Hur man utformar liten handväska

Mycket ofta, särskilt när kvinnor bär en handväska till jobbet, är en stor läderhandväska nästan som standardväskan. Det som är bra med det är att det ser snyggt och professionellt ut, och det låter dig också lägga massor av saker i det. Det finns inte många nackdelar annat än att om du inte har så mycket take-away grejer kan du se ännu lättare och mindre klumpig ut om du bär en liten handväska istället. Vad du ska se idag är några riktigt trevliga lilla handväskoutfitidéer som jag samlade. Låt oss titta på dem nu.

Vit spetsblus med en matchande kavaj och en ljusrosa rund liten handväska


källa

Låt mig visa dig en ganska ungdomlig och damliknande outfit för att starta den här listan över coola och söta outfitidéer. För att forma det här utseendet kan du bära en vit spetsblus med en vit kavaj. Kombinera dem med ljusblå jeans med muddar och beige mockaskor. Lägg nu till en ljusrosa rund liten handväska för en fin touch.

Röd blus med vattenfallshalsring och en liten handväska i brunt läder

röd huvblus med brun läderhandväska
källa

För att forma denna iögonfallande och återhållna sexiga outfit kan du bära en röd kortärmad blus med en röd chiffonglinne och ljusgula minispetsshorts. För skorna kan du bära ett par vita sandaler för att se smala och uppfriskande ut. Lägg till en liten brun läderplånbok i din outfit för att se snygg och attraktiv ut.

Ljusblå kortblus med rippade jeans och en grå liten läderhandväska

Ljusblå, kort axelblus, rippade jeans och en grå liten läderhandväska
källa

Här är en annan lågmäld outfit som passar riktigt bra för möten och dejtar med vänner. Till toppen kan du bära en ljusblå blus utan axel. Koppla ihop den med rippade och bundna pojkvänjeans och vita remmar i klackarna. Om du inte vet hur du ska avsluta, använd en lädergrå liten handväska.

Vit ärmlös topp med svart hög-låg maxikjol och liten handväska gjord av silver paljetter

vit ärmlös topp med svart hög-låg maxikjol och liten handväska gjord av silver paljetter
källa

För att uppnå detta mycket minimalistiska och luftiga utseende kan du bära en vit ärmlös blus med en svart hög midja hög midja kjol. Bär en liten paljetterad plånbok för att lägga till en glansig touch på kläderna. Bär ett par svarta spetsiga skor för att skorna ska se eleganta ut.

Ljusrosa ärmlös topp med svart penna kjol och liten handväska

Ljusrosa ärmlös topp med svart penna kjol och liten handväska
källa

Här är en väldigt ladylik men ändå enkel affärsavslappnad outfit som är förvånansvärt lätt att ta av. Bär en rosa ärmlös topp för toppen. Koppla ihop den med en svart penskjol och ljusrosa fotledsremmar med klackar med öppen tå. Lägg till en liten svart och brun handväska som passar perfekt med pennkjolen.

Blush tre-kvartärmskjortklänning med maxispetsväst och rosa liten läderhandväska

Blush en tre fjärdedel ärm skjortklänning med en spets maxi väst och en rosa liten läder handväska
källa

Låt oss nu titta på en mycket attraktiv lagerlagring som kan få dig att se lång och smal ut. Bär en röd skjortklänning med tre kvarts ärmar och knappar och toppa den med en maxi-väst med spetsrosa för att forma denna outfit. Koppla ihop dem med ett par ljusrosa klackar och en liten rosa läderhandväska för att komplettera denna härliga och damliknande look.

Kungsblå miniklänningsklänning med V-ringning och orange minihandväska

Kungsblå miniklänningsklänning med V-ringning och orange minihandväska
källa

För att vara minimalistisk, lågmäld, sexig och färgstark samtidigt, här är en outfit som du kanske vill prova. Bär en kungsblå doppad V-ringad miniklänning och en liten orange läderhandväska. Koppla ihop dessa bitar med ett par ljusrosa klackar med öppen tå för att komplettera detta anmärkningsvärda utseende.

Vit off shoulder-blus med blå minikjol

vit axelbandslös blus med blå minikjol
källa

Här är en härlig, ungdomlig och lågmäld sexig outfit som är speciellt för dig som vill visa upp vackra axlar och krageben. För att uppnå detta utseende, bär en vit axelblå ruffleblus med en blå mini-jeansskjorta. Bär vita sandaler och en liten brun läderhandväska för att komplettera denna härliga look.

Crepe lång yllekappa med en svart quiltad liten läderhandväska

Crepe lång yllekappa med en svart quiltad liten läderhandväska
källa

Här är ett lite mer elegant och sofistikerat utseende som är perfekt för att bära till jobbet, speciellt om du är chef eller chef som letar efter något att ha på sig vardagligt på fredagar. För toppen, använd bara en vit blus med en crepe longline ullrock. Kombinera dem med mörkblå skinny jeans, ljusrosa klackar och en svart liten quiltad läderhandväska.

Svart dunjacka med blå jeans och brun läderhandväska

svart dunjacka med blå jeans och handväska i brunt läder
källa

För en avslappnad vinterlook kan du bära en svart dunjacka över en svart och mörkgrå, bred randig tröja. Kombinera dem med blå raka jeans, jeans och svarta balettlägenheter. Lägg till en liten brun läder crossbody-väska till den här looken elegant och professionell.

Ljusblå ruffle-topp med en axel och brun och grå mini-plånbok

Ljusblå ruffle topp med en axel och brun och grå mini plånbok
källa

För att uppnå ett uppfriskande och återhållen sexig sommar- eller vårutseende kan du bära en ljusblå volangblus med ena axeln, vita jeans och platta tåskor från kameler. Bär en grå och brun tvåfärgad liten handväska för att ge extra stil till detta uppfriskande utseende.

Orange kortärmad midiklänning med spetsar i rosa litet handväska

Orange kortärmad midi-spetsklänning med en rodnande rosa liten handväska
källa

För att se enkelt och ljust ut kan du bära en orange midiklänning med korta ärmar i spets. Koppla ihop den med en rodnadrosa liten handväska och ett par orange klackar med öppen tå för att komplettera outfit på ett sött och attraktivt sätt.

Elfenbenskofta med svarta, beskurna jeans och en liten brun axelväska

Elfenbenskofta med svarta, beskurna jeans och en liten brun axelväska
källa

För att uppnå detta minimalistiska och avslappnade utseende kan du helt enkelt bära en elfenbensfärgad kofta över en vit t-shirt. Kombinera dem med svarta skinny jeans och svarta loafers. Slutligen lägg till en liten brun läderhandväska i blandningen för en touch av elegans.

Camel longline jacka med grå tröja klänning och brun liten handväska

Camel longline jacka med en grå tröja klänning och en liten brun handväska
källa

För att uppnå detta superchika utseende kan du para ihop en brun longline ullrock över en grå minitröja klänning. Koppla ihop dem med brun mocka över knästövlarna och en brun liten läderhandväska för att komplettera denna fantastiska lagerlagring.

Här är de små idéer för handväskor som jag pratade om. För dig som inte har så mycket takeaway-grejer, håll dig inte bara med de stora läderplånböckerna. Du ser lite mer elegant och vacker ut med en liten handväska.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*