Hur man utformar Loafers med leopardmönster

Hur man utformar Loafers med leopardmönster

Innan dess pratade jag om cheetahskor i ett annat blogginlägg och många intressanta outfitidéer upptäcktes. Eftersom jag tror att det fortfarande finns många fantastiska outfitidéer där ute som inte nämndes förra gången, kommer jag att prata om en mycket specifik version av cheetahskor idag, nämligen leopardmönstrade loafers. Du kan definitivt bygga några kläder runt tofflorna som ser både snygga och feminina ut. För att visa dig ännu fler idéer har jag sammanställt några av de bästa idéerna för leopardtrycksklädsel och jag kommer att visa dem för dig just nu.

Svart chiffongskjorta med tofflor i leopardmönster


källa

För att starta listan kommer jag att visa dig en damliknande casual look. För att uppnå detta utseende kan du bära en svart halvskinnig chiffongskjorta med marina skinny jeans. Koppla ihop dem med loafers med leopardtryck för att komplettera den här superenkla och superchika outfit.

Loafers med leopardtryck, svart skinnjacka och vit topp

Loafers med leopardmönster, svart skinnjacka, vit topp
källa

Eftersom loafers med leopardmönster ser så snygga ut är det vettigt att bära dem som en del av en snygg outfit. Koppla dem till exempel med en vit topp, svart skinnjacka och blå skinny jeans för ett snyggt och robust utseende.

Använd den med en chambray kjol och svarta skinny jeans

Chambray kjol svarta skinny jeans
källa

Du kan också bygga en business casual outfit runt tofflorna med leopardtryck. Du kan också bära en chambray-skjorta med svarta skinny jeans och tofflorna. Av någon anledning passar loafers med leopardtryck perfekt med chambray-skjortan. Du kommer att se några fler kläder senare i listan som innehåller samma kombination.

Svartvit rutig skjorta med beige trenchcoat

Svart och vit rutig skjorta beige trenchcoat
källa

Jag visade just en affärsavslappnad outfit. Vad sägs om en affärsdräkt som inkluderar tofflor med leopardtryck? För att uppnå detta professionella utseende kan du bära en svartvitt rutig skjorta med knappfäste och en beige trenchcoat för toppen. Använd svarta klänningbyxor och loafers med leopardmotiv under botten.

Röd och svart rutig pojkvänskjorta & skjorta Skinny jeans


källa

För ett snyggt och pojkigt utseende kan du bära den ikoniska röda och svarta rutiga pojkvänströjan med blå skinny jeans. För skorna är tofflor med leopardmönster det bättre valet istället för gepardlägenheterna som visas på bilderna, om du vill ge outfit lite mer stil och robusthet.

Loafers med leopardmönster med ljusgrön stickad tröja och jeans

Loafers med leopardmönster ljusgröna stickade tröjajeans
källa

Tofflorna med leopardtryck och den ljusgröna stickade tröjan passar perfekt ihop. Det kan bara finnas en viss kemi mellan deras färger och deras texturer. Du kan bära tröjan med marina skinny jeans och loafersna för en avslappnad och elegant look.

Chambray-skjorta med öglor med leopardtryck

Chambray-tofflor med leopardtryck
källa

Som nämnts fungerar chambray-skjortan och tofflorna med leopardtryck underbart tillsammans. För att uppnå denna affärsavslappnade outfit kan du helt enkelt bära chambray-skjortan med smala jeans och tofflorna. Men om du stannar där skulle utrustningen ha varit för avslappnad för jobbet. Du vill ha ett brunt läderbälte och en handväska för att göra outfit mer snyggt och professionellt.

Elfenben topp med V-ringning och svarta leggings

Elfenben ulltopp med V-ringning, svarta löparshorts
källa

Detta är en mycket kreativ outfit. För att vara ärlig är det ganska svårt att para en topp med elfenben i V-ringning med svarta leggings och tofflor. Dessa tre delar verkar inte ha något att göra med varandra. Att sätta ihop det leder dock till ett resultat som ser riktigt bra ut.

Loafers med leopardmönster och blå jeansjacka

Loafers med leopardmönster, blå jeansjacka
källa

Jag är lite förvånad över att jag inte har pratat om jeansjackan än. Den blå jeansjackan är ett mycket mångsidigt föremål och det är ingen överraskning att du kan bära den med tofflorna med leopardtryck och förvänta sig att de ska se bra ut. Bär en vit tryckt t-shirt och svarta skinny jeans för att kombinera med tofflor och jacka för att slutföra outfit.

Loafers med rosa leopard och midikjol i svart spets

Loafers med rosa leopardmönster, midiklänning i svart spets
källa

Detta är ett väldigt sällsynt och unikt par rosa tofflor. För att skapa en feminin outfit kan du bära en mörkgrön stickad tröja och en grön kavaj till toppen. Bär en midikjol i svart spets med tofflorna på botten.

Använd den med en Chambray-skjorta och en svart sammetblazer

Chambray skjorta svart sammet blazer
källa

Här är ännu en outfit som inkluderar chambray-skjortan. Kombinationen av en chambray-skjorta och tofflor med leopardtryck verkar ha obegränsade möjligheter. Som en elegant casual outfit kan du bära en chambray-skjorta med en svart sammetblazer till toppen. Koppla ihop dem med blå skinny jeans och loafersna för att lägga till en snygg touch till det övergripande utseendet.

Vit stickad tröja med gröna kakibyxor

vit stickad tröja gröna khaki byxor
källa

Jag gillar verkligen hur minimal denna outfit är. Bär bara en tunn vit stickad tröja med gröna khakier och kakor med leopardmönster för en avslappnad och luftig look. Du kan också bära ett boho-stil halsband för att ge karaktär till outfit.

Loafers med leopardmönster och mörkgrön tröja med en axel

Loafers med leopardmönster, mörkgrön tröja med en axel
källa

Detta är en snygg och lågmäld sexig outfit. Använd en mörkgrön stickad tröja med en axel och en grön infinity-halsduk. Komplettera din outfit med manschettmager jeans och leopardmönstrade loafers. Det här är den typ av kläder som gör att du sticker ut från mängden under våren och hösten.

Tjock tröja gjord av vita kablar med mamma jeans

vit kabel stickad tjock tröja mamma jeans
källa

För en glad och damliknande look kan du helt enkelt bära en vit tjock stickad tröja med mamma jeans. Komplettera din outfit med leopardmönstrade loafers.

Toffel med leopardmönster och orange chiffongblus och blå jeans

Tofflor med leopardtryck, orange chiffongblus, blå jeans
källa

Ett mycket kreativt och färgstarkt sätt att bära tofflor med leopardtryck på kontoret är att para ihop dem med en orange chiffongblus och blå skinny jeans. Du kan föreställa dig att den orange skjortan bara skulle se konstig ut om loafers ersattes med de mer formella svarta klackarna. Detta visar hur viktigt det är att matcha skorna med resten av klädseln.

Hoppas att du gillar de leopardmönster som jag just delade med dig. De är lite förvånansvärt lätta att dra av. För dem som aldrig har tröttnat på de här leopardskorna finns det några av ovanstående kläder som du bör försöka lägga till i ditt outfit-spel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*