Hur man utformar marinblå handväska

Hur man utformar marinblå handväska

Färgen marinblå är en mycket vacker färg som ofta används för byxor och kavajer. Att se ännu mer attraktiv och speciell ut är att ha en mörkblå handväska verkligen en bra idé. Det är väldigt lätt att utforma eftersom det liknar färgen svart. Ändå har den det extra djupet och skönheten som bara den mörkblå färgen har. För att visa dig några av de bättre sätten att utforma har jag sammanställt några mycket trevliga idéer för en marinblå outfit för dig. Låt mig visa dig hur du utformar det nu.

Mörkblå handväska med matchande kavaj och svart minikjol

Mörkblå handväska med matchande kavaj och svart minikjol
källa

Låt oss börja listan med djupa och underbara outfitidéer med en helt marinblå look. För att uppnå denna outfit kan du kombinera en marinblå nedtryckt silkesskjorta med en marinblå kavaj till toppen. Kombinera dem med en mörkblå skatekjol och en matchande handväska. Slutligen bär svarta läderskor för att slutföra detta fantastiska utseende.

Mörkblå handväska med en himmelblå blus och kavaj

Marinblå handväska med en himmelblå blus och kavaj
källa

Låt oss titta på en lite lättare outfit som använder några vita och himmelblå färger. För att uppnå detta utseende kan du bära en ljus himmelblå blus med en mörkblå kavaj. Kombinera dem med vita jeans med vita ben och silver metalliska klackar med spetsiga tår. Lägg till en marinblå läderväska i mixen för att ta denna outfit till en annan nivå.

Svart ärmlös klänning med hög chiffong och scoop halsringning och mörkblå handväska

svart ärmlös klänning med hög chiffong och scoop halsringning och mörkblå handväska
källa

Här är en mycket minimal outfit som kan få dig att se ut som flickan bredvid. För att forma det här utseendet kan du helt enkelt bära en svart ärmlös midi-skiftklänning med hög och låg midja med en chiffong-urringning. Kombinera den med ett par svarta mockaskor med öppna tå. Bär en handväska i marinblå läder för att komplettera detta tillträde.

Svart kavaj med utsvängda byxor och mörkblå handväska

svart kavaj med utsvängda byxor och mörkblå handväska
källa

Låt oss nu titta på ett svalt och mörkt utseende. För toppen kan du bära en svart V-ringad topp och en svart kavaj. Team dem med svarta utsvängda byxor och svarta ballerinor. Använd en marinblå läderhandväska för att lägga till lite färg på utseendet.

Blå kavaj med vit blus & marinhandväska

blå kavaj med vit blus och mörkblå handväska
källa

För att uppnå en mysig och elegant affärsavslappnad look, här är en lagrad outfit som du kanske vill prova. På toppen bär du en vit blus med en mörkblå kavaj och en grön halsduk. Para ihop dem med svarta chinos och svarta mockaskor. En stor marinhandväska är ett trevligt komplement till det här utseendet.

Grön topp med väst och läderhandväska i fuskpäls med leopardtryck


källa

Detta är en ganska sofistikerad outfit som kan passa för dig som gillar power dressing. För att forma denna outfit kan du bära en grön långärmad topp med en leopardmönstrad fuskpälsväst. Team dem med svarta skinny jeans och svarta mocka stövlar. Använd en marinblå läderhandväska för att ge elegansen till denna outfit.

Mörkblå handväska i läder med tweedjacka och blå klänning

mörkblå läderhandväska med tweedjacka och blå klänning
källa

Här är en ganska elegant outfit som kan bäras som en affärsdräkt eller som en semi-formell festdräkt. Bär en ljusblå och vit miniklänning med en grå tweedjacka för denna look. Koppla ihop dessa bitar med en marinhandväska och svarta balettlägenheter för att komplettera utseendet.

Svart bältesskjorta med marinblå penna kjol och matchande läderhandväska

svart bältesskjorta med mörkblå pennkjol och matchande läderhandväska
källa

För de av er som gillar att ha penskjolar på jobbet är det inte det enda bra alternativet att para ihop dem med vita knappar. Till exempel kan du bära en svart skjorta med bälte, mörkblå pennkjol och en matchande plånbok. Bär en svart ankelrem med öppen tå för ett rent och smart utseende.

Svart dunjacka med rutig kjol och djupblå handväska

svart dunjacka med rutig kjol och djupblå handväska
källa

För en mysig vinterlook kan du bära en svart dunjacka över en mörkblå och vit rutig miniklänningsklänning. Kombinera dem med svarta leggings och bruna oxfordläderskor så att dina ben ser särskilt tunna och långa ut. Lägg till en mörkblå läderhandväska i mixen för att ta denna outfit till en helt ny nivå.

Vit tröja med blå minikjol i denim och läderhandväska

vit tröja med blå denim minikjol och läderhandväska
källa

Glöm dessa pennkjolar och chinos för ett ungdomligt och uppfriskande utseende. Använd istället en avslappnad vit tröja och en blå minikjol i denim. En korsväska i marinblått läder och vita sneakers är det perfekta ackompanjemanget för denna look.

Svart skjorta med grå rutig flödande shorts och mörkblå läderhandväska

svart skjorta med grå rutig, flytande shorts och mörkblå läderhandväska
källa

För avslappnade fredagar kanske du vill ha en mer flickaktig och glad outfit för att visa upp din energiska sida. För att uppnå detta utseende, lag en svart knappskjorta och flytande shorts i grå tweed pläd. Använd ljusrosa hälklackade sandaler och en mörkblå läderhandväska för lite snygg och damliknande touch.

Mörkblå portfölj med ljusrosa trenchcoat

Mörkblå portfölj med ljusrosa trenchcoat
källa

För att se professionell och ladylike ut, här är en affärsutrustning som du kanske vill prova. Bär en vit blus med en svart pennkjol. Bär en ljusrosa trenchcoat med lång linje över den. Bär ett par orange mockaskor för att skorna ska se mer märkbara ut. Den mörkblå portföljen passar perfekt till de orange skorna.

Plånbok i marinläder med grön crop top och mini-shorts

Mörkblå handväska i läder med en grön crop top och mini shorts
källa

För att få en ungdomlig och lågmäld sexig outfit kan du helt enkelt bära en grön ärmlös crop topp med ett par blå jeansshorts. En marinhandväska och vita sneakers är ett bra val för att föra samman denna outfit.

Ärmlös blus med rosa och vitt blommönster och mörkblå handväska

Ärmlös blus med rosa och vitt blommönster och mörkblå handväska
källa

För att se uppfriskande och elegant ut samtidigt, kan du bära den här ärmlösa chiffong tunikatopp med rosa, blått och vitt blommönster och vita minishorts. Bär en marinhandväska och vita klackar för att slutföra detta glamorösa utseende.

Hoppas du gillar de mörkblå handväskans outfitidéer som jag just delade med dig. För dig som letar efter en väska som är väldigt lätt att forma och mycket mångsidig, är listan ovan en mycket trevlig referens för dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*