Hur man utformar målade jeans

Hur man utformar målade jeans

Att se vacker, speciell och färgstark ut är att ha på sig ett par målade jeans en utmärkt men ovanlig idé. Mycket sällan skulle man kunna tänka sig att ha på sig en sådan speciell artikel. Och det är verkligen en bra sak. Vill du inte sticka ut från mängden då och då? Dessutom är de målade jeansna väldigt lätta att ta av och forma. Du kan behandla dem ungefär som vanliga jeans. För att göra stylingen ännu enklare för dig, har jag sammanfattat några av de bästa målade denim outfit idéerna för dig. Låt oss komma in direkt.

Grå, tjock tröja med blålackade jeans och silverskor


källa

Låt mig börja den här listan med outfitidéer med en mycket mysig, snygg och avslappnad street outfit. För att uppnå detta utseende kan du helt enkelt ha på dig en grå, tjock stickad tröja med ljusblå manschett med pojkvän. Kombinera dem med ett par silvermetalliska sneakers och en vit stor läderhandväska för att ge en snygg och blank touch till utseendet.

Svart kavaj med vit T-shirt och ljusblå jeans med manschetter

svart kavaj med vit T-shirt och ljusblå jeans med muddar
källa

För att uppnå denna enkla och snygga outfit, här är vad du behöver göra. För toppen bör du ha en vit t-shirt med en svart slim fit-kavaj för snygga lager. Kombinera dem med ljusblå skinny jeans med manschetter. För skorna, ha ett par svarta klackar med öppen tå för att slutföra kläderna.

Hot Pink Mock Neck Chunky Stickad tröja med målade jeans

Hot Pink Mock Neck Chunky Stickad tröja med målade jeans
källa

För att forma denna snygga och ladylike outfit kan du börja med en rosa höghalsad stickad tröja för att hålla dig i ögat. Kombinera den med en mörkblå, ljust målad skinny jeans. Använd ett par svarta läderstövlar till skorna. Använd en marinblå crossbody-väska för att komplettera utseendet.

Svart kavaj med vit t-shirt och blålackade jeans med muddar

svart kavaj med vit T-shirt och blålackade jeans med muddar
källa

För dig som letar efter en affärsavslappnad outfit som får dig att se snygg, snygg och ren ut, här är en för dig. Bär bara en vit t-shirt med en svart slim fit-kavaj. Kombinera dem med svarta, subtilt målade jeans med muddar. För skorna, använd ett par mörkblå klackar med öppna tår för att göra utseendet mer.

Svart överdimensionerad skjorta med ljust målade pojkvänjeans

svart överdimensionerad skjorta med ljust målade pojkvänjeans
källa

Det här är bara en rolig och lekfull outfit som du kanske vill prova ibland för att få dig att se annorlunda ut. Bär en svart överdimensionerad t-shirt med denna outfit. Kombinera det med grå manschettknappar. Använd ett par vita låga sneakers för att skorna ska avsluta utseendet snyggt.

Vit linneskjorta med knappar och ljusblå, målade jeans med manschetter

svart skjorta med knappfäste i linne och ljusblå jeans med manschetter
källa

För de av er som gillar konceptet ”less is more” kommer denna outfit sannolikt att gilla detta. För att uppnå detta minimala utseende, använd bara en vit slim-fit linneskjorta med knappar. Koppla ihop den med ljusblå skinny jeans med manschettmålning. Bär ett par silverklackar med öppen tå och en smart vit axelväska i läder för att komplettera utseendet.

Vit blus med ljusblå skinny jeans med blommönster

vit blus med ljusblå skinny jeans med blommönster
källa

Här är några saker du kan göra för att uppnå det uppfriskande och luftiga utseendet. Bär en vit chiffongblus på toppen. Kombinera den med ljusblå skinny jeans med blommigt tryck. För skorna kan du bara bära ett par vita låga sneakers. Du kan lägga till en vit läderhandväska för att komplettera klädseln i stil.

Grå tröja med en sidenhalsduk och en vit stråhatt

grå tröja med sidenhalsduk och vit stråhatt
källa

Detta är en mycket unik lagerlagring som du enkelt kan se konstnärlig ut med. För att polera bort denna outfit, gunga en grå kabeltröja med en ljusgrå sidenhalsduk på toppen. Kombinera dem med en ljusblå lackad pojkvänjeans med manschetter. Bär ett par ljusrosa spetsiga tåklackar. Lägg till en vit stråhatt för att göra det coola utseendet.

Ljusgrå tröja med stickad mössa och häl

ljusgrå tröja med stickad mössa och klackar
källa

För att uppnå detta uppfriskande blå och grå utseende här är vad du vill göra. Bär en ljusblå tjock stickad tröja för toppen. Koppla ihop den med en ljusblå jeans med smal passform. Bär ett par gråspetsiga klackar i läder för skorna. Lägg till en grå stickad hatt i mixen för att se mysig och unik ut.

Smala jeans målade i ljusblå med manschett och vit läderhandväska

Smala jeans målade i ljusblå med manschetter och vit läder axelväska
källa

För att uppnå denna eleganta och eleganta business casual outfit kan du bära en vit chiffongblus på toppen. Kombinera den med ljusblå skinny jeans med muddar. Bär ett par silverklackar med öppna tåremmar för skorna. Slutligen lägg till en liten läderväska i vitt läder för att se super chic ut.

Grå vindjacka med rodnad t-shirt och svarta sandaler

grå vindjacka med röd t-shirt och svarta sandaler
källa

För att se snygg och avslappnad ut så är det här en underbar street outfit som du kanske vill prova. Bär en grå överdimensionerad vindjacka över en rodnande rosa t-shirt. Kombinera dem med en gråblå lackad jeans med smal passform. Bär ett par svarta sandaler och en silvermetallisk koppling för att packa kläderna coolt.

Manschett med ljust målade pojkvänjeans med vita sneakers

ljust målade pojkvänjeans med manschetter och vita sneakers
källa

För att uppnå detta färgstarka och unika utseende kan du börja med den svarta och vita skjortan med ett zebra-tryck på toppen. Koppla ihop den med ljusblå pojkvänjeans med manschetter. För skorna, ha ett par vita låga sneakers för att slutföra kläderna i stil.

Gråblå jeans med manschetter med raka ben och burgundy mocka hälspetsar

gråblå jeans med raka ben och raka ben och vinröd mockaklack med spetsiga tår
källa

För att uppnå detta snygga och pojkaktiga utseende kan du bära en vit nedskjortad skjorta och grå pojkvänjeans med muddar. Bär ett par burgundy spetsiga mockaklackar för att komplettera ditt utseende.

Här är de målade idéerna i denim outfit jag vill presentera dig för. Det finns några mycket speciella kläder som du kanske vill prova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*