Hur man utformar målarehatt

Hur man utformar målarehatt

När jag bloggade om platta mössor, berättade en av mina vänner att hon tyckte om det här skrivet mer än något annat som hon läste på webbplatsen. Hon sa att det är ganska enkelt att hitta outfitidéer för populära föremål som pojkvän jeans outfitidéer på internet, men inte för något så nischat som den platta kepsen. Jag är så uppmuntrad av deras kommentarer att jag har beslutat att skriva en uppföljare för just detta blogginlägg. Jag kommer att skriva om hur man bär målarhattar. Det finns en liten skillnad mellan platta mössor och målarhatt. En platt keps har uppenbarligen en platt topp, medan målarens hatt, även kallad en målares keps, har en rund topp med en liten knapp på toppen av hatten. Låt oss nu kolla in listan över de bästa idéerna för målarehattkläder.

Röd målarhatt med svartvitt randig T-shirt och byxkjol


källa

Jag börjar starkt från listan genom att placera min favorit outfitidé här. För en konstnärlig och vacker look kan du bära en svartvit randig långärmad t-shirt med en svart minikjol i hängslen. Använd svarta leggings med svarta balettlägenheter. Slutligen ha på dig en röd målarkeps för att klara den fantastiska klädseln. Om du tittar noga kanske du har märkt att du kan gå ett steg längre genom att matcha färgen på dina läppar med hatten.

Svart målarkeps med svart lång kofta

svart målarlock svart lång kofta
källa

Den tidigare outfit är en mycket unik outfit som verkligen kommer att fånga folks uppmärksamhet. Om du föredrar något lite mer reserverat och ändå ser vackert ut, kan du prova denna nästan helt svarta outfit. Bär bara en svart och grön randig tröja med en lång svart kofta. För botten kan du bära en svart minikjol, strumpor och svarta fotkängor. För ett slutligt konstnärligt intryck, använd en mörkgrå ull halsduk och svart målarhatt.

Svart hatt med svart bomberjacka

svart målare hatt bomberjacka
källa

Ibland kan du bara leka och se om en målarhatt av misstag lägger till lite skönhet i din outfit. Till exempel är denna outfit en ganska typisk street outfit som består av en svart stickad tröja, svart bomberjacka, pojkvänjeans och vita sneakers. Använd den med en svart målarhatt som gör stor skillnad.

Använd den med en svart tröja och tweedbyxor

svart målare hatt tröja tweet byxor
källa

För ett unikt och konstnärligt vinterutseende kan du bära en svart målarhatt med en svart tröja med hög hals och tweedbyxor. Använd inte något för avslappnat som sneakers eller något för speciellt som remmar sandaler för skorna. Ett par svarta eller ljusrosa klackar skulle vara helt rätt.

Röd hatt med röd tröja och rutig pennkjol

röd målarhatt, rutig pennkjol
källa

Ibland när du reser känns det bekvämare att klä dig i stilar som du normalt inte skulle pröva, men samtidigt vill du verkligen prova. Detta inkluderar ofta stilar som du ser i old school-filmer. Som ett bra exempel på detta består denna outfit av en röd tröja, en röd och blå rutig pennkjol, en sidenhalsduk och en röd målarhatt. Det är väldigt häftigt att klä sig helt annorlunda när du reser, speciellt när du har någon att göra de där dumma och roliga sakerna med dig.

Svart hatt med en lång kamelullrock

svarta målare har långa ullrockar
källa

På den här listan skulle jag säga att denna outfit är den som målarens hatt smälter in perfekt med resten av outfit. Du kan bära en svartvit randig t-shirt med svarta skinny jeans och svarta balettlägenheter. En lång kamelullrock och en svart målarhatt för att komplettera utseendet.

Målarens nitade hatt med en grå trenchcoat av ull

Målare nit hatt grå ull trenchcoat
källa

Jag skulle säga att 99 procent av målarhattar du kan få är hattar i enfärgad färg. Denna målare nit hatt är en sällsynt och intressant hatt med några unika detaljer. När du bär något unikt är det bästa sättet att bära det med något väldigt enkelt som en grå ullrock, svarta jeans och svarta klackar.

Grå målarhatt med tröja

grå målare hatt sweatshirt outfit
källa

Det finns ett universum stickat för att bära super casual. Använd jeans, vita sneakers, alla andra delar är grå. Använd till exempel en grå målarhatt, en grå tröja med pojkvänjeans och vita sneakers.

Rosa målarhatt med en grå och vit stickad tröja

rosa målarhatt grå vit stickad tröja
källa

För en söt tjejutseende kan du bära en rosa målarhatt med en grå och vit randig stickad tröja. Jag skulle hålla temat för klädsel konsekvent genom att bära något sött för skinkorna. Jag skulle välja minikjol i denim och vita sneakers.

Röd målarhatt med svart tunikatopp och vävt minikjol

röd målarhatt svart tunikatopp
källa

Om du gillar att leka med skarpa färger kan den här rosa och svarta outfit definitivt prövas. Bär en svart tunika-topp av ull med en röd minikjol. Kombinera kjolen med en målarhatt i exakt samma färg. Det är en av de sällsynta tiderna när vita leggings ser riktigt bra ut. För skorna passar bruna mockasko stövlar perfekt med resten av kläderna.

Svart hatt med långärmad randig t-shirt och röd plädad kjol

svart målare hatt långärmad randig t-shirt plädde rock
källa

Detta är en outfit som också utforskar möjligheten att använda den rosa röda och svarta färgkombinationen, men den här har ett helt annat, sött utseende. Bär bara en långärmad svartvit randig t-shirt med en rosa kjol. Lägg till en svart målarhatt och svarta klackar i det här utseendet.

Svart målermössa med gul jeansjacka

svart målarhatt gul denimjacka
källa

Outfiten består av en super sällsynt artikel: den gula denimjackan. Du kan bära den med en svartvit randig t-shirt, pojkvänjeans och vita sneakers. Använd en svart målarhatt med denna outfit för att göra den ännu mer unik.

Rosa målarhatt med vit yllegrava

rosa målare hatt vit ull trenchcoat
källa

Om du är ett fan av koreansk K-popkultur kan denna outfit se ut som en K-popsångare. Outfiten består av en chockerande rosa målarhatt, en vit, lång, cool päls, strumpor och svarta fotkängor.

Tro det eller inte, det är ganska svårt att sätta ihop den här listan med målareidéer. Om du vill läsa den första delen av detta blogginlägg kan du besöka vårt blogginlägg om styling av platta kepsar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*