Hur man utformar Mesh Crop Top

Hur man utformar Mesh Crop Top

Idag ska jag prata om hur man utformar mesh crop top som ser både sexig och snygg ut. I själva verket kan du anpassa nivån på sexualitet genom att välja vad du ska bära under en mesh-topp. Att till exempel ha på sig en svart, beskuren rörtopp och en svart spetsbralette kommer att göra stor skillnad. Det finns också några mesh-crop tops som ganska mycket kan utformas som en kort t-shirt. För att visa dig alla möjligheter har jag sammanställt några riktigt fina idéer för toppkläder för dig. Låt oss dyka in.

Svart halvärmad mesh-topp med vit minikjol


källa

För att starta den här listan över fantastiska outfitidéer ska jag visa dig en mycket fin och elegant outfit som du kan ha på dig för en semi-formell eller formell händelse. För att uppnå det här utseendet kan du bära en skikt i två lager i svart mesh med halva ärmar, med det inre lagret som inte är mesh är en älsklingstopp. Kombinera toppen med en vit, flytande minikjol. Använd svarta klackar med öppna tår för att komplettera det här attraktiva utseendet.

Svart mesh-crop topp med matchande miniskridskjol

svart mesh topp med matchande miniskridskjol
källa

Här är en fin outfit att bära för en cocktailparty också. Den här gången är det ett helt svart utseende som ser mörkt och reserverat sexigt ut samtidigt. För att forma det här utseendet kan du bära en topp med svart mesh med halva ärmar och en svart miniraterad kjol med hög midja. Kombinera dem med svarta mockasko stövlar för att se ännu mer feminin och snygg ut.

Svart långärmad crop top med blå jeansshorts

svart, långärmad mesh-topp med blå jeansshorts
källa

Låt oss nu titta på en gatoutfit som ser sexig och ungdomlig ut samtidigt. För att uppnå detta utseende kan du helt enkelt bära en svart topp med lång ärm över en svart bralette. Koppla ihop dem med blå jeansshorts och vita sneakers för att se fantastiska ut.

Kortärmad crop top i vitt nät med en grå, figur-kramande minikjol

kortärmad crop top i vitt nät med en grå, figur-kramande minikjol
källa

Det här är en ganska enkel startkläder att ha på sig för en semi-formell händelse. Toppen är en kort vit mesh-t-shirt som inte nödvändigtvis kräver att du visar mycket hud. Du kan para ihop den med en grå midiklänning i bodycon. För skorna, ha ett par vita klackar med öppen tå för att se uppfriskande och smal ut.

Vit kortärmad mesh-topp med svarta läderbyxor

vit kortärmad mesh-topp med svarta läderbyxor
källa

Det här är en mycket intressant outfit. Det ska vara tillräckligt elegant för att kunna bäras på en cocktailparty, men användningen av lederhosen gör kläderna lite för svala och mörka. Jag skulle säga att det är perfekt att ha på sig en cocktailparty om du inte är rädd för att se annorlunda ut. För att forma detta utseende, använd helt enkelt en vit mesh-topp med svarta läderbyxor. Ett par svarta hälmocka stövlar är ett komplett komplement till detta anmärkningsvärda utseende.

Bär den med en svart blommig bomberjacka och träningsbyxor

svart bomberjacka med blommönster och joggbyxor
källa

Du kan definitivt se sportig och reserverad sexig ut samtidigt. Du kan också bära en svart mesh-topp med en svart blommig sportbomberjacka. Koppla ihop dem med svarta byxor och vita sneakers för att göra utseendet komplett.

Lila mesh-topp med svarta mini-lädershorts

lila mesh topp med svarta mini lädershorts
källa

Här är en mycket unik och elegant cocktailpartydräkt. För att forma denna outfit kan du bära en lila kortärmad topp över en svart bralette. Kombinera dessa bitar med svarta, hög midja mini läder shorts. För skorna kan du bära svarta klackar med öppna tåremmar för att ge outfit en feminin touch.

Halvskuren t-shirt i svart mesh med smala jeans

svart mesh-t-shirt med smala jeans
källa

Denna outfit är förmodligen den enklaste att ta av alla dessa kläder på den här listan. Den svarta meshskördetoppen är i grunden en svart halvskinnig t-shirt som subtilt visar upp din midja. Kombinera den med svarta skinny jeans och vita sneakers för att se avslappnad och snygg ut.

Formpassad svart crop topp med ljusrosa skinny jeans

Figurkramande svart crop topp med ljusrosa skinny jeans
källa

För att se mer ladylike ut, överväga att lägga till ett rosa element i din outfit. Du brukar göra detta med ljusrosa klackar. Men den här gången kan du göra det genom att ha på dig några ljusrosa skinny jeans. Kombinera den med en svart kortärmad mesh-topp och svarta balettlägenheter för att komplettera detta enkla och vackra utseende.

Huvtröja med svart mesh och löpbyxor

Kort huvtröja i svart nät med löpbyxor
källa

Detta är en mycket unik street outfit som verkligen får dig att sticka ut från mängden. Toppen här är en svart beskuren huvtröja som ser riktigt kreativ och lekfull ut. Kombinera den med svarta, halvhåriga shorts. Bär ett par svarta och vita löparskor för att ge en sportig touch till utseendet.

Svart ärmlös mock neck crop top med en midjekjol med hög midja och hög krage

svart ärmlös mock-neck crop top med en midjekjol med hög midja och siffra
källa

För att se elegant och mogen ut på ett cocktailparty eller formellt evenemang, här är en klänning som är ett ganska bra alternativ. Det är en svart, ärmlös, tvådelad klänning med en uppstående krage, där den övre delen är en mesh-topp och den nedre delen är en snygg midikjol med hög midja. Para ihop dem med svarta öppna tåklackar för att se mer elegant ut.

Kortärmad vit mesh-crop topp över svart bralette

kortärmad vit mesh-crop topp över svart bralette
källa

För att se sexig och uppfriskande reserverad kan du bära en vit kortärmad mesh-topp med ett mock-halsnät över en svart bralette. Koppla ihop dem med svarta skinny jeans och vita sneakers. Resultatet är en outfit som är perfekt för strandbarer.

Grå mesh och kort tröja med matchande joggbyxor

grå mesh och kort tröja med matchande joggebyxor
källa

Detta är ett mycket sportigt och lekfullt utseende. Toppen är en grå, beskuren tröja med meshdetaljer. Kombinera den med grå joggebyxa och vita sneakers för att se sportig och vacker ut.

Grå långärmad mesh-topp med matchande joggershorts i bomull

grå, långärmad mesh-topp med matchande joggershorts i bomull
källa

Denna outfit liknar väldigt tidigare och innehåller även en grå beskuren tröja med meshdetaljer. Den här gången kombinerar du den med grå joggershorts och vita sneakers för att se ännu mer uppfriskande och ungdomlig ut.

Här är de bästa idéerna för meshgrödor som jag vill dela med dig. För dig som letar efter sexiga och snygga outfits med låg vikt, är listan ovan ett bra ställe att börja på.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*