Hur man utformar midiklänningar

Hur man utformar midiklänningar

Att se mer mogen och ladylike ut på kontoret eller på en cocktailparty är att ha på sig en midiklänning en bra idé. Medan jag redan har pratat om hur denna uppfriskande ärmlösa midiklänning kan få dig att se ungdomlig och återhållsam sexig ut i ett annat blogginlägg kommer jag att prata om de ärmiga midiklänningar som kan få dig att se mer diskret ut. Det är något som är väldigt enkelt att utforma. Bara att bära den med ett par klackar får dig att se snygg och elegant ut. För att göra stylingen ännu enklare för dig har jag sammanställt en lista över de bästa midiklänningarna med idéer till ärmkläder för dig. Låt oss komma in direkt.

Svart bodycon midiklänning med djup V-ringning och ärmar


källa

Som jag just nämnde kan en mycket enkel midiklänning ihop med ett par klackar redan få dig att se väldigt vacker och elegant ut. Denna speciella outfit är en perfekt demonstration. Du kan helt enkelt bära en svart långärmad bodycon midi-midiklänning som kärnan i din outfit. Koppla ihop den med ljusrosa klackar för att komplettera det damliknande utseendet.

Halvtransparent midikiffongklänning med svart midja och långa ärmar

Halvtransparent svart midi-chiffongklänning med samlad midja och långa ärmar
källa

För att forma det damliknande och reserverade sexiga utseendet bör du prova den här svarta halvklara klänningen. I detalj vill du ha en vit slipad miniklänning inuti och sedan ha en svart långblommig midikiffongklänning med blommönster över. För att göra kläderna ännu mer unika kan du bära ett par svarta plattformssandaler för att komplettera kläderna.

Svart bälte blommigt tryck midi långärmad skift klänning

svart, blommigtryckt midi långärmad skiftklänning med bälte
källa

Detta är en väldigt avslappnad street outfit som kan få dig att se uppfriskande och tillmötesgående. För att forma detta utseende kan du välja en svart blommig midi-skiftklänning med långa ärmar som har ett bältemönster. Bär ett par klackar med kardborrband i mocka för att avsluta din outfit.

Vit midiklänning med halva ärmar och lätta klackar och ljusrosa klackar

vit halvärmad passform och utsvängd midiklänning med ljusrosa klackar
källa

För att skulptera det oskyldiga och ladylike utseendet kan du bära en vit passform och flare midiklänning som kommer med en halvärmad design. Lägg till en guldkedja i mixen för att göra outfit lite mer märkbart. När det gäller skorna kan du hålla sakerna enkla, snygga och ladylike genom att bära ett par rosa höga klackar.

Svart läderjacka med midi mock hals slida klänning & sneakers

svart läderjacka med midi mock neck shealth klänning och sneakers
källa

Här är en väldigt cool och ungdomlig outfit som du kan bära som både en street outfit och en business casual outfit. En svart midi shift-klänning med kort ärm och en svart skinnjacka är det perfekta komplementet till denna look. Koppla ihop dem med vita sneakers för att packa kläderna snyggt och snyggt.

Två lager midiklänning med chiffongblommatryck och rynkad midja och långa ärmar

Två lager midiklänning med chiffong blommönster och samlad midja och långa ärmar
källa

Detta är en mycket fin två-lager midikocktailklänning som gör att du kan sticka ut från mängden på ett mycket naturligt sätt. Tvåskiktsklänningen består av en silvermetallisk slip-miniklänning som det inre lagret och en halvtransparent midiklänning i mesh med ett blommigt tryck som ytterskiktet. Koppla ihop klänningen med ett par ljusrosa klackar för att se mer ladylike ut.

Svart kortärmad horisontell randig midi-skiftklänning

svart kortärmad horisontell randig midiklänning
källa

Detta är en mycket enkel och ren street outfit som är perfekt för avslappnade hangouts. Du måste bara ha den svartvita randiga kortärmade midi-skiftklänningen. Kombinera klänningen med ett par vita låga sneakers eller alternativt ett par svarta och vita Converse för ett ungdomligt utseende.

Svart kortärmad midiklänning med V-ringning och slits

svart kortärmad midiklänning med V-ringning och slits
källa

Här är en sexig outfit med låg vikt som gör att du sticker ut från mängden på en cocktailparty eller till och med en avslappnad händelse. Klänningen här är en svart midiklänning med V-ringning och hög slits. Detta gör att du kan visa upp dina långa ben lite. Kombinera klänningen med ett par öppna tålägenheter i svart mocka för att se ren och snygg ut.

Vit och blå blommig halvärmad skiftklänning

vit och blå midiklänning med vida ärmar och blommönster
källa

Detta är en mer ladylike outfit som du också kan ha på dig för en cocktailparty eller andra semi-formella evenemang. Klänningen är i grunden en vit och blå blommig midi-skiftklänning med halva ärmar. För skorna med vita eller ljusrosa klackar skulle kläderna se riktigt snygga ut.

Bodycon midiklänning i vinröd med ljusrosa klackar

Bourgogne, figurkramande midiklänning med ljusrosa klackar
källa

För att se djup och minimal ut, här är en outfit som du kanske vill prova. Bär bara den burgundy långärmade kroppskramande midiklänningen för att få fram den mogna och ladylike sidan av dig. Koppla ihop klänningen med ett par ljusrosa höga klackar för att göra din outfit stilfull.

Ljusrosa midiklänning i bodycon med spetsärmar och öppna tåsektioner för snörning

Ljusrosa, figurkramande midiklänning med spetsärmar och klackar med öppen tå
källa

Att se feminin och mogen ut är att lägga till ett spetselement i din outfit ett bra alternativ. För att uppnå detta utseende kan du bära en ljusrosa bodycon midiklänning med långa spetsärmar som har några subtila utskärningar. Koppla ihop klänningen med ett par ljusrosa snörskor med öppen tå för ett unikt och damliknande sätt att klä upp kläderna.

Ljusgrå kortärmad midiklänning

Ljusgrå midiklänning med kort ärmmantel
källa

Detta är så enkelt som en cocktailpartydräkt kan få. Du kan bara bära en superljusgrå kortärmad midi-skiftklänning som kärnan i outfit. Kombinera det med ett par ljusrosa klackar. Outfiten är en mycket minimal outfit, men den fungerar riktigt bra med vissa människor. Du måste försöka se om du tillhör den lyckliga gruppen.

Hetrosa trekvartärmad bälte Midi Boydcon klänning

rosa midiklänning med trekvartärmar och bälte
källa

För att se skarpa och iögonfallande kan du bära den här rosa midiklänningen med trekvartärmar och ett bälte. Använd ett par silvermetalliska högklackade skor för att göra denna outfit ännu mer attraktiv.

Här är midiklänningen med ärmar outfit idéer som jag vill dela med dig. Det är ingen tvekan om att miniklänningen och maxiklänningen ser bra ut, men ignorera inte den vackra juvelen i mitten heller.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*