Hur man utformar marinblå stövlar

Hur man utformar marinblå stövlar

För att se snyggt och djupt ut är det en bra idé att bära något som är marinblått. Vi kan behöva välja någonstans att börja. Låt oss använda detta blogginlägg speciellt för att prata om hur man utformar de mörkblå stövlarna för att få dig att se smal, snygg och låg ut. Liksom de svarta stövlarna är de mörkblå stövlarna mycket lätta att forma och ta av. Du kan nästan tänka på det som en lite mer unik version av de svarta stövlarna. För att göra det lättare för dig att utforma har jag sammanställt några mycket bra outfitidéer för mörkblå stövlar för dig. Låt oss titta på dem nu.

Svart longline-kavaj med jeans och mörkblå ankelstövlar


källa

För att starta listan över outfitidéer börjar jag med att visa dig en cool och lite mörk outfit. För att forma det specifika utseendet kan du bära en vit t-shirt med scoop-hals och en svart lång kavaj. Kombinera dem med mörkblå skinny jeans. Kombinera klädseln med stil med ett par mörkblå mockaskor.

Svart lång kavaj med ribbad tröja och korta stövlar i mörkblå mocka

svart lång kavaj med ribbad tröja och mörkblå mockaskor
källa

Det här är en ganska luftig och snygg business casual outfit som är perfekt för avslappnade fredagar. För att polera av den här outfit, samla en grå ribbad tunika stickad tröja med en svart överdimensionerad casual blazer och en svart och grå stickad halsduk. Kombinera dem med kungsblå skinny jeans och ett par mörkblå mockaskor för att göra det coola utseendet.

Rutig svartvit skjorta med filthatt och mörkblå mockaskor

svart och vit rutig skjorta med filthatt och mörkblå mockaskor
källa

För att skapa detta snygga och pojkaktiga utseende kan du bära en svartvitt rutig pojkvänskjorta med knappar och blå supermager rippade jeans. Lägg till en svart filthatt i mixen för att se cool och konstnärlig ut. För skorna kan du bära ett par mörkblå mockasko stövlar för att komplettera klädseln i stil.

Marinblå filthatt med matchande overknee stövlar och långväst

Marinblå filthatt med matchande overknee stövlar och långväst
källa

Detta är en lite mer komplex outfit som ser väldigt attraktiv ut. Bär en grå och vit randig långärmad T-shirt med en ljusgrå lång linneullväst för att skapa några fina lager. Kombinera dem med ljusgrå skinny jeans och ett par mörkblå mockaskor. Använd en mörkblå filthatt som passar perfekt med stövlarna.

Svart miniklänning med bälte och mörkblå lårstövlar av mocka

svart miniklänning med bälte och mörkblå, lårhöga mockaskor
källa

För att uppnå denna minimala och eleganta outfit, här är vad du vill göra. Bär en långärmad miniklänning med ett svart läderbälte som mittpunkten för outfit. Koppla ihop den med ett par mörkblå högklackade stövlar för att se snygg och elegant ut. Du kan också lägga till en svart läderkoppling i mixen för att se mer elegant och elegant ut.

Svart kavaj med mini jean shorts och mörkblå stövlar

svart kavaj med mini-jeansshorts och mörkblå stövlar
källa

För att forma denna snygga och ungdomliga outfit kan du bära en vit spetsblus med en svart, lite överdimensionerad pojkvänblazer till toppen. Koppla ihop dem med blå manschetshorts i mudd. Använd ett par mörkblå ankelstövlar i läder för att skorna ska packa kläderna i stil.

Ribbad tröja med mini-sammetskater kjol och mörkblå läderstövlar i läder

Ribbad tröja med mini-sammetskaterkjol och mörkblå läderhöga stövlar i läder
källa

Detta är en mycket mysig och lågmäld sexig outfit som du kan ha på dig för en semi-formell händelse eller en cocktailparty. För att forma denna outfit kan du bära en marinblå och ljusblå ribbad tröja med ett blockblock för toppen. Koppla ihop den med en mini-svart sammetskaterkjol. För skorna, bär ett par mörkblått läder över knästövlarna för att komplettera utseendet.

Kamelullrock med mini marinklänning

Kamelullrock med mini marinklänning
källa

För att skapa detta eleganta och mysiga affärsavslappnade utseende kan du bära en mörkblå mini långärmad skiftklänning som fokus för outfit. Koppla ihop den med en kamelullslång kappa. För resten av kläderna kan du bära ett par mörkblå lårhöga mockaskor och en snygg guldväska i läder.

Grå tryckt halsduk med rutig miniullkjol

grå tryckt halsduk med rutig miniullskjol
källa

För att forma denna underbara gamla Englandstil kan du bära en svart blus med en svart kavaj och en grå tryckt halsduk på toppen. Kombinera dem med en mörkblå och vinröd rutig miniullskjol. För skorna, ha ett par svarta strumpor och ett par mörkblå läderstövlar för att komplettera klädseln med stil och elegans.

Vit knappblus med jeans med muddar och mörkblå fotkängor med klackar

vit blus med knappar, jeans med muddar och mörkblå fotkängor med klackar
källa

Detta är en ganska luftig och intressant outfit att ha på sig för ett avslappnat fredagsarbete. För att uppnå detta utseende kan du helt enkelt ha på dig en vit tunikablus med knappar och ljusblå skinny jeans med muddar. Koppla ihop dem med ett par mörkblå läderstövlar. Lägg till en rodnande rosa axelväska för att avsluta det fantastiska utseendet.

Marin kofta med svart läder damask och höga stövlar

Marin kofta med svart läder damask och stövlar över knäna
källa

För att forma denna enkla marinblå och svarta outfit, här är vad du vill göra. Använd en mörkblå kofta med en matchande t-shirt. Koppla ihop dem med svarta läderbyxor och ett par mörkblå mockaskor med hög lår för att komplettera utseendet.

Ljusgrå suddig kofta med blå jeans och läderstövlar

ljusgrå suddig kofta med blå jeans och läderstövlar
källa

För att uppnå detta lågmälda och mysiga utseende kan du helt enkelt ha på dig en marinblå knappskjorta, grå fuzzy fleecejacka och en grå och röd halsduk på toppen. Kombinera dem med ljusblå skinny jeans. För skorna, ha på dig ett par marinblå läderstövlar för att komplettera utseendet.

Tjock tröja i vitt kabelmönster med ljusblå skinny jeans med muddar

vit, grovstickad tröja med ljusblå skinny jeans med muddar
källa

För att forma detta minimalistiska och vackra utseende kan du börja med den vita tjocka stickade tröjan ovan. Använd den med ljusblå manschettjeans och marinblå mockaklackade stövlar för ett ungdomligt och avslappnat utseende.

Här är de mörkblå idéerna till startkläder som jag ville dela med dig. Testa dem så får du se hur de kan få dig att se vacker och djup ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*