Hur man utformar militär blazer

Hur man utformar militär blazer

För dig som vill se elegant och smal ut på kontoret bör du ha en kavaj mycket bekant. Idag ska jag prata om en mycket speciell version av detta som får dig att se snygg ut på ett unikt sätt, och det speciella elementet är den militära kavajen. I allmänhet betyder den militära kavajen helt enkelt en kavaj som har ett militärt element som B. några stora och tunga knappar eller några vita ränder i slutet av ärmarna. För att visa dig mer om det här coola föremålet har jag sammanställt riktigt fina idéer för en militär blazer-outfit för dig. Låt oss komma in direkt.

Svart militär kavaj med vit minikjol


källa

För att starta den här unika och snygga listan med outfitidéer börjar jag med en väldigt snygg och svartvit business casual outfit. För att forma denna outfit kan du bära en svartvit randig långärmad t-shirt med en svart militär lång kavaj. Koppla ihop dem med en mini-skjorta i vitt läder och svarta korta läderstövlar med öppen tå för att göra det här fantastiska utseendet.

Svart läder militär blazer med utsvängd midikjol

svart läder militär blazer med en utsvängd midikjol
källa

Här är en cool och mörk outfit speciellt för dig som älskar att bära läder. För att uppnå detta stilfulla utseende, slå ihop en militärblazer i svart läder med en svart stickad tröja för toppen. En midi-kjol i svart läder och klackar i svart läder med spetsiga tår är det perfekta ackompanjemanget till den här svarta läderkläderna.

Svart militär kavaj med vit väst topp och rosa choker halsduk

svart militär kavaj med vit väst och rosa choker halsduk
källa

För att se snygg och feminin ut samtidigt är här en outfit som du kanske vill prova. Bär en vit V-ringad västtopp med en svart militär kavaj och en rosa silke choker halsduk för toppen. Kombinera dem med svarta skinny jeans och svarta och grå tryckta korta stövlar för att se snygga och unika ut.

Svart militär blazer med grå skinny jeans och stövlar

svart militär kavaj med grå skinny jeans
källa

Detta är en helt annan typ av militärjacka. I detalj är den svart med några gula randiga detaljer. Kombinera den med en svart lång tröja och grå skinny jeans. Använd svarta läderstövlar för att komplettera det här platta men eleganta utseendet.

Grön militär kavaj med ljusblå chambrayskjorta

grön militär kavaj med ljusblå chambray skjorta
källa

Denna gröna militära kavaj har några riktigt coola detaljer på framsidan av fickan som vänder denna affärs casual outfit mot den avslappnade sidan. Använd den med en ljusblå chambray-skjorta med knäppning, svarta skinny jeans och ett par svarta klackar med öppen tå med ankelband för att komplettera utseendet.

Svart kavaj med vit prickblus och grå tweed shorts

svart kavaj med vit prickblus och grå tweed shorts
källa

Om du tycker att alla blazerkläder ser ungefär likadan ut, bör den här kläderna vara något som får dig att tänka. För att uppnå detta unika och snygga utseende kan du bära en vit och svart prickblus med en svart militär kavaj. Kombinera dem med grå vidben-shorts. Använd svarta platåskor med öppen tå för att göra det coola utseendet.

Navy militär kavaj med manschettblå jeans

Navy militär kavaj med blå jeans med manschetter
källa

För de av er som älskar att klä sig i blått, här är en business casual outfit som du skulle vilja ha. För att forma denna outfit kan du bära en grön skjorta med knappar och en marinblå kavaj. Kombinera dem med lätt utsvängda jeans med blå manschetter. Använd svarta klackar för ett rent och smart utseende.

Halvärmad kavaj med svartvitt randig T-shirt

Halvärmad kavaj med svartvitt randig T-shirt
källa

Här är en casual casual outfit som är så avslappnad att den bara passar för dem som inte har en strikt klädkod. För att uppnå detta snygga utseende, bära en svartvit randig t-shirt med en svart militär kavaj. Koppla ihop dem med ljusblå jeans med raka ben och ett svart bälte. Använd svarta loafers för att göra din outfit i stil.

Militär kavaj med randig T-shirt och vita skinny jeans

Militär kavaj med randig T-shirt och vita skinny jeans
källa

Det här är en ganska elegant och sofistikerad casual casual outfit. Bär en långärmad svartvit randig t-shirt med en svart militär kavaj. Koppla ihop dem med vita skinny jeans och bruna klackar med öppna tår. Bär en stor läderhandväska för att se mer elegant och professionell ut.

Svart puff skulder kavaj med mamma jeans

svart puff axel kavaj med mamma jeans
källa

Detta är en till synes enkel outfit med massor av smidiga detaljer. På toppen bär du en svart knapplös blus med en svart militärjacka med puffad axel. Kombinera den med blå manschettjeans. Använd svarta mockasko stövlar och en ljusrosa läderväska för att komplettera utseendet.

Svart militärkavaj i läder med grå tröja

svart läder militär blazer med grå tröja tröja
källa

Det här är en väldigt formpassad outfit som visar dina kurvor och får dig att se lång och smal ut. För att uppnå detta utseende, slå ihop en grå kabeltröja och turtleneck med en militärblazer i svart läder för toppen. Koppla ihop dem med blå skinny jeans och svarta läderstövlar.

Lila militär kavaj med rippade skinny jeans

lila militär blazer med rippade skinny jeans
källa

För att se helt iögonfallande kommer den här lila militära kavajen att hjälpa till mycket. För styling kan du bära den med en vit topp med en djup V-ringning och blå ribbade och kraftigt tvättade skinny jeans. Använd svarta spetsiga klackar för att se snygga och eleganta ut.

Svart överdimensionerad blazer med rippade pojkvänjeans

svart överdimensionerad blazer med rippade pojkvän jeans
källa

För ett snyggt och lite unisex utseende kan du bära en vit tröja och toppa den med en svart överdimensionerad militär kavaj. Koppla ihop dem med rippade pojkvänjeans och vita sneakers för att komplettera detta coola streetlook.

Svart kort kavaj med grå och vit randig t-shirt

svart kort kavaj med grå och vit randig tess
källa

För att se lång och smal ut kan du använda ett litet knep genom att ha på dig en kort jacka över en figurkramande längre topp. Du kan till exempel ha en kort svart militärblazer över en grå och vit randig t-shirt. Kombinera dem med gråblå skinny jeans och svarta ballerinor för att komplettera outfit i stil och elegans.

Marinblå lång militärblazer med blå ankelstövlar

Marinblå lång militärblazer med blå ankelstövlar
källa

Här är en mycket snygg lagerlagring. För att forma det här utseendet kan du bära en svart nedskjortad skjorta och blå smala fotkängor. Bär en mörkblå militärjacka över dessa bitar. Avsluta med svarta balettlägenheter för att avsluta klädseln snyggt.

Hoppas att du gillar de militära blazer-outfitidéerna som jag just delade med dig. För de av er som redan bär blazrar mycket, kolla in dessa kläder för att finjustera din outfit lite för skojs skull.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*