Hur man utformar lårhöga tights

Hur man utformar lårhöga tights

För de av er som redan är mycket bekanta med styling av leggings och strumpor, idag ska jag prata om ett mycket specifikt ämne som du kanske är intresserad av. Jag ska prata specifikt om hur man utformar tightsen för lårhöjd . Per definition är det här tights som inte sträcker sig till låret eller strax ovanför knäna. Det bästa med dem är att när du parar ihop med minishorts eller minikjolar kan du bara visa lite hud på låren så att du ser extra smal och sexig ut. Låt oss nu titta på några riktigt fina tightsdräktidéer som jag har samlat åt dig.

Svartvit randig långärmad T-shirt med minikjol och höga tights


källa

För att få den attraktiva och ladylike outfit som är perfekt för både kausala fredagar och dejting, kan du bära en ikonisk svartvit randig långärmad t-shirt för toppen. Kombinera den med en grå militärväst och en svart minirater kjol. Ett par svarta tights och svarta mockaskor är limet som kommer att föra denna outfit ihop.

Svart och röd rutig skjorta med knappar upp med mini-jeansshorts och höga tights

svart och röd rutig skjorta med knappar, mini-jeansshorts och tights
källa

Ett par tights kan också kombineras med en lite pojkaktig outfit. För att forma detta utseende kan du bära en röd och svart rutig pojkvänskjorta med en svart infinity-halsduk. Para ihop dem med ett par grå jeansshorts. Använd svarta strumpbyxor och svarta stövletter i läder för att se ut både ladylike och snygga.

Svartvit randig t-shirt med miniskridskjol och tights med bälte

svartvit randig t-shirt med miniskridskjol och tights med bälte
källa

Detta är en annan enkel men ändå attraktiv outfit som du kan bära för jobbet. För att forma detta utseende, använd en svart och vit randig långärmad t-shirt med en svart bälte minirock. Koppla ihop dessa bitar med svarta tights och svarta läderstövlar för en snygg och snygg look.

Vit lång kofta med t-shirtklänning och svarta lårtights

vit lång kofta med t-shirtklänning och svarta tights
källa

För att forma detta luftiga och lite pojkaktiga utseende kan du bära en avslappnad vit grafisk t-shirtklänning med en vit kofta och lång tröja för att skapa några fina lager. Koppla ihop dem med svarta lårstrumpbyxor och ett par svarta läderkalsstövlar i läder för att göra denna outfit supercool.

Svart t-shirt med skaterkjol med bälte och höga tights

svart t-shirt med skaterkjol med bälte och tights
källa

För dig som är i bra form behöver du inte alltid visa hud för att visa ditt resultat. Du kan till exempel visa upp dina kurvor genom att ha på dig en svart t-shirt med en svart bälte minirater kjol. För resten av utseendet, använd ett par svarta över knästövlarna och svarta mockaskor för att komplettera utseendet.

Vit långärmad blusklänning med höga tights och ankelstövlar

vit långärmad blusklänning med tights och ankelstövlar
källa

För att uppnå detta konstnärliga och attraktiva utseende spelar filthatten faktiskt en nyckelroll. För att utforma denna outfit kan du bära en vit klänning med ärmblus och svarta tights. Koppla ihop dem med svarta mockaskor och en svart filthatt för att se elegant och konstnärlig ut.

Svart skinnjacka med en mörkblå rutig minikjol och fotkängor

svart skinnjacka med mörkblå rutig minikjol och fotkängor
källa

Detta är en lågmäld, vacker outfit som är väldigt lätt att ta av. Bär en svart stickad tröja med rund hals och en svart skinnjacka. Koppla ihop dem med en mörkblå kjol med hög midja. För resten av kläderna, använd svarta tights och svarta stövletter i läder för att komplettera utseendet.

Ärmlös tröja med svart mock-halsringning och minikjol med blå denim-knapp framtill

Svart ärmlös tröja med stand-up krage och blå minikjol med knappficka framtill
källa

Det här är en ungdomlig outfit som är ett naturligt sätt att sticka ut från mängden. Bär en svart ärmlös tröja med en upprätt krage för toppen. Kombinera den med en blå kjol med en hög denim-knapp. Slutligen lägg till ett par svarta lårhöga leggings och svarta mockasko stövlar för att slutföra outfit.

Svart mini-skiftklänning med en grå, överdimensionerad kofta och höga leggings

svart mini-slida klänning med grå, överdimensionerad kofta och lårhöga leggings
källa

För att se otydlig men ändå återhållsam attraktiv ut bör du prova några avslappnade kläder som den här. Till exempel kan du bära en svart miniklänning med en grå kofta med en lång tröja. Koppla ihop dem med svarta lårhöga tights och svarta stövlar i läder för extra stil.

Chunky tröja klänning med grått och svart stamtryck och höga tights

Klobes tröja klänning med grått och svart stamtryck och tights
källa

För att se lite mer kreativ och iögonfallande ut, här är en grå och svart tribal tryckt vidärmad tröja klänning som kan hjälpa dig med det. Med en fin klänning som den här är det lämpligt att hålla resten av klädseln enkel. Använd svarta strumpbyxor och svarta fotkängor för att se extra snygga och smala ut.

Svart och rodnad spets topp med mini shorts och höga strumpor på låret

svart och rodnad spets topp med mini shorts och strumpor
källa

Detta är en mycket attraktiv hel svart outfit. För att åstadkomma detta, bära en svart och rodnad rosa kortärmad spets t-shirt för toppen. Koppla ihop den med en mörkgrå bälte med minikortflöde. Ett par svarta läder ballerina lägenheter och rena svarta strumpor är ett säkert sätt att avsluta din outfit.

Bourgogne knuten t-shirt med svarta mini-shorts och höga tights

Bourgogne knuten t-shirt med svarta mini shorts och tights
källa

För att forma det unika och snygga utseendet, använd en burgundy knuten grafisk tee för toppen. Koppla ihop den med ett par svarta mini-jeansshorts. Använd strumpbyxor och svarta stövletter i läder. Lägg till en läderkorsväska och en svart filthatt för att komplettera denna outfit i stil.

Grå kort linne med svarta mini-jeansshorts och stövlar

grå kortärmad tröja med svarta mini-jeansshorts och stövlar
källa

För att se mysig och reserverad sexig ut samtidigt kan du bära en ljusgrå, kort linne med svarta, rippade shorts i mini-jeans. Knyt en grå kofta runt midjan. Koppla ihop dessa bitar med svarta tights och svarta läderstövlar för att se coola och attraktiva ut.

Här är strumpbyxor-outfitidéer som kan hjälpa dig att se snygg, smal och återhållsam sexig ut samtidigt. Det finns ingen anledning att inte försöka.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*