Hur man utformar maskshorts

Idag ska jag prata om ett mycket speciellt föremål som jag inte förväntar dig att du bär så ofta. Ibland kanske du vill ha den på stranden, ibland till en cocktailparty, ibland för en löpning. Mesh shorts är speciella. Anledningen till att jag sa att du kan bära dem vid mycket olika tillfällen är att de finns i en mängd olika stilar. Det borde vara lättare när jag berättar hur man utformar dem med ledning av några coola bilder. Följande är en lista med några riktigt fina mesh-korta outfitidéer som jag har samlat åt dig. Låt oss komma in direkt.

Svart crop topp med spagettiband och vita fisknät shorts


källa

Som du kanske hade förväntat dig, har denna lista med outfitidéer mestadels sexiga kläder med låg vikt. Först ska jag visa dig en mycket attraktiv outfit som du kan bära för en strand-hangout. För toppen kan du bära en svart kort västtopp för att visa lite hud runt midjan. Koppla ihop den med vita mesh-shorts och ett par flip-flops för en uppfriskande finish.

Vit kort halter topp med mini mesh shorts

vit, kort halterneck topp med mini mesh shorts
källa

Här är en annan härlig stranddräkt som du kan bära för att se riktigt bra ut när du inte vill ha en bikini. Det är en vit tvådelad outfit som består av en vit grimma topp och vita mini mesh shorts. För skorna kan du bara bära ett par vita sandaler för att hålla det uppfriskande temat konsekvent.

Vita shorts med matchande topp och vit bikini

vita mesh shorts med matchande topp och vit bikini
källa

Ibland, även om du planerar att bära en bikini, är det en bra idé att bära ett nät över lagret för att tona ner sexualiteten lite och se mer naturlig ut. Du kan till exempel ha på dig en vit mesh-topp och ett matchande par vita mesh-shorts över en vit bikini för att skapa några fina lager.

Vit långärmad meshblus med matchande mini-shorts

vit långärmad meshblus med matchande mini-shorts
källa

Denna outfit kan vara en vacker outfit för en avslappnad fest. För att forma denna outfit kan du bära en vit långärmad mesh-topp och vita mini-mesh-shorts. Koppla ihop dem med ett par vita sneakers. Om du vill se lite mer formell ut kan du bära vita spetsiga klackar för att se smalare och mer elegant ut.

Grå, passande linne med löparbyxor och träningsskor i vitt nät

grå linne med vita fisknätshorts och sneakers
källa

Mesh shorts behöver inte vara rena. Det kan också vara en naturlig sportshorts. Här är till exempel vita löparshorts med några subtila meshdetaljer. Koppla ihop den med en grå linne och vita sneakers för att se sportig och uppfriskande ut.

Vit halterneck crop top med mini mesh shorts och glidande sandaler

vit halterneck crop top med mini mesh shorts och sandaler
källa

För att få den glada och lågmälda sexiga klädseln perfekt att ha på sig på semestern kan du börja med den vita snygga toppade halterneckade vita figuren. Koppla ihop den med vita mini mesh shorts. För skorna kan du ha nakna sandaler eller vita glidande sandaler för att se rena och uppfriskande ut.

Grå kort t-shirt med mini mesh bomullshorts

grå kort t-shirt med mini mesh bomullshorts
källa

För att forma denna enkla och avslappnade sexiga street sommardräkt kan du bära en grå beskuren t-shirt för att visa lite hud i midjan. Detta är särskilt trevligt för de av er som har ansträngt sig för att komma i form. Använd toppen med grå bomullsshorts och vita träningsskor för en avslappnad look.

Svart grafisk t-shirt med tvåfärgad mesh shorts och krage

svart grafisk t-shirt med två tonade mesh shorts och krage
källa

För att forma detta coola och ungdomliga utseende, låt oss bli lite mer färgstarka. Bär i detalj en svart vintage-t-shirt med svart krage. Kombinera den med svarta, tvåfärgade höghäftiga shorts som har den övre delen som jeansshorts och den nedre delen som mesh-shorts. Bär ett par svarta och vita lågtoppade Converse för att slutföra utseendet.

Vita minishorts i sidomesh med matchande sporttopp

vita minishorts i sidomesh med matchande sporttopp
källa

Denna outfit kan bäras som en återhållsam sexig löpardräkt. Det är en tvådelad uppsättning som består av en vit sport crop top och vita mini mesh shorts. Båda delarna har vänster och höger sida av nät. Använd ett par svarta och vita sneakers för att skorna ska se sportigare ut.

Vit, beskuren huvtröja med orange, halvblank mesh-shorts

vit, beskuren huvtröja med orange, halvblank mesh-shorts
källa

Som redan nämnts behöver meshshorts inte vara halvgenomskinliga. Här är en orange mesh-kort som ser sportig och avslappnad ut. Du kan para ihop den med en kort vit huvtröja för att se mer ungdomlig och uppfriskande ut. Använd vita sneakers för skorna för att hålla den ungdomliga känslan konstant.

Vit grafisk beskuren linne med knälång shorts

vit grafisk kortärmad tröja med knälånga, figurkramande shorts
källa

Denna outfit kan användas som en träningsdräkt. Det ser ganska coolt ut när du dyker upp i gymmet med det. För en topp, bära en figur-kramar vit beskuren linne. Koppla ihop den med vita knälånga shorts. För skorna är vita sneakers perfekt för att göra denna outfit enkel och ren.

Blå ribbade mini-jeansshorts med svart meshöverdrag

blå rippade mini-shorts med svart meshöverdrag
källa

För att visa dig ett alternativt sätt att lägga till ett meshelement i din shortsdräkt. Bär ett svart blommigt broderat meshöverdrag över en svart bralette och blå mini-jeansshorts. Koppla ihop dem med svarta klackar och du har en sexig outfit som är perfekt för en cocktailparty.

Svart, halvtransparent, kort topp med mini snörning shorts av denim

svart, halvtransparent, kort topp med mini-denim snörning shorts
källa

Ett annat alternativ till typiska mesh-shorts är dessa svarta mini-shorts med snören. Du kan para ihop den med en halvskuren svart mesh kortärmad topp och svarta klackar med öppen tå för att göra det här fantastiska utseendet.

Här är idéerna om mesh shorts outfit som kan få dig att se väldigt unik och reserverad sexig ut. Även om detta inte är den typ av kläder du skulle ha mycket ofta, kan det ibland lätt få dem att vara i centrum för att bära dem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*