Hur man utformar leggings med hög midja

Hur man utformar leggings med hög midja

Jag tycker att de flesta av er borde vara mycket bekanta med att ha på sig leggings nu. Idag ska jag prata om höghalsade läder leggings som får dig att se extra smal, lång och snygg ut. Det bästa sättet att utforma dem är att bära dem med en crop top. Om du gör det rätt kanske du inte kan visa din navel men ungefär en tum hud ovanför din navel. Detta kommer att få din midja att se högre ut och därmed få dig att se lång och smal ut. Låt oss nu titta på några riktigt fina outfitidéer för leggings med hög midja i läder som jag har samlat åt dig.

Burgundy ribbad turtleneck med revben och svarta, hög midja läder gamacher


källa

För att starta den här listan över snygga och lågmälda sexiga outfitidéer, visar jag dig kraften i att ha på dig en crop top med hög midja läder leggings. För att uppnå detta utseende kan du bära en ribbstickad tröja med en burgundy turtleneck och svarta leggings med hög midja i läder. Kombinera dem med svarta bandiga sandaler för en damliknande touch.

Svart kort linne med hög midja läder gamacher

svart kort linne med hög midja läder gamacher
källa

Här är en mycket ren och minimalistisk helt svart outfit som får dig att se mörk och cool ut. För att uppnå detta utseende kan du bära en kort svart linne och para ihop den med höga midjeband i läder. Använd ett par svarta mockasko stövlar med dina skor så att denna outfit ser snygg och elegant ut samtidigt.

Svart från axelblusen med höga läderjackor

svart axelbandslös blus med höga skinnläder
källa

Att se sexig lågmäld ut är definitivt inte det enda sättet att bära en crop top. Du kan också kombinera den här axelbandslösa svarta långärmade blusen med svarta läderjackor. Lägg till en vit läderhandväska till mixen för ett mer elegant utseende. Använd svarta balettlägenheter för att skorna ska se rena och eleganta ut.

Longline svartvitt kappa med leopardmönster och leggings med hög midja

Långfodrad kappa med svartvitt leopardmönster och leggings med hög midja
källa

Valet av kappa eller jacka kan göra stor skillnad för det övergripande utseendet. Till exempel kan du bära en svart linne med svarta läder leggings och toppa den med en svart och vit longline ullrock med leopardmönster. Ett par svarta mockaklackar är ett riktigt trevligt och enkelt sätt att föra samman din outfit.

Ljusgrå kavaj med vit t-shirt och läderjackor med bälte

ljusgrå kavaj med vit T-shirt och läderjackor med bälte
källa

För att uppnå det avslappnade, snygga och något unisexiga utseendet kan du bära en ljusgrå kavaj med en vit t-shirt för toppen. För resten av kläderna, ha på dig ett par svarta höghalsade läder leggings och ett par svarta öppna tåklackar med ankelband för att se smala och långa ut.

Ljusgrå fuskpälsjacka med svarta, hög midja läderjackor

Ljusgrå fuskpälsjacka med svarta, hög midja läderjackor
källa

För att se super chic ut, här är en outfit du kanske vill prova. På toppen bär du en vit t-shirt med en ljusgrå fuskpälsjacka. Kombinera dem med svarta leggings i hög midja för att se smalare ut och ge extra stil till kläderna. Använd ljusrosa rundade tåklackar för att komplettera utseendet.

Svartvit randig knuten blus med läderjackor och höga klackar

svartvit randig knuten blus med läderjackor och höga klackar
källa

För ett snyggt och lite konstnärligt svartvitt utseende kan du bära en svartvit randig långärmad knutblus med en svart crop topp. Koppla ihop dem med svarta leggings och svarta mockaklackar för att se minimalistiska och snygga ut.

Svart camisole med läderbyxor i hög midja

svart kropp med hög midja läderbyxor
källa

För en återhållsam, sexig och feminin look kan du bära en svart spetsskjorta för toppen. Koppla ihop den med svarta läderbyxor. För skorna kanske du vill ha ett par svarta mockaskärningar för att se mer unika ut. Slutligen lägg till en svart läderhandväska för att komplettera utseendet i stil.

Svart halvtransparent topp med höga läderjackor och en kavaj

svart, halvgenomskinlig topp med höga skinnläder och blazer
källa

För att se sexig ut för en cocktailparty behöver du inte nödvändigtvis ha på dig en kostym. Alternativt kan du bära en genomskinlig mesh-topp över en svart bralette. Team dem med en svart kavaj och svart läder gamacher. Lägg till ett par rosa och svarta höga klackar för att se snygga och ladylike ut samtidigt.

Svart tryckta halvtransparenta läderjackor med ljusgrå långärmad T-shirt

svarttryckta halvtransparenta damaskar med ljusgrå långärmad T-shirt
källa

Här är en mycket kreativt designad leggings. Det är ett par svarta, höga midjeband av läder med några tryckta och halvtransparenta detaljer. Du kan bära dem med en grå långärmad t-shirt. För skorna, använd ett par svarta mockasko stövlar för att slutföra utseendet.

Svart, halvtransparent crop topp med läder gamacher och ballerinor

svart, halvtransparent crop topp med läder gamacher och ballerinor
källa

Här är en annan sexig outfit som du kan bära på cocktailpartyn för att se sexig ut utan kostym. För toppen kan du bära en svart, halvtransparent kortärmad topp över en svart, beskuren rörtopp. Kombinera dem med svarta läderbyxor och svarta balettlägenheter för att komplettera det fantastiska och enkla utseendet.

Vit kort t-shirt med hög midja leggings

vit kort t-shirt med hög midja leggings
källa

Här är en mycket minimal svartvit outfit. För toppen kan du helt enkelt bära en vit, kortärmad, beskuren T-shirt med en avslappnad passform. Koppla ihop den med svarta höghäger läder. Slutligen ha på dig ett par svarta läderstövlar för att slutföra klädseln i stil.

Svart kavaj med vit blus och oxfordskor

svart kavaj med vit blus och oxfordskor
källa

För att forma denna snygga och unisex-outfit kan du bära en vit blus med en svart kavaj som topp. Kombinera dem med svarta leggings i hög midja och ett par svarta oxfordskor för att se snygga och unika ut.

Vit kort snitt hög lågblus med svart läder gamacher med hög midja

vit, kort snitt, hög, låg blus med svarta, hög midja läder gamacher
källa

Detta är en mycket trevlig och kreativt designad outfit som kan få dig att se luftig och smal ut. För att forma det här utseendet kan du bära den här vita beskurna skjortan med höga, låga knappar och para ihop den med svarta leggings i hög midja. Ett par svarta chelsea läderstövlar är ett elegant tillskott till ditt utseende.

Här är de hög midjiga lederhosen outfit idéerna som jag vill visa dig. Som du kan se kan du se extra tunn ut om du bär den med gröda toppar. Prova dessa snygga och vackra kläder och se hur de passar din karaktär och kroppstyp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*