Hur man utformar lila blus

Hur man utformar lila blus

För att få dig att se mer ladylike ut är det enklaste sättet att bära något rosa eller lila. Jag ska prata om det senare i det här blogginlägget. Mer specifikt ska jag prata om hur man stylar den lila blusen. Det är vanligtvis bäst att bära det som en del av din affärs casual outfit. Smala jeans eller läderbyxor kan kombineras med den lila blusen för ett enkelt men fantastiskt utseende. För att bättre visa dig hur du utformar det har jag sammanställt några riktigt fina lila blusoutfitidéer för dig. Låt oss titta på dem.

Lila knappblus med djupblå midikjol med hög midja


källa

För att starta den här listan över vackra och djupa outfitidéer, ska jag visa dig en ganska mysig och elegant business casual outfit. För att forma det här utseendet kan du helt enkelt bära en lila knappblus och para ihop den med en mörkblå midikjol med hög midja och hög midja. Använd vita klackar för skorna för ett uppfriskande och enkelt sätt att slutföra kläderna.

Lila lång blus med långdräkt crepe kofta


källa

Inte bara kan du skapa några affärskläder runt den lila blusen, men du kan också bygga en snygg street outfit som den här. Du kan också välja en längre lila blus och kombinera den med en longline crepe kofta. Kombinera dem med blå ribbade och beskurna skinny jeans och kamel mocka ankel stövlar för att se extra snygg ut.

Lila knäppning upp blus med vita utsvängda jeans

lila knappblus med vita utsvängda jeans
källa

Detta är en mycket uppfriskande och damliknande outfit som är väldigt lätt att ta av. Du kan helt enkelt ha på dig en lila knappskjorta med vita utsvängda jeans. Använd ett svart läderbälte för att visa din midja och se tunn ut. Avsluta med ett par ljusgrå ankelstövlar i mocka för att komplettera utseendet i stil.

Lila knappblus med svarta skinny jeans

lila blus med knappar och svarta skinny jeans
källa

Här är en annan väldigt enkel men ändå snygg casual casual outfit. För att forma utseendet kan du bära en lila knappblus och svarta skinny jeans. Bär en enorm ljusgrå läderhandväska och ett par bruna läderstövlar för att se snygg och unik ut.

Lila chiffongblus med svarta paljettjeans

lila chiffongblus med svarta paljettjeans
källa

Här är en mycket fin och blank outfit som intuitivt ser ganska naturlig ut. För att uppnå detta fantastiska utseende kan du bära en lila chiffongblus med svarta paljettbyxor med en avslappnad passform. Använd svarta spetsiga mockaklackar med dina skor för att komplettera ditt utseende.

Lila långärmad veckad blus med ankeljeans

lila långärmad veckad blus med ankeljeans
källa

För ett lite mer moget utseende kan det vanligtvis göra just det att lägga till lite leopardtryck i din mix. Om du till exempel bär en lila långärmad blus med ett par mörkblå ankeljeans ser det ganska mysigt och snyggt ut. Lägg nu till ett par klackar med öppen tå med leopardtryck för att lägga till en mogen och elegant touch på kläderna.

Lila skjorta med puffärmar och mörkblå skinny jeans

lila skjorta med puffärmar och mörkblå skinny jeans
källa

Här är en mycket enkel business casual outfit som du kanske vill ha på dig när du vill se seriös och diskret ut. Du kan helt enkelt ha på dig en lila skjorta med puffärmar och knappar och kombinera den med mörkblå skinny jeans. Använd spetsiga klackar i svart mocka för att ge skorna en särskilt elegant touch.

Lila chiffongtopp med chokerringning och rippade skinny jeans

lila chiffongtopp med chokerringning och rippade skinny jeans
källa

Efter att ha tittat på några trevliga affärsavslappnade kläder, låt oss vända 180 grader och kolla in en super chic street outfit. För att forma detta utseende kan du bära en lila chiffongblus med chokerhals och långa ärmar. Kombinera den med en ljusblå, kraftigt sliten skinny jeans. Använd ankelstövlar av kamelmocka för att komplettera detta anmärkningsvärda utseende.

Bright Purple Button Up Shirt med vita minishorts

ljuslila skjorta med knappar och vita mini-shorts
källa

För att skapa detta enkla och uppfriskande utseende kan du helt enkelt ha på dig en lila skjorta med knappar på toppen. Koppla ihop den med ett par vita mini-jeansshorts. För skorna kan du bära ett par vita klackar för att se uppfriskande och snygg ut.

Lila blus med svarta läderbyxor

lila blus med svarta läderbyxor
källa

Som du kan se från föregående outfit kan en enkel lila blus med knappar bäras mycket avslappnad med shorts. Å andra sidan kan du kombinera blusen med leggings i svart läder om du vill utforma den mörkt och coolt. Använd svarta mockasko stövlar för skorna som passar perfekt med läderjackorna.

Silk knot wrap top med svarta skinny jeans

Silk knot wrap top med svarta skinny jeans
källa

Om du ska till ett officiellt evenemang snart men bara hatar att ha på dig något speciellt, här är en enkel outfit som du fortfarande kan se tillräckligt bra ut för att respektera evenemanget. För att forma det här utseendet kan du bära en lila sidenknutblus med svarta skinny jeans. Använd svarta klackar för att se mer elegant och snygg ut.

Ljuslila Off Shoulder veckad blus med magra jeans

ljuslila off-shoulder veckad blus med smala jeans
källa

För att se uppfriskande och luftig ut kan du bära en väldigt ljuslila veckad blus. Istället för att klä dig formellt, klä dig avslappnat genom att para ihop blusen med ljusblå skinny jeans. För skorna passar ett par nakna sandaler perfekt med den luftiga toppen.

Lila chiffongblus med vita skinny jeans


källa

Denna lila chiffongblus är så ljus att den kommer mycket nära en chockerande rosa blus. För att skapa en iögonfallande och damliknande outfit kan du bära den med vita smala byxor och ett par ljusrosa ankelremmar med öppen tå. Om du vill klä upp denna outfit ännu mer, använd en ljusrosa läderhandväska.

Bär den med en grå veckad midikjol tryckt med blommor

grå veckad midikjol med blommönster
källa

För att få en luftig outfit som är perfekt att bära på sommaren och våren kan du bära en lila ärmlös blus med en grå och vit blommig midi veckad kjol. Bär ett par härliga rodnande rosa skor för att se tjejer och uppfriskande ut.

Här är de lila blusutrustningsidéerna som verkligen kan göra att du sticker ut från mängden, men de är ganska lätta att ta fram. Testa det och se om den lila färgen passar dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*