Hur man utformar maskkjol

Idag ska jag prata om en mycket specifik punkt. Det är något som du kan ha på dig som en del av din street outfit liksom en del av din cocktail party outfit. Det magiska föremålet är maskkjolen. I de flesta fall kommer den antingen som ett nätöverdrag som du kan använda för att bära det över en annan kjol eller klänning, eller som en tvålagerskjol, med det inre lagret som en solid svart kjol och det yttre lagret är ett nätskikt. För att bättre visa dig hur du utformar det vackert har jag sammanställt en lista över de bästa idéerna i mesh kjol outfit. Låt oss titta på dem nu.

Bourgogne halvärmad tröja med svart mesh skridsko kjol


källa

Låt mig börja den här spännande listan med unika outfitidéer med en mysig och elegant affärsutrustning. För att forma detta utseende kan du bära en burgundy rundärmad tröja till toppen. Kombinera den med en utsvängd midikjol i svart mesh. Ett par svarta chelsea stövlar i skinn kommer att föra denna outfit i stil.

Vit t-shirt med blågrön skinnjacka och svart mesh kjol

vit tryckt T-shirt med blågrön skinnjacka och svart mesh kjol
källa

Låt oss göra en 180 graders sväng och kolla in en super chic street outfit. För att forma denna fantastiska outfit, bär en vit tryckt t-shirt med en kricka läderjacka till toppen. Kombinera dem med en svart maxitröja. Ett par vita sneakers och en vit läderhandväska är ett bra komplement till din outfit.

Vit kort t-shirt med knälång kjol i svart nät

vit kort t-shirt med en knälång kjol i svart nät
källa

Här är en sexig och elegant outfit som du kan bära till en semi-formell händelse. För att forma denna outfit kan du bära en vit beskuren t-shirt för att visa bara lite hud i midjan. Kombinera toppen med en svart knälång kjol. Använd en korsväska i svart och guld och svarta stövlar i läder för att komplettera utseendet i stil.

Grå figur-kramande T-shirt med svart mini mesh kjol

grå figur-kramande t-shirt med svart minikjol
källa

Detta är en väldigt enkel men elegant outfit. Viktigast är att det här är ganska lätt att ta fram. För att uppnå detta minimala utseende kan du helt enkelt ha på dig en grå, lågklippt figur som kramar t-shirt. Kombinera den med en minikjol i svart mesh. Använd ett par svarta ankelband för öppen tå för att göra ditt utseende komplett.

Vit t-shirt med ärmlöst tryck och utsvängd maxiresh kjol med svarta remmar

vit t-shirt med ärmlöst tryck och flared maxiresh kjol med svarta remmar
källa

Det är väldigt trevligt och intressant. För att uppnå denna outfit kan du bära en vit t-shirt med ärmlöst tryck och kombinera den med en svart tvålagers hängslenskjol, med det inre skiktet som en minikjol och det yttre skiktet är ett golvlångt nätöverdrag. Använd svarta hälklackade sandaler för att se uppfriskande och elegant ut.

Burgundy off shoulder-ruffleblus med midikjol i svart mesh

Bourgogne ruffad blus med midikjol i svart mesh
källa

För dig som vill se reserverat sexigt och naturligt ut för en cocktailparty, kanske du vill ha den här kläderna istället för några dräkter. Bär en burgundy ruffled blus till toppen. Kombinera den med en midikjol med utsvängd mesh. Använd svarta stövlar med öppen tå för att avsluta din outfit i stil.

Grå kort tröja med midikjol i vit mesh

grå kort tröja med midikjol i vit mesh
källa

Detta är en väldigt snygg och lite pojkaktig street outfit som gör att du sticker ut från mängden på ett ungdomligt sätt. För att uppnå det här coola utseendet kan du bära en grå tröja som är något avskuren. Kombinera den med en vit midimesh kjol. Bär vita snörstövlar för skor för att ge en snygg touch till utseendet.

Svart ärmlös topp med matchande midikjol

svart ärmlös topp med matchande midikjol
källa

Här är en relativt låg profil outfit att bära för en cocktailparty eller till och med en formell händelse. För att uppnå detta utseende, bär en svart ärmlös crop topp med en svart utsvängd midimesh kjol. Koppla ihop dessa bitar med svarta spetsiga tåklackar för att se enkla och eleganta ut.

Svart kort t-shirt med vit bandkjol

svart kort t-shirt med vit bandkjol
källa

Detta är ett mycket enkelt och snyggt svartvitt utseende. För att forma denna outfit kan du ha på dig en svart kort t-shirt med en figurkramande midikjol gjord av vitt nät med midjedetalj med rosett. För att göra detta till en snygg streetoutfit, använd svarta och vita sneakers för att slutföra outfit.

Svart klänning med mini-V-ringning och maximask kjol

svart miniklänning med V-ringning och maximask kjol
källa

Detta är ett mycket kreativt och elegant sätt att utforma en svart mesh kjol. För att uppnå denna cocktailparty-outfit kan du bära en svart mini-baksmällsklänning med V-ringning. Lägg sedan en svart maxiknets kjol över klänningen för ett extra elegant lager. Använd en svart öppen tårem för att avsluta din outfit.

Vit t-shirt med skaterkjol i brunt nät

vit t-shirt med skaterkjol i brunt nät
källa

Detta är en mycket enkel och ungdomlig outfit som är perfekt för dejting och avslappnade hangouts. För att forma denna outfit kan du bara bära en högkvalitativ vit knuten t-shirt för toppen. Koppla ihop den med en knälång skaterkjol i brunt nät. Använd ljusrosa klackar med öppna tår för att ge en feminin touch till utseendet.

Vit kort t-shirt med svart midiklänning och stövlar

vit kort t-shirt med svart midiklänning och stövlar
källa

Detta är en mycket snygg svartvit outfit som du kan bära på en cocktailparty för att se både reserverad sexig och tuff ut. Bär en vit kort t-shirt för toppen. Kombinera den med en svart midi-kjol. En svart läderkoppling och ett par svarta mocka snörning ankel stövlar är ett bra komplement till denna look.

Svart ärmlös crop topp med utsvängd midimesh-kjol

svart ärmlös crop topp med utsvängd midi mesh kjol
källa

Detta är en enkel och elegant hel svart outfit som du kan bära till en semi-formell händelse. För att uppnå detta utseende parar du ihop bara en svart ärmlös crop top med en svart midi-kjol i svart. Använd svarta spetsiga klackar för att göra det här stiliga utseendet.

Svart knälång kjol i broderat nät med matchande topp

svart knälång kjol med blommig broderi och matchande topp
källa

För att se mer ladylike och uppfriskande kan du bära en svart blommbroderad tvådelad midiklänning, med den övre delen som en mesh-topp och den nedre delen är en knälång bodycon-kjol med blommig broderi. Bär ett par vinröda klackar med öppen tå för att komplettera det fantastiska utseendet.

Svart stickad tröja med vit maxikjol

stickad tröja i svart midja med vit maxiknets kjol
källa

Du kan definitivt ha på dig en nätkjol som en del av din arbetsdräkt också. Du kan till exempel bara bära en svart stickad tröja med en vit maximask kjol. Använd ett par svarta klackar med öppen tå för att se ännu mer elegant ut.

Här är några riktigt intressanta och vackra mesh kjol outfit idéer som jag vill dela med dig. Prova dessa kläder och ha kul med att forma dem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*