Hur man utformar lila väst

Färgen lila är en vacker och intressant färg som får dig att se damlig ut och djup. Men idag, istället för att prata om mer populära föremål som den lila blusen och tröjan, ska jag prata om den lila västen. Beroende på västens stil och de delar du bär med dig kan du antingen bygga väldigt ladylike eller mycket snygga kläder runt den. För att visa dig fler stylingsalternativ har jag sammanställt en lista över de bästa idéerna till lila västkläder. Låt oss komma in direkt.

Lila chiffong lång väst med vit linne och bundna jeans


källa

För att starta den här listan över intressanta och vackra outfitidéer ska jag visa dig en luftig outfit som är ganska lätt att ta av. För att uppnå denna outfit kan du bära en vit linne med lila chiffonglångväst. Använd den med mörka muddade jeans och grå mockaklackar för ett snyggt och feminint utseende.

Lila fuskpälsväst med svarta skinny jeans

lila fuskpälsväst med svarta skinny jeans
källa

Låt oss nu titta på en mer elegant outfit som du kan ha på dig för en formell händelse som ett bal. För att uppnå detta utseende kan du bära en svart sammetblus med en lila fuskpälsväst till toppen. Kombinera dem med svarta skinny jeans och svarta mockafotstövlar för ett mörkt och elegant utseende.

Lila dunväst med ljusblå chambray-knapp upp skjorta

lila dunväst med ljusblå chambrayskjorta med knappar
källa

Du kan definitivt bygga en väldigt avslappnad streetoutfit runt en lila väst, särskilt en dunväst. Till exempel kan du bära en ljusblå pojkvänskjorta i chambray med en lila dunväst. Använd svarta skinny jeans och grå mocka ankelstövlar för en ren och snygg look.

Lila dunväst med långärmad, figur-kramande T-shirt och rutig tunika

lila dunväst med långärmad, figur-kramande T-shirt och rutig tunika
källa

Här är en annan outfit som inkluderar den lila dunvästen, men den här gången är outfit trevligare och mer flickaktigt. För att forma denna outfit kan du bära en långärmad, figur-kramande t-shirt och en ärmlös rutig tunikatopp. Lägg en lila dunväst över henne. Använd svarta leggings och ett par knähöga svarta läderstövlar för att se super chic ut.

Blå rutig pojkvänskjorta med lila dunväst

blå rutig pojkvänskjorta med lila dunväst
källa

För en snygg och avslappnad street look i pojkvän, kan du bära en blå och vit rutig skjorta med en lila dunväst i toppen. Kombinera dem med blå skinny jeans och ett par mocka-mocka-mockaskor för att ge extra uthållighet och stil till mixen.

Lila pufferväst med huva, rutig skjorta och vita jeans

lila väst med huva och rutig skjorta och vita jeans
källa

Detta är en mer uppfriskande och snygg outfit som också är lätt att ta av. Bär en blå och grå rutig pojkvänskjorta med en lila huva med huva som topp. Kombinera dem med vita skinny jeans för att se ljusare och mer uppfriskande ut. Bär knähöga svarta läderstövlar för att göra outfit smal och snygg.

Vit spets topp med väst och blå flared jeans

vit spets topp med väst och blå flared jeans
källa

Det är ingen tvekan om att skinny jeans kan få dig att se ren och smal ut, men att bära flared jeans då och då är ett annat mycket bra alternativ för att dina ben ser extra långa ut också. Bär en vit spets topp och en lila stickad väst med de utsvängda jeansen. Ett par grå läderstövletter med klackar är ett elegant tillskott till ditt utseende.

Svart matt läderjacka med fuskpälsväst

svart matt läderjacka med fuskpälsväst
källa

Det här är ett snyggt men ändå lekfullt utseende som du kanske vill prova på en formell händelse. För att uppnå detta utseende kan du bära en vit blus med en svart matt skinnjacka. Lägg till ytterligare ett lager genom att bära en lila fuskpälsväst. Använd svarta skinny jeans och svarta fotkängor för att komplettera utseendet.

Lila chiffongblus med matchande fuskpälsväst

lila chiffongblus med matchande väst i fuskpäls
källa

För att uppnå denna eleganta outfit kan du bära en lila långärmad chiffongblus med en matchande lila fuskpälsväst. Överraskande nog ser den här kombinationen mer naturlig ut än den kan visas på papper. För resten av kläderna, använd mörka skinny jeans och ett par svarta mockasko stövlar för att komplettera utseendet.

Lila quiltad väst med blå och rosa rutig skjorta

lila quiltad väst med blå-rosa rutig skjorta
källa

Här är en väldigt ladylike och vacker outfit som får dig att se ut som flickan bredvid. Bär en blå och rosa rutig skjorta med knapp framtill och en lila quiltad väst för att forma detta utseende. Kombinera dessa bitar med en ljusblå minikjol med hög midja i chambray. För skorna kan du bära vita sneakers för att hålla kläderna enkla och ungdomliga.

Marinblå och vit rutig pojkvänskjorta med lila väst

mörkblå och vit rutig pojkvänströja med lila väst
källa

Detta är en snygg street outfit som har en fin seghet. För att utforma denna outfit klädd i en marinblå, röd och vit rutig pojkvänskjorta med en lila väst. Kombinera dem med kraftigt rippade blåa skinny jeans och svarta mockasko stövlar för att se snygga och avslappnade.

Sladdväst med svart T-shirt och läderjackor

Fuskpälsväst med svart t-shirt och läderjackor
källa

Detta är ett snyggt och minimalt svart och lila utseende. Till toppen kan du helt enkelt ha på dig en svart t-shirt med en lila corduroy-väst. Ett par svarta läder leggings och svarta ballerina lägenheter är ett utmärkt sätt att avsluta denna outfit.

Lila quiltad väst med svart långärmad topp och jeans

lila quiltad väst med svart långärmad topp och jeans
källa

Här är en annan mycket minimal svart och lila look. Bär bara en svart långärmad bodycon-t-shirt med en lila quiltad väst så att toppen ser tunn och lång ut. För resten av kläderna kan du bara bära svarta skinny jeans och ett par svarta mockafotstövlar för att komplettera det mörka och coola utseendet.

Rosa huva med huva med vit topp och svarta jeans

rosa huva med vit topp och svarta jeans
källa

För att se särskilt märkbar ut bör du välja en rosa-lila blank väst. Kombinera den bara med en vit långärmad T-shirt och svarta skinny jeans. Använd vita sneakers för att skorna ska se mer avslappnade och uppfriskande ut.

Här är de lila väst outfit idéer som jag vill dela med dig. För dig som bara vill se lite unikt ut och fortfarande ser väldigt naturligt ut, listan ovan erbjuder några bra sätt att göra just det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*