Hur man utformar ljusblå tröja

Hur man utformar ljusblå tröja

Att ha på sig en tröja, särskilt en tjock, kan vanligtvis få dig att se mysig och uppfriskande ut. För att fördubbla den effekten kanske du vill sätta en mycket uppfriskande och vacker färg på tröjan, och den ljusblå färgen är ett bra alternativ. Att utforma en ljusblå tröja är väldigt enkelt. Det enda att se upp lite är att du inte vill se klumpig ut även om tröjan är tjock. Det är inte svårt att undvika detta problem alls. Faktum är att ett av de enklaste sätten att lära sig utforma är att imitera. Här är några riktigt fina ljusblå tröja outfit idéer som du kanske vill prova.

Ljusblå stickad tröja med en axel och manschettjeans


källa

För att starta den här listan över uppfriskande och bedårande outfitidéer kommer jag att överraska dig lite genom att visa dig en sexig outfit med låg vikt. För att forma det här fantastiska utseendet kan du bära en ljusblå, tjock kantad stickad tröja. Använd den med blå manschettjeans och en vit låg Converse för en ren, snygg look.

Ljusblå nalletröja med svarta, rippade skinny jeans

Ljusblå nalletröja med svarta skinny jeans
källa

Låt oss nu ta en 180 graders sväng och titta på en snygg street outfit. För att forma denna outfit kan du bära en ljusblå nalletröja med en vit infinity-halsduk till toppen. Koppla ihop dem med svarta skinny jeans och svarta läderknäskor för att se snygga ut.

Ljusblå tröja med vattenfallshalsring och grå ullrock och jeans

Ljusblå tröja med halsringning, grå ullrock och jeans
källa

När man pratar om att se snygg ut, kan man använda vissa skiktningstekniker ofta resultera i ett elegant och unikt utseende. Du kan till exempel ha på dig en ljusblå ribbstickad tröja med en halsringning, en lång grå ullrock och blå skinny jeans. Bär svarta stövletter i läder för att ge en snygg touch till utseendet.

Blå, tjock stickad tröja med vita skinny jeans


källa

För att se mysig och lättillgänglig ut, kan den blå och vita kombinationen ge dig en ganska bra chans att göra just det. Till exempel kan du bära en himmelsblå tjock stickad tröja med vita skinny jeans. Koppla ihop dem med grå mocka över knästövlarna så att de ser ännu mer ladylike ut.

Ljusblå, beskuren tröja med en lång vit t-shirt

Ljusblå, beskuren tröja med en lång vit t-shirt
källa

Här är en annan outfit som använder några smarta skiktningstrick. För att se smal och lång ut kan du bära en ljusblå beskuren tröja och lägga den över en längre vit t-shirt för att skapa snygga lager. Koppla ihop dessa bitar med svarta skinny jeans och ett par kängor i mockamocka för att avsluta din outfit i stil.

Ribbad ljusblå tröja med smala jeans och svarta tofflor

Ribbad ljusblå tröja med smala jeans och svarta klackar
källa

Om du föredrar att se mer unisex ut för jobbet och tror att den ljusblå tröjan inte är något för dig, bör du tänka två gånger, särskilt efter att ha sett denna outfit. För att utforma den ljusblå ribbade tröjan något unisex kan du bära den med ljusgrå skinny jeans och svarta tofflor. Bär ett snyggt boho-halsband i silver för att göra utseendet komplett.

Blå Turtleneck kabelstickad tjock tröja med blå skinny jeans

blå turtleneck med kablar och blå skinny jeans
källa

Detta är en riktigt feminin och vacker outfit. För att forma det här utseendet kan du bära en ljusblå turtleneck och para ihop den med blå skinny jeans. Kombinera dessa bitar med rosa spetsiga klackar och en rosa fuskpälskoppling för att komplettera outfit på ett feminint sätt.

Kort stickad tröja med gröna chinos

Kort stickad tröja med gröna chinos
källa

Vad du bär på jobbet behöver inte alltid vara seriöst och smart. Ibland kan du göra det på ett lugnt, enkelt och ungdomligt sätt. Ett alternativ är att bära en lätt beskuren ljusblå tröja med gröna chinos. Koppla ihop dem med ljusrosa klackar med öppen tå för att slutföra utseendet.

Ljusblå turtleneck med svart minikjol och stövlar

Ljusblå turtleneck med svart minikjol och stövlar
källa

Även om du inte är i din bästa form just nu finns det ett trick som kan sätta dina ben i rampljuset och ändå få dig att se lång och smal ut. Denna outfit visar tricket perfekt. Använd den med en ljusblå turtleneck med en svart minikjol. Koppla ihop dem med knähöga stövlar i svart mocka för att se extra feminina ut.

Använd den med en svart minikjol i spets och mockaskor med hög lår

svart spets mini kjol och overknee mocka stövlar
källa

Denna outfit använder också samma trick som den tidigare outfit. Tricket är att bära en tjock och lång tröja med minikjol. I det här fallet en ljusblå tjock tröja med en svart minispetskjol. Använd svarta, lårhöga mockaklackar för skorna så att du ser längre och smalare ut.

Ljusblå tröja över vit miniskridsklänning

ljusblå tröja över vit mini baksmällsklänning
källa

Denna outfit visar upp en annan cool lagringsteknik som du kan prova för tröjor i olika färger. För denna outfit placeras en ljusblå, lite överdimensionerad tröja över en vit miniskridsklänning. Lägg märke till att det inte är en kjol utan en klänning. Använd vita mockasko stövlar med skorna för en uppfriskande finish.

Stickad tröja med svart denim kjol

Kabelstickad tröja med svart denim kjol
källa

Om du letar efter något som är snyggt och avslappnat är den här outfit som använder en del av denim ett utmärkt val. För att forma det här utseendet, använd helt enkelt en ljusblå tjock stickad tröja med en svart minikjol i denim. Koppla ihop dem med vita sneakers för att se vardagliga och ungdomliga ut.

Lång grå ullrock med ribbad tröja och pojkvänjeans

lång grå ullrock med ribbad tröja och pojkvänjeans
källa

Detta är en snygg och pojkaktig outfit som bara är roligt då och då. På toppen bär du en vit skjorta med knappar, en ljusblå ribbstickad tröja och en lång grå ullrock. Kombinera dem med ljusblå pojkvänjeans med manschetter och rippor. Använd svarta läderstövlar för att komplettera din outfit i stil.

Blushing rosa ullrock med en ljusblå tröja och vit mini veckad kjol

Blushing rosa ullrock med en ljusblå tröja och vit mini-veckad kjol
källa

För ett ungdomligt och uppfriskande utseende kan du bära en ljusblå tröja med en vit mini-veckad kjol. Kjolen är nästan som en vit tenniskjol. Koppla ihop dessa bitar med en rosa ullrock och vita sneakers för ett damligt och uppfriskande utseende.

Här är de ljusblå tröja-idéerna som ser riktigt mysiga och attraktiva ut. Använd inte alltid populära eller djärva färger. Om du bär något som den ljusblå tröjan då och då kommer du att se väldigt lättillgänglig ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*