Hur man utformar lila kjol

Jag har täckt många olika typer av snygga föremål som cocktailklänningar och balklänningar nyligen. Idag ska jag istället prata om något som får ditt dagliga arbete eller street outfit att se snyggare och mer ladylike ut, och det magiska elementet är den lila kjolen. Om du är lite uttråkad av den svarta kjolen som du bär hela tiden på kontoret, är det här blogginlägget särskilt för dig. För att bättre visa dig hur du utformar det har jag sammanfattat några riktigt fina lila rock-outfitidéer. Låt mig visa dig nu.

Svart axelbandslös topp med knälång skaterkjol i lila


källa

Jag kommer att överraska dig lite genom att starta den här listan över outfitidéer med en sexig outfit med låg vikt. Du behöver faktiskt inte visa mycket hud. Att bara visa några axlar och krageben kan få dig att se väldigt attraktiv ut. Bär den med en svart axel från axeln med en lila knälång skaterkjol. Använd svarta mönstrade strumpor och svarta leopardtryckklackar för att göra utseendet kreativt.

Svart kofta med vit tryckt tröja och lila penna kjol

svart kofta med vit tryckt tröja och lila penna kjol
källa

Här är en ganska mysig och naturligt snygg affärsutseende. För att uppnå detta kan du bära en svart kofta med en vit och svart tryckt tröja till toppen. Koppla ihop dem med en lila pennkjol. Ett par svarta klackar och en svart läderhandväska kommer att vara ett bra komplement till denna outfit.

Ljusblå chambrayskjorta med en lila utsvängd midikjol

ljusblå chambray-skjorta med lila flared midikjol
källa

För att se elegant och uppfriskande ut på jobbet kan detta minimala och attraktiva utseende göra just det. För att forma detta utseende kan du bära en ljusblå chambray-skjorta och stoppa den i en sidenlila midikjol. Använd svarta balettlägenheter för att skorna ska se snygga och rena ut.

Vit kortärmad topp med blommönster och lila midikjol med hög midja

vit kortärmad topp med blommönster och lila midikjol med hög midja
källa

För att forma detta härliga och uppfriskande utseende kan du bära en högkvalitativ vit blommig t-shirt med en svart och silver kedja för toppen. Kombinera den med en lila midikjol med hög midja och svarta balettlägenheter för att se elegant och balanserad ut.

Vit knapp-up skjorta med en lila, figur-kramar minikjol


källa

En väldigt typisk affärsavslappnad eller till och med formell look är att ha på sig en vit skjorta med en svart penna kjol. Här är ett bättre alternativ med snygga detaljer. Välj en vit linneskjorta med knappar och para ihop den med en lila bodycon-minikjol. Bär dem med svarta klackar för att avsluta din outfit.

Vit rosett med rosett och lila pennkjol

vit rosett med rosett och lila pennkjol
källa

Ibland behöver du bara några smidiga detaljer för att se vackrare och attraktivare ut. Till exempel skulle denna outfit ha liknat de som nämnts om det inte vore för banddetaljer i den vita blusen. Med den här bågen med rosett och den lila pennkjolen och de svarta klackarna med öppna tår ser outfit nu väldigt attraktivt ut.

Horisontellt randig svartvitt topp med lila skridsko

horisontellt randig svartvitt topp med lila skridsko
källa

Toppen här ser väldigt speciell ut. Det är en svartvitt bred randig blus med trekvartärmar och en V-ringning. Du kan para ihop den med en lila miniraterad kjol med hög midja så att den ser tunn och lång ut. Koppla ihop dessa bitar med silveröppna paljetter för att förvandla denna lite avslappnade outfit till en semi-formell borderline-outfit.

Lila och vit randig långärmad t-shirt med knälång kjol


källa

Du borde ha haft mycket mörkblå och vit randig t-shirt, och här är en variation på den lila och vita randiga långärmade t-skjortan som också ser ganska snygg ut och ungdomlig. Du kan helt enkelt para ihop den med en lila knälång kjol och svarta sandaler för att komplettera utseendet.

Mönstrad tweed-kavaj i svart och vitt med minikjol och leggings

svartvit mönstrad tweed-kavaj med minikjol och leggings
källa

Denna outfit gör ett trevligt litet trick för att få dina ben att se längre och smalare ut. Tricket är att bära en längre jacka med minikjol. Bär i detalj en överdimensionerad svartvitt rutig tweed-kavaj med en vit topp och en lila minikjol i siden. Bär dem med leggings och svarta mockaskor för att komplettera utseendet.

Vit långärmad topp med lila midikjol i tyll

vit långärmad topp med lila midikjol i tyll
källa

Detta är en outfit som visar hur du ser extra tunn och lång ut med en topp och en vid kjol. För att forma detta utseende kan du bära en vit långärmad topp. Kombinera den med en utsvängd lila midikjol med hög midja. För skorna kan du bära lila ballerinor som passar perfekt med kjolen.

Svart spets topp med mini chiffong kjol

Topp med svart spetsform och mini chiffong kjol
källa

För dig som vill visa upp dina kurvor lite är denna outfit ett bra alternativ. Till toppen kan du bära en svart, figur-kramande blus av spets. Koppla ihop den med en lila mini-chiffongkjol med hög midja. Bär den med silverklackar och en svart paljettkoppling för en snygg outfit.

Button-up skjorta med leopardmönster och lila midikjol i siden

Leopardtröja med lila midikjol i siden
källa

För att se mer mogen och feminin ut är det ett bra alternativ att lägga till ett leopardmönster i din outfit. Du kan till exempel ha på dig en leopardtröja och en lila siden midikjol för att se mogen och balanserad ut. Du kan bära svarta leggings och svarta balettlägenheter för att komplettera utseendet.

Bär med en ljuslila knapp upp skjorta


källa

Här är ett intressant lila-på-lila utseende som ser damligt ut och naturligt. Du kan bara bära en ljuslila blus med knappar och en lila pennkjol. Använd rosa spetsiga läderskor för att komplettera outfit feminin.

Använd den med en ljusgrön kofta och vit blus

limegrön kofta och vit blus
källa

För att se gladare och mer lekfull ut, var noga med att prova denna ljusgröna och lila outfit. Till toppen kan du bara bära en vit blus med en ljusgrön kofta. Koppla ihop dem med en lila pennkjol och ett par ljusgröna plattformsklackar med öppna tå.

Svart och vit prickig skjorta med en lila penna kjol


källa

För en vintage och mysig street look kan du bära en svartvit prickig skjorta och en lila knälång kjol. Bär svarta ballerinor för att göra kläderna rena och enkla.

Här är de lila rockoutfitidéerna som är ganska lätta att ta av. Jag säger inte att de svarta kjolarna som du bär hela tiden ser dåligt ut. Jag säger bara att lägga till variation i din vardagliga outfit kan vara jättekul för dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*