Hur man utformar linnejacka för kvinnor

Om du vill klä dig smart och avslappnad på kontoret är det ett bra alternativ att bära en linnekavaj. Tack vare det lite grova, tunna och mjuka linnetyget gör linnekavajen dig vanligtvis luftigare och mer avslappnad än en vanlig kavaj. Att se formellt ut för arbete medan du ser ungdomlig och uppfriskande är en mycket optimal position som kan ge dig en energiboost på jobbet. För att bättre visa dig hur du utformar det, har jag sammanställt en lista med några av de bästa idéerna för linnekavajer för dig. Låt oss titta på dem nu.

Grå linnekavaj med chiffongduk och ljusrosa byxor


källa

Låt mig börja den här listan med luftiga och snygga outfitidéer med en mysig casual casual outfit. För att uppnå detta enkla men fantastiska utseende kan du bära en vit skjorta med en grå linnekavaj och en grå och vit chiffongduk för toppen. Koppla ihop dem med ljusrosa smala byxor och rosa höga klackar för att se ut som damer och professionella.

Vit linnekavaj med mörkblå skinny jeans

vit linnekavaj med mörkblå skinny jeans
källa

För att se lite unisex ut, här är en ren svartvit outfit som du kanske vill prova. Välj bara en vit, lite överdimensionerad linnekavaj och para ihop den med en vit knappad skjorta för toppen. Kombinera dem med mörkblå skinny jeans. Använd svarta läderskor för skorna för att ge outfit en extra unisex-touch.

Vit linnekavaj med en grå bomullstunika med en avslappnad passform

Vit linblazer med en grå tunikatopp i bomull med en avslappnad passform
källa

På tal om luftig: Denna avslappnade outfit kan hjälpa dig med det. Bär en vit överdimensionerad linnekavaj med en grå tunikatopp i bomull med en avslappnad passform. Koppla ihop dem med vita linnebyxor med raka ben. Använd rosa och vita flip-flops för att komplettera det uppfriskande utseendet.

Grå longline linjekavaj med ljusblå jeans

grå longline-kavaj med ljusblå jeans
källa

Låt oss nu titta på hur en longline linnekavaj kan få dig att se unik och snygg ut. För att uppnå detta utseende kan du bära en ljusgrå linjekavaj med linfärgad vit skjorta. Team dem med ljusblå jeans med raka ben. Bär svarta spetsiga tår för att göra din outfit i stil.

Ljusblå linnejacka med mörkblå och vit randig t-shirt

Ljusblå linnejacka med mörkblå och vit randig t-shirt
källa

Här är en mycket intressant och ungdomlig outfit som försöker sätta ihop ett par shorts med en blazer. En marinblå och vit randig t-shirt och en ljusblå linnekavaj för att polera av denna outfit perfekt. Koppla ihop dem med svarta manschettbyxor och ett par leopardtryckslägenheter för att se kreativa och snygga ut.

Ljusblå kavaj med matchande mini-shorts

ljusblå kavaj med matchande mini-shorts
källa

Här är en annan outfit som innehåller shorts. Men den här gången är det ett par shorts som följer med blazern. Bär en vit spetsad topp med v-ringning och en ljusblå linjacka för topp. Kombinera dem med ljusblå, flytande linshorts. Använd ljusrosa lägenheter för att skorna ska se snygga och rena ut.

Vit linnekavaj med spets och chiffongblus

vit linnekavaj med spets och chiffongblus
källa

En uppfriskande och elegant outfit som den här är det perfekta alternativet för att se uppfriskande och elegant ut samtidigt. Som topp kan du bära en vit kortärmad blus i spets och chiffong med en vit kavaj i linne. Koppla ihop dem med vita minishorts och vita klacksandaler för att se minimalistiska och attraktiva ut.

Grå kavaj med vit topp och mörkblå skinny jeans med muddar

grå kavaj med vit topp och mörkblå skinny jeans med manschetter
källa

För att uppnå detta snygga och eleganta affärsavslappnade utseende kan du bära en kvalitetsvit t-shirt med en grå linnejacka. Kombinera dem med mörkblå skinny jeans med muddar och ljusrosa spetsiga tåklackar för att se smala och damiga ut. Det bästa med denna outfit är att den är extremt lätt att ta av.

Ljusrosa överdimensionerad linnekavaj med korta svarta byxor

Ljusrosa överdimensionerad linnejacka med korta svarta byxor
källa

För att se luftig och lätt unisex, överväga att bära överdimensionerade kläder. Du kan till exempel ha på dig en ljusrosa överdimensionerad linnejacka med en lång, rodnande tunika-topp i chiffong. Koppla ihop dem med svarta raka byxor med muddar. Bär korta läderstövlar med öppen läder för att komplettera utseendet.

Blushrosa linnejacka med vita skinny jeans

rodnad rosa linnejacka med vita skinny jeans
källa

När du bär en rosa linnejacka ser du ofta snygg och damlik ut samtidigt. Det här är mycket bättre än din typiska vita skjorta och svarta kjol. För att forma det här utseendet, använd en rodnande linnekavaj med en grå skjorta med knappar. Koppla ihop dem med vita skinny jeans och vita spetsiga klackar för att komplettera det här coola utseendet.

Blushrosa linblazer med ljusblå skjorta och sandaler

Blushingrosa linnekavaj med ljusblå skjorta och sandaler
källa

För att se enkelt och attraktivt ut kan du bära en ljusblå chambray-skjorta med knappar och en blushrosa linnejacka. Kombinera dem med svarta, beskurna chinos. Slutligen lägg till ett par svarta bildsandaler för att se snygga och ungdomliga ut.

Blushrosa linnedräkt med vit beskuren tröja

Rouge rosa linnedräkt med vit, beskuren tröja
källa

Denna outfit är en mycket intressant, vacker och reserverad sexig outfit. Du måste vara i ganska bra form för att uppnå detta, eftersom du måste visa lite hud i midjan. Använd denna outfit som en motivation att träna och äta hälsosamt om du inte är i god form. För att uppnå detta utseende kan du bära en rodnande linnekavaj med matchande linnebyxor. Kombinera dem med en vit beskuren stickad V-ringad tröja. Glöm inte det bruna smala läderbältet. För skorna skulle ett par ljusrosa läderbalettlägenheter passa perfekt med resten av kläderna.

Grå linnekavaj med svart skjorta och grön knälång wrap-kjol

grå linnekavaj med svart skjorta och grön knälång wrap-kjol
källa

Här är en väldigt snygg skiktad outfit som använder en mycket fin och kreativ färgkombination. För att slutföra denna outfit, vippa en svart nedskjortad skjorta och en grå casual linnejacka. Koppla ihop dem med en grön, hög midja knälång wrap kjol. Använd svarta besättningsstrumpor och vita plattformssneakers för att göra din outfit ungdomlig.

Här är idéerna för linnekläderkläder som jag vill dela med dig. För dig som gillar att se avslappnad bör listan ovan vara en mycket bra referens för dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*