Hur man utformar middagjacka

Idag ska jag prata om ett mycket intressant och omfattande ämne, som bär smoking. Det finns många definitioner du kan ge för termen ”smoking”. Men idag vill jag göra något roligt och unikt genom att fokusera på hur man ser unisex och attraktiv ut med en kavaj eller kostymjacka som är perfekt för formell middag. Det är bara häftigt att ha en fluga eller slips då och då. En formell middag är perfekt för att göra detta. För att bättre visa dig hur du utformar det, har jag sammanfattat några riktigt coola smokingoutfitidéer för dig. Låt oss nu dyka in.

Middagsjacka i svart sammet med vit skjorta och slips


källa

Låt mig hoppa direkt till en attraktiv och unisex slipsdräkt för att starta den här listan över snygga och unika outfitidéer. För att forma denna outfit kan du bära en svart sammetdräktjacka med matchande shorts i smal passform. Bär en vit skjorta med knappar och en svart slips för att se snygg ut. Håll din skoutrustning enkel och ren med ett par svarta ballerina-lägenheter.

Svart smokingjacka med paljettkrage

svart smoking med en detaljerad krage gjord av paljetter
källa

För att uppnå det snygga och långa utseendet är allt du behöver göra att se till att din kostym passar perfekt. I detalj kan du bära en svart smoking med sofistikerade paljettdetaljer och kombinera den med en vit skjorta med knappar och svarta smala byxor. Använd svarta balettlägenheter och en svart koppling för att se smart och snygg ut.

Svart-silver mocka smoking med matchande smala byxor

mocka i svart och silver med matchande byxor i avloppsröret
källa

För detta enkla och konstnärliga utseende, använd den svartvita färgkombinationen med en touch av silver. Till exempel kan du bära en svart smoking med silverkrage. Koppla ihop den med en vit skjorta nedåt och svarta byxor. Bär svarta ballerinaskor för dina skor för att hålla din outfit snygg och diskret.

Svart kavaj med silverpassning och golvlång flare-klänning

svart kavaj med silverpassning och golvlång klänning
källa

Nu istället kombinerar vi din vackra jacka med en klänning för att få fram den ladylike sidan av dig. I det här fallet kan du bära en silverpassning och en utsvängd maxiklänning som kärnan i din outfit. Använd en svart smoking för att få dig att se snyggare och smalare ut. För skorna skulle det vara perfekt att bära ett par silver paljetter med öppna tår.

Svart oversize kostymjacka med vit knapp ned skjorta och chinos

svart överdimensionerad kostymjacka med vit skjorta och chinos
källa

För att forma detta enkla och konstnärliga svartvita utseende, istället för att bära några välpassade bitar, låt oss göra det här lite luftigare genom att bära några överdimensionerade bitar. Du kan till exempel ha på dig en vit skjorta med en överdimensionerad kavaj. Bär dem med avslappnade svarta chinos och svarta loafers för ett snyggt utseende.

Svart jacka med V-ringning och matchande minikjol

svart kavaj med V-ringning och matchande minikjol
källa

Per definition har nästan alla blazerjackor eller kostymjackor en V-ringning. Men den här gången bärs den svarta middagsjackan utan skjorta, så V-ringning blir en stor funktion. Du kan para ihop den med en svart minikjol och svarta spetsiga mockaklackar för att komplettera utseendet.

Stor kostymjacka med vit skjorta med knappar och byxor med hög midja

överdimensionerad kostymjacka med vit skjorta med knappar och byxor med hög midja
källa

Detta är ett väldigt enkelt svartvitt utseende som du kan bära till en formell middag för att se snygg och unisex ut. För att forma denna outfit kan du helt enkelt ha på dig en svart oversize kostymjacka med en vit slim fit-skjorta. Bär den med svarta klänningbyxor och svarta balettlägenheter för att komplettera utseendet.

Slim fit svart smokingjacka med en knälång halsringningsklänning

Slim-fit svart smoking med knälång halsringning
källa

Här är en mycket kreativt designad outfit som använder några coola lagringstekniker. För att forma det här utseendet kan du bära en svart, knälång klänning med halsringning och toppa den med en svart slim fit-smoking för att skapa de snygga lagren. Lägg till ett lager genom att bära leggings i svart läder. Använd ett par vita fotkängor i fuskpäls för att se trevligare ut.

Ljusgrå avslappnad jacka med kragefri skjorta

ljusgrå casual jacka med kragefri skjorta
källa

För att se ljusare och mer uppfriskande, låt oss glömma den eleganta svarta smokingen ett tag och titta på den här ljusgrå, smala blazerjackan. Du kan enkelt kombinera den med matchande byxor och en vit, kragefri, slim fit skjorta. Använd svarta balettlägenheter för att se enkla och rena ut.

Vit smokingjacka med svarta byxor och fluga

vit smoking med svarta byxor och fluga
källa

Detta är verkligen en lekfull outfit som verkligen får dig att sticka ut från mängden vid middagstid. Bär en vit skjorta med en vit smoking och svart fluga på toppen. Koppla ihop dem med svarta klänningbyxor för en svart och vit kontrast. För skorna kan du bära ett par svarta läderskor för att se ännu mer unisex ut.

Svart dubbelknäppad jacka med beskurna slim fit-byxor

svart dubbelknäppt skräddarsydd jacka med förkortade smala byxor
källa

För att forma den här outfiten kan du bära en svart dubbelbredd slim fit-smoking med matchande slim fit-shorts som kärnan i outfit. För att se försiktigt sexig ut kan du helt enkelt inte ha på dig en skjorta med kostym. Koppla ihop dessa bitar med svarta lädertips för att se snygga och konstnärliga ut.

Svart sequined långjacka i jacka med glänsande tubtopp

svart linjeformad smoking med glänsande tubtopp
källa

För att uppnå detta glänsande utseende kan du helt enkelt bära en svart överdimensionerad kavajjacka med en snygg krage i krage som outfit. Koppla ihop den med en glänsande svart paljettopp och klänningbyxor med raka ben. Bär ett par svarta balettlägenheter för att se smala och rena ut.

Grå och svart smokingjacka med vit linne

grå och svart smoking med vit linne
källa

För att uppnå denna relativt naturliga och enkla outfit kan du bära en grå och svart slim fit blazer-smoking med en vit linne. Kombinera dem med svarta smala byxor och svarta ballerina-lägenheter för att komplettera detta attraktiva och unisex formella middagsutseende.

Här är idéerna för smokingoutfit som kan få dig att se väldigt cool ut och se mycket lämplig ut för en formell middag. De är bara några bra alternativ till dina långa kläder. Du har valet om du vill se unisex och snygg eller mer ladylike ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*