kombinera dessa föremål med smala jeans och bruna stövlar med nitar.

Svarta dubbade balettklackar och svarta kavajer och pojkvänjeans

svarta balettskor med nitar och svart kavaj
källa

Om du letar efter ett helt snyggt sätt att bära pojkvänjeans har du hittat en i denna outfitidé. För toppen, håll sakerna i form genom att bära en vit V-ringad t-shirt och tunn svart skinnjacka. Välj pojkvänjeans med låg midja, slet och manschett. Ett par svarta dubbade balettskor är ett perfekt komplement till denna ensemble.

Svarta dubbade skor med öppna tår och en gul tröja och pojkvänjeans

svarta dubbade skor med öppna tår, gul tröja outfit
källa

Den gula tröjan är definitivt inte mainstream. Men om du vet hur du utformar det kan du se riktigt söt och glad ut. Bär den med manschettknappar och pojkvänjeans och svarta dubbade öppna tåskor.

Gula dubbade klackar med kungsblå kavaj

Gul trimmad kungsblå kavaj med nitar
källa

Låt oss nu komma till en som använder några riktigt ljusa färger. Med ljusa färger menar jag kungsblå och gul. Bär en ljusgul t-shirt med V-ringning och en kungsblå kavaj för toppen. Koppla ihop dem med pojkvänjeans med muddar och ljusgula dubbade klackar. Det här är en så kreativ och färgstark outfit att du faktiskt kan bära den på jobbet.

Dubbade stövlar med svart kofta

Dubbade stövlar med svart kofta
källa

Här är en outfitidé som använder något mörkare blått, men jag skulle säga att det här är lika kreativt. Bär en blå blus och svart kofta med smala jeans och svarta studded ankelstövlar. Lägg till en konstnärlig touch genom att bära en blå diskett hatt.

Dubbade stövlar med nitar och pojkvänjeans med muddar

Klackade skor med nitar, pojkvänjeans med muddar
källa

För de flesta kläder som jag har nämnt hittills täcker skorens kläddesign bara ett relativt litet område. Skorna ser därför inte för höga ut eftersom de är lätta att ta av. Men för kläderna är stövlarna faktiskt kraftigt besatta, upp till en punkt där du behöver mycket karisma och karaktär. Jag är söt, några av er har det där i er, så jag ska dela det med er ändå. Bär de dubbade stövlarna med en svart och grå stickad tröja kofta och manschetter med pojkvän för ett riktigt unikt utseende.

Dubbade klackar med svart skiftklänning

svart skiftklänning med nitar
källa

För en elegant hel-svart look, bära en svart ren ärm skift klänning. Koppla ihop dem med svarta stövlar med dubbar. En intressant detalj som du kanske har märkt på bilden är att plånboken faktiskt är en svart läderklädd plånbok som passar perfekt med skorna.

Dubbade fotkängor med en svart lång kavaj

Dubbade fotkängor svart lång kavaj
källa

Bär en jeansskjorta, lång svart kavaj och svarta skinny jeans med dubbade stövlar för detta unisex och snygga utseende. Använd en svart filthatt för att göra denna outfit mer unik och konstnärlig. För outfitidéer med liknande hattar, kolla in vårt blogginlägg om hur man utformar en svart filthatt.

Dubbade stövlar med en grå jeansskjorta och läderbyxor

grå jeansskjorta med nitar
källa

För en avslappnad street outfit kan du bära en vit t-shirt med en grå jeansskjorta för toppen. Använd svarta läderbyxor och dubbade fotkängor med dessa bitar.

Dubbade klackar med en långärmad skiftklänning

Långärmad skiftklänning med nitar
källa

För ett minimalistiskt och elegant utseende kan du helt enkelt bära en svart långärmad skiftklänning med svarta dubbar.

Dubbade fotkängor med skiftklänning

Dubbade ankelstövlar stövlar klänning
källa

För varmare väder, ha en svart skiftklänning med svarta dubbade ankelstövlar.

Här är några av mina favoritstudenterade skooutfitidéer som jag just delade med dig. Du bör prova dessa idéer. Du kommer sannolikt att kunna dra av dem med överraskande lätthet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*