Hur man utformar lila kofta

Om du skulle kunna lägga till en liten klädsel i din avslappnade outfit för att se mer feminin och vacker ut, vilket val skulle du göra? Ett av mina fem bästa tips skulle vara den lila koftan. Det fungerar bara om du parar ihop det med coola skinny jeans eller eleganta och eleganta klänningar. För att bättre visa dig hur du utformar det, har jag sammanställt en lista över några av de bästa lila cardigan-outfitidéerna. Låt oss nu kolla in det.

Lila lång kofta med denim kjol


källa

Låt oss börja den spännande listan med en riktigt cool, avslappnad outfit. För att uppnå detta anmärkningsvärda utseende kan du bära en vit t-shirt med scoop-hals och en minikjol i denim. Vanligtvis parar du dem med en jeansjacka. Men nu, genom att ersätta den med en lång lila kofta, ser outfit mycket mer feminint och djupt ut. Använd cheetah-lägenheter för skorna för en snygg touch.

Lila tjock kofta med muddade rippade skinny jeans

lila tjock kofta med dragkedja och rippade skinny jeans
källa

Här är en helt annan stil än den tidigare klädseln. Medan den tidigare ser väldigt cool ut, är den här mer avslappnad och mysig. För att uppnå detta kan du bära en vit t-shirt med en lila tjock kofta. Lägg till ett par rippade blåa skinny jeans och beige mockaskor i ekvationen. En beige filthatt kan ge outfit en konstnärlig touch.

Lång kofta med svart topp och leggings

lång svart kofta med kofta
källa

Om du letar efter en mer diskret och mysig outfit kan du helt enkelt para i en lila kofta med en helt svart outfit. Som ett exempel kan du bära en lång lila kofta med en svart t-shirt och svarta leggings. Para ihop bitarna med svarta mockaskor för ett enkelt och snyggt sätt att slutföra kläderna.

Ärmlös lila chiffongkofta med vit topp och jeans

ärmlös lila chiffong kofta vita topp jeans
källa

För att uppnå ett luftigt utseende behöver du något helt annat. Den magiska biten att leta efter är den lila ärmlösa halvklara chiffongkoftan. Du kan kombinera detta luftiga och feminina stycke med en vit topp och snygga jeans med muddar för en intensiv och intressant kontrast. För skorna kan du bära ett par grå mockaklackar för en feminin touch.

Lila tröja med vit blommatopp

lila kofta vit blommig topp
källa

För en unik casual outfit som får dig att se tunn ut, kan du bära en vit blommig västtopp med en lila bodycon kofta för toppen. Använd den med utsvängda blå jeans och nakna sandaler för att slutföra denna outfit. Glöm inte att bära det bruna läderbältet som gör outfit mer elegant.

Lång, tjock, lila kofta med rippade skinny jeans

lång, tjock, lila kofta med rippade skinny jeans
källa

Det här är en så uppfriskande och ungdomlig outfit. Även om det kan verka väldigt enkelt till en början är det lätt min favoritdräkt på listan. För att uppnå detta härliga utseende kan du bära en vit tryckt t-shirt med blå rippade skinny jeans. Koppla ihop dem med en lång, tjock, stickad lila kofta och vita sneakers för att göra denna outfit vackert.

Bär med lång skjortklänning i denim

lång jeansskjortklänning med bälte
källa

Låt oss nu titta på en super chic outfit som är perfekt att ha på hösten och vintern. I grund och botten vill du skapa fina lager genom att bära en lång lila kofta över en chambray bältad skjortklänning. Lägg till ett par svarta strumpor och svarta läderkalvkängor i läder för en feminin och snygg touch.

Lång lila kofta med orange mini-skiftklänning

lång lila kofta orange mini skift klänning
källa

Vad sägs om för ett färgstarkt och iögonfallande utseende, vi försöker använda en stark färgkontrast genom att bära lila på orange. Som ett exempel kan du bära en lång lila kofta över en orange skiftklänning. Se till att koftan är lite längre än klänningen så att benen ser längre ut. Para ihop dessa bitar med svarta leggings och svarta läderknäskor för att uppnå detta vackra utseende.

Bär med en svartvit rutig pojkvänskjorta

svartvit rutig pojkvänskjorta
källa

Den här gången ska vi försöka kombinera koftan med en typisk fritidsdräkt. Bär till exempel en svartvit rutig pojkvänströja med svarta skinny jeans och chatta för att skapa en anständig och typisk street outfit. Lägg nu till den lila koftan för att ta kläderna till en annan nivå.

Lila kofta med trekvartärmar och en blommig miniklänning

Lila kofta med trekvartärmar och en blommig miniklänning
källa

För ett lyckligt och bedårande utseende kan du bära en blommig miniklänning och en lila kofta med trekvartärmar. Koppla ihop dem med svarta plattformssandaler för att se snygga ut.

Lila ribbad lång kofta med vit topp och jeans

lila ribbad lång cardigan vit topp jeans
källa

Lila och vitt var också en mycket god färgkombination. Denna outfit är en perfekt demonstration av det. Den består av en ljuslila, ribbad, lång kofta, som kombineras med en vit västtopp och vita rippade skinny jeans. Komplettera kläderna med vita sneakers eller en lågkonversation för att komplettera denna fantastiska lila och vita look.

Bär med en vit topp med en svart bodycon-kjol

vit topp svart figur-kramar kjol
källa

För en avslappnad och flickaktig look kan du helt enkelt ha på dig en vit t-shirt med en lila kofta som topp. Bär den med en svart bodycon-minikjol och ljusrosa loafers för att komplettera denna vackert utrustade outfit.

Bär med vita Peplum Top & Black Chinos

vita peplum topp svarta chinos
källa

För att ge en lite unik touch, används en vit peplumtopp för att kombinera med den lila koftan. Du kan para ihop dem med svarta chinos och ljusrosa ankelremmar med öppen tå för att komplettera denna enkla men vackra outfit.

Lila kofta med svart skiftklänning

lila kofta svart skiftklänning
källa

För en superminimal outfit kan du helt enkelt bära en lila kofta över en svart mini-skiftklänning. Kombinera dem med blekrosa spetsiga klackar och du är klar. Det är kraften i enkelhet.

Bär med vit band Bow Round Collar Shirt

vit band rosettskjorta med rund krage
källa

För en fin skolflickalook kan du bära en lila kofta med en vit rosett med en rund krage och rosett för toppen. Kombinera dem med en grå och lila rutig ull minikjol och svarta klackar för att komplettera detta unika och feminina utseende.

Här är de lila cardigan-outfitidéerna som är väldigt lätta att ta av. Resultaten är dock helt fantastiska och det är därför jag rekommenderar att du testar dem om du kan. Försök och fel är förmodligen det bästa sättet att ta reda på vad som är bäst för dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*