Hur man utformar lila kostym

Hur man utformar lila kostym

För att se mer ladylike ut finns det två enkla saker du vanligtvis kan göra. Dessa rörelser består av att bara ha på sig rosa och lite lila. Dessa knep fungerar faktiskt när det gäller att bära en kostym för kvinnor. Idag ska jag prata specifikt om hur man bär den lila dräkten, något som får dig att se snygg och damlik ut samtidigt. Om du måste bära kostymer på jobbet och inte vill se tråkig ut är det här blogginlägget perfekt för dig. För att göra stylingen enklare för dig har jag sammanställt en lista över de bästa lila outfit-idéerna för dig. Låt oss nu dyka in.

Lila kjoldräkt med svarta spetsiga klackar


källa

För att starta den här listan med vackra och formella outfitidéer börjar jag med en feminin affärsdräkt. För att forma denna outfit kan du bära en lila kjoldräkt, som består av en lila bältejacka med ett bälte och en lila knälång kjol. Använd den med svart svart läder med spetsiga tåklackar för att avsluta ditt utseende.

Slim fit ljus lila kostym med svart öppen tå häl

Slim fit ljuslila kostym med svarta klackar med öppen tå
källa

Detta är en outfit som kan få dig att se väldigt snygg ut, unik och smal. För att forma denna outfit kan du bära en ljuslila slim fit-jacka med matchande slim suit-byxor. För skorna kan du bära ett par svarta klackar med ett öppet tåband för att komplettera klädseln i stil.

Lila kjoldräkt med svart läderhandväska

lila kjoldräkt med svart läderhandväska
källa

I dagens modevärld behöver en kostym inte nödvändigtvis bestå av kostymjacka och blus. Du kan bära en knappjacka utan blus. Du kan till exempel ha på dig en lila kavaj med en lila kjol. Koppla ihop dem med ett par svarta öppna klackar och en svart läderhandväska för att komplettera utseendet.

Ljuslila kostymjacka och matchande byxor med en avslappnad passform

ljuslila kostymjacka och matchande byxor med en avslappnad passform
källa

För att forma denna avslappnade och luftiga outfit kan du bära en ljuslila kostymjacka med en avslappnad passform på toppen. Kombinera den med matchande kostymbyxor med en avslappnad passform. Du kan bära ett par svarta sandaler för skorna. Slutligen lägg till en svart läderkopplingsväska för att se elegant och cool ut.

Lila kostymjacka med midikjol & kopplingsväska

lila kostymjacka med midikjol och koppling
källa

Detta är en mycket speciell lila outfit som du kanske vill prova om du vill sticka ut från mängden. Kostymjackan är en lila veckad kostymjacka som ser riktigt unik ut. Du kan para ihop den med en lila topp och en lila midikjol. För resten av utseendet, bär en lila koppling och ett par lila mockaklackar.

Lila peplumtopp med matchande pennkjol

lila peplum-topp med matchande pennkjol
källa

För att forma denna snygga och snygga outfit kan du bära en lila peplum siden topp istället för en kostym jacka. Kombinera toppen med en matchande lila knälång pennkjol. För skorna kan du bära ett par lila ankelremmar med öppen tå. Lägg till en glam twist på din outfit med en lila läderkoppling.

Lila kavajjacka med vit rufsad blus

lila kavajjacka med vit volangblus
källa

Detta är en väldigt elegant affärsutrustning som kan få dig att se tunn och lång ut. För att uppnå detta utseende kan du bära en vit slim fit-blus med volanger och en lila slim fit-blazerjacka. Kombinera dem med lila smala byxor. Bär ett par svarta spetsiga läderskor för att komplettera din outfit.

Slim fit rock kostym med vit knapp upp skjorta

slim fit kjol kostym med vit skjorta med knappar
källa

För att uppnå detta snygga och snygga utseende kan du bära en vit slim fit-skjorta på toppen. Koppla ihop den med en lila slim fit kostymjacka och en matchande knälång kjol. För resten av utseendet kan du bära en svart läderhandväska och ett par svarta spetsiga klackar för att komplettera utseendet.

Blå bomullstopp med lila kjoldräkt

blå bomullstopp med lila kjoldräkt
källa

Detta är en ganska unik blå och lila outfit som du kanske vill prova. För att uppnå detta utseende kan du bära en blå t-shirt i bomull med en lila kostymjacka på toppen. Koppla ihop dem med en lila knälång kjol. Ett par svarta läderrundade tåklackar är ett elegant tillskott till ditt utseende.

Chiffong slim fit peplumjacka med minikjol

Chiffong slim fit peplum kostymjacka med minikjol
källa

För att forma denna ladylike och eleganta arbetsdräkt kan du bära en figur-kramande peplum-kostymjacka gjord av lila chiffong på toppen. Koppla ihop den med en lila minipennkjol. Du kan bära ett par svarta läderklackar för skorna. Lägg till en glam twist i din outfit genom att bära svarta strumpor.

Mörklila tweed kostymjacka med matchande kjol

mörk lila två svit jacka med matchande kjol
källa

För att forma denna formella och eleganta outfit kan du välja en tweed kjol kostym. I detalj är detta en lila kjoldräkt, som består av en slim-cut tweed kostymjacka och en matchande knälång kjol. Du kan para ihop dem med en vit krage-skjorta och ett par spetsiga svarta läderklackar för att komplettera kläderna.

Chiffong halvblå lila kostym med svart öppen tåklack

Chiffong halv ren lila kostym med svarta klackar med öppen tå
källa

Jag skulle kalla det en chiffongdräkt. För att uppnå detta utseende kan man bära en lila bomullstank med en chiffongjacka i lager. Koppla ihop dem med lila vidbyxor. Bär ett par svarta klackar med öppna tå för att skorna ska se extra långa och smala ut.

Ljuslila och vit färgjacka med smala byxor

ljuslila och vit blockjacka med smala byxor
källa

För att uppnå det här söta och attraktiva utseendet kan du bära en ljuslila och vit svart slim fit kostymjacka med en grå spets topp. Kombinera dem med ett par vita smala byxor för att se särskilt uppfriskande och smal ut. För skorna kan du bära ett par vita spetsiga mockaklackar för att komplettera det härliga utseendet.

Här är de lila kostymdräktidéerna som kan hjälpa dig att se snygg och feminin ut samtidigt. Så här kan du se formell ut utan att se tråkig ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*