Hur man utformar metallisk kjol

Den metalliska kjolen låter som något som är mycket svårt att utforma. Kan jag till och med bära den som en del av en avslappnad street outfit? Medan jag vet att svaret är ja, eftersom jag har sett det slitna tillfälligt ser jag inte många bra exempel på metalliska rockkläder varje dag. Jag tror faktiskt inte att jag har sett det mer än en gång. Av nyfikenhet bestämde jag mig för att undersöka och sammanställa en lista över de snyggaste metalliska rockkläderna. Låt oss nu titta på listan.

Vit västtopp med silvermetalkjol


källa

Jag börjar listan med den här silvermetalkjolen som råkar vara det bästa svaret för ”Kan jag bära en metallkjol avslappnat?” Är. För många av er kan det vara lite förvånande att denna silvermetalliska vikta midi ser så naturlig ut som en del av en avslappnad outfit. En vit väst, svarta och vita canvasskor och en svart choker är det perfekta ackompanjemanget till denna outfit.

Metallisk kjol i roséguld med jeansjacka

Jeansjacka i rosa guldmetallrock
källa

Okej, så den tidigare idén visar att en silvermetallisk kjol kan se ganska avslappnad ut. Vad sägs om guld nu? Med en liten överraskning passar den här rosa guldmetalkjolen perfekt med en jeansjacka. Dräkten är så avslappnad att de vita sneakersna är det perfekta paret.

Vit och blå tröja & metallisk kjol

vit och blå långärmad tröja gjord av metallisk omslags kjol
källa

Låt oss nu se hur en metallfolie kjol ser ut när den är ihop med andra feminina bitar. Bär en damstickad vit och blå stickad tröja för toppen. Kombinera tröjan med en knälång klänning i metalliskt silver. Komplettera din outfit med ett par grå sandaler med öppen tå för det unika och anmärkningsvärda utseendet.

Svart långärmad topp med djup V-ringning och rosa guldfärgad veckad kjol

svart långärmad veckad kjol med djup V-ringning och rosa veck
källa

För en elegant och underbar outfit perfekt för att träffa vänner kan du bära en svart figur-kramande t-shirt med en djup V-ringning och en guldrosa veckad kjol. Koppla ihop dem med nakna klackar för att komplettera den här stiliga outfit.

Vit knäppt skjorta med guldvikad maxikjol

vit skjorta guld veckad maxikjol
källa

Här är en annan casual outfit som ser fantastiskt ut med ett par vita sneakers. Du kan helt enkelt bära en vit skjorta med knappar och en guldtonad maxikjol för att komplettera outfit.

Grå teddyrock med en silvermetallisk veckad kjol

grå nallejacka, silver metallic veckad kjol
källa

För ett feminint utseende kanske du vill ha en grå teddyrock på en svart tröja för toppen. För den nedre delen, bära en silver veckad kjol med vita sneakers för en damliknande look som kräver mycket uppmärksamhet. Jag är fortfarande ganska förvånad över hur naturligt en futuristisk kjol som denna kan passa som en del av en avslappnad street outfit.

Svart chiffongblus med choker-krage och guld kjol

svart chiffongkrage chiffongblus guld kjol
källa

Chiffongblusen för denna outfit har många vackra detaljer. Det är en halvgenomskinlig blus med djup V-ringning och krage. Kombinera den med en guldmetallisk midikjol och svarta fotkängor för ett anmärkningsvärt och unikt utseende.

Rosa tröja med plisserad kjol i silvermetall

rosa sweatshirt silver veckad kjol av metallic
källa

Här är en annan avslappnad street outfit med de vita sneakersna, men den här gången är outfit lite mer äventyrligt. Den rosa tröjan och den silverveckade kjolen skapar en så intensiv kontrast. En ljusrosa plånbok hjälper till att limma bitarna bättre ihop.

Mörkgrå stickad tröja & guldplisserad midikjol

mörkgrå stickad tröja, guld veckad kjol
källa

Fram till denna tidpunkt var jag övertygad om att metall kjolar och vita sneakers verkligen går perfekt ihop. Som ett annat exempel består denna outfit av en kolstickad tröja, guldmetallviken kjol, vita sneakers och en elegant svart handväska.

Svart kort t-shirt med hög midja silver metallic kjol

svart kort t-shirt hög midja silver metallic kjol
källa

För en återhållsam sexig outfit kan du bära en svart kort t-shirt med en midjekjol med hög midja i silver. Det skulle resultera i att du visar ungefär en tum hud nära din midja. Istället för att ha på sig de vita sneakersna passar svarta sneakers perfekt med denna outfit.

Svart metallisk klänning med en svart och vit prickjacka

svart metallic klänning svart och vit prickjacka
källa

Om du är lite uttråkad av silver och guld metall kjol, överväga en svart metall kjol. För att uppnå detta något komplexa men ändå balanserade utseende, använd en svart nedskjortad skjorta och en svart och vit prickjacka till toppen. Bär en svart metallisk veckad maxikjol med svarta klackar med öppen tå och ankelband.

Guld kjol med svart bomberjacka

Goldrock svart bomberjacka
källa

Den guldfärgen som används i den här kjolen är inte en av de lågmälda rosaguldfärgerna. Det är det högljudda och klara ljusa guldet som helt enkelt väcker människors uppmärksamhet. Du kan bära denna guldplisserade midikjol med en vit tröja med rund hals och svart bomberjacka.

Grå, figurkramande långärmad T-shirt med silver kjol

grå, figur-kramande långärmad T-shirt silver kjol
källa

En silver kjol är redan en mycket unik och iögonfallande bit. Om du vill flytta kuvertet ännu längre kan du bära det med en grå filthatt. Använd hatt och kjol med en grå långärmad T-shirt och grå balettlägenheter. Det är en av de tillfällen när du bär engångsartiklarna tillsammans, de ser inte alls besvärliga ut och avbryter istället varandras besvärlighet.

Minikjol i silver med jeansskjorta

silver minikjol denimskjorta
källa

Bär en minikjol i silver med en jeansskjorta för en snygg och bedårande outfit. Bär gladiator sandaler.

Grå tröja med silvermetallisk minikjol

grå tröja silver metallisk minikjol
källa

För en superavslappnad look kan du bära en grå tryckt tröja med en söt silver miniklänning och svarta ballerinor. Du ser helt enkelt bedårande ut med en elegant grå plånbok.

Hoppas att du gillade att kolla in den här listan över idéer i metallisk klädsel. För fler outfitidéer, kolla in vår webbplats för tusentals andra idéer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*