Hur man utformar ljusblå jeans

Hur man utformar ljusblå jeans

Idag ska jag prata om hur man stylar de ljusblå jeansen, som verkar vara mycket vanliga men är väldigt allvarligt underskattade. De får dig inte bara att se avslappnad och luftig ut, de får dig också att se väldigt ungdomlig och snygg ut samtidigt. Viktigast av allt är att de är väldigt lätta att forma och ta bort. Så enkelt som en outfit som innehåller en skjorta och ljusblå jeans kan redan få dig att se väldigt vacker och attraktiv ut. Naturligtvis finns det så många olika sätt att utforma dem. Låt mig nu visa dig några av de bästa ljusblå denim outfit idéerna jag har samlat åt dig.

Grå kofta med vit T-shirt och ljusblå skinny jeans

grå kofta med vit T-shirt och ljusblå skinny jeans
källa

De flesta av er borde redan veta att man enkelt kan bygga en ungdomlig och snygg outfit runt de ljusblå jeansen. Låt mig börja denna outfit med en liten överraskning genom att visa dig ett mysigt utseende. För att forma denna varma och attraktiva outfit kan du helt enkelt ha på dig en vit t-shirt med en grå kofta. Bär den med ljusblå rippade skinny jeans och manschetter och ljusrosa läderballettläder för en uppfriskande och damliknande look.

Chambray knäppt skjorta med ljusblå skinny jeans med muddar

Chambray-skjorta med knappar och ljusblå skinny jeans med muddar
källa

För att uppnå detta enkla och pojkaktiga affärsavslappnade utseende kan du bära en ljusblå, lätt överdimensionerad chambray-pojkvänskjorta med knappar och matchande ljusblå skinny jeans med manschetter. Mycket kreativt, bär ett par kungsblå och röda klackar med öppna tår för att slutföra denna outfit på ett unikt och färgstarkt sätt.

Vit, kramande kortärmad T-shirt med tvättade ljusblå höghus

vit, beskuren kortärmad T-shirt med tvättade ljusblå skyskrapajeans
källa

Detta är en sexig outfit med låg vikt som får dig att se lång och smal ut också. För att uppnå detta utseende kan du bära en vit t-shirt med en halsringning. För att få midjan att se högre ut kan du bära ljusblå skinny jeans med hög midja. Använd rodnande rosa höga klackar för skorna för att göra dig själv några centimeter längre.

Svart skinnjacka med t-shirt med tryck och ljusblå mamma-jeans

svart läderjacka med tryckt T-shirt och ljusblå mamma-jeans
källa

För att uppnå detta coola och mörka utseende kan du bära en svart tryckt t-shirt med en svart skinnjacka för toppen. Kombinera dem med ljusblå skinny jeans. Använd vita sneakers istället för klackar eller stövlar för att hålla denna outfit så ren och enkel som möjligt.

Grå chiffongblus med V-ringning, smala jeans och kala sandaler

grå chiffongblus med V-ringning, smala jeans och kala sandaler
källa

För att uppnå detta minimalistiska utseende med lite boho-stil kan du bära en grå V-ringad chiffongblus och ljusblå skinny jeans. Kombinera dem med ett par nakna platta sandaler och en elfenben rutig läderhandväska. Slutligen lägg till ett långt boho-stil halsband för att slutföra kläderna.

Vit kavaj med ljusblå, beskurna smala jeans och rosa klackar

vit kavaj med ljusblå skinny jeans och rosa klackar
källa

För dig som tycker att du ser lite för seriös ut för jobbet och vill uppgradera din arbetsdräkt, här är en härlig vit och ljusblå business casual outfit som kan få fram den mer uppfriskande sidan av dig. Bär bara en vit kavaj med en ljusblå knappad skjorta för toppen. Koppla ihop den med ljusblå skinny jeans och ljusrosa klackar.

Ljusblå chambrayskjorta med knappar och rippade pojkvänjeans

Ljusblå chambrayskjorta med knappar och rippade pojkvänjeans
källa

För att forma denna snygga och snygga outfit kan du helt enkelt ha på dig en ljusblå chambray-skjorta med knappar och kraftigt rippade ljusblå pojkvänjeans med muddar. Använd ett par ljusrosa läderhöga klackar för att se mer ladylike ut. Lägg till en brun mockapåse i mixen för ett ännu mer elegant utseende.

Grå kort t-shirt med sönderrivna pojkvänjeans och keps

grå kort t-shirt med trasiga pojkvän jeans och baseball keps
källa

Här är ett mycket enkelt och avslappnat gatutseende som du kanske vill prova. För att uppnå detta utseende kan du helt enkelt ha på dig en grå beskuren tee med ljusblå rippade pojkvänjeans. Bär ett par svarta och vita löparskor och en basebollkeps för att ge en sportig och snygg touch till det övergripande utseendet.

Grå t-shirt med blå skinny jeans med höga muddar

grå t-shirt med blå skinny jeans med muddar
källa

Här är en ny grå t-shirt och blå jeansdräkt, men den här gången är det mycket lättare att ta av och resultatet ser mycket mer naturligt ut. För att forma det här utseendet kan du helt enkelt ha på dig en grå passformig t-shirt med en ljusblå skinny jeans med hög midja och ärmslut. Bär vita sneakers för att avsluta din outfit snyggt.

Svart chiffongknapp upp blus med ljusblå mamma jeans

svart chiffongblus med knappar och ljusblå mammajeans
källa

För att skapa det professionella affärsavslappnade utseendet kan du bära en svart chiffongskjorta med knappar på toppen. Istället för svarta chinos eller klädbyxor, använd ljusblå mamma-jeans för att se mer ungdomlig och smalare ut. Bär ett par rodnande rosa läderhöga klackar för att slutföra detta utseende.

Vit kavaj med blommönster och lite smala jeans

vit kavaj med blommönster och lätta smala jeans
källa

För en mycket uppfriskande affärsavslappnad look kan du bära en vit t-shirt med en vit blommig kavaj som topp. Kombinera dem med ljusblå skinny jeans och vita höga klackar för att komplettera det uppfriskande utseendet.

Vit knäppning framficka skjorta med ljusblå jeans

vit skjorta med knapp fram och ljusblå jeans
källa

Detta är förmodligen den enklaste klädseln på den här listan. Att se enkelt ut betyder dock inte att det inte ser bra ut. Bär en vit nedskjortad skjorta och ljusblå skinny jeans. Koppla ihop dem med vita sneakers för en minimal komplimang till hans outfit.

Vit kortärmad peplumtopp med rippade ljusblå jeans

vit kortärmad peplumtopp med rippade ljusblå jeans
källa

För ett unikt och attraktivt affärsavslappnat utseende kan du bära en vit passformig kortärmad peplumtopp med ljusblå, kraftigt rippade skinny jeans. Koppla ihop dessa delar med sandaler med öppen tå i silver för att slutföra utseendet.

Här är de ljusblå denim outfit idéer som jag ville dela. För de av er som älskar att bära mörka jeans i jeans hela tiden, förhoppningsvis kan listan ovan hjälpa dig att prova olika stilar för att lägga till ditt outfit-spel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*