Hur man utformar lång svart kofta

Jag har ett huvudsyfte för att skriva detta blogginlägg. Jag letar efter ett föremål som du kan lägga ovanpå allt du har på dig och ser omedelbart mer feminint och snyggt ut. Efter lite eftertanke och undersökningar fick jag reda på vad artikeln är. Det är den långa svarta koftan som du bokstavligen kan bära med vilken avslappnad outfit som helst och förvänta dig ett bra resultat. För att bättre visa dig hur magiskt det kan vara har jag sammanfattat några av de bästa idéerna för långa svarta koftor. Låt oss ta en titt på hur man utformar det nu.

Lång svart kofta med svart t-shirt och jeans


källa

En lång svart kofta passar perfekt med nästan alla casual jeanskläder. Du kan till exempel ha på dig en lång svart kofta med en svart t-shirt och smala jeans. För ett mer feminint utseende kan du kombinera dessa bitar med fotkängor av kamelmocka.

Lång svart kofta med vit randig krage

lång svart kofta med vit randig krage
källa

Du kan se från föregående outfit att en svart kofta kan se ganska mörk och cool ut på en svart t-shirtdräkt. Låt oss nu bygga en lättare outfit genom att ersätta den svarta t-skjortan med en vit t-shirt. Den långa svarta koftan för denna outfit har också några snygga detaljer i den vita randiga kragen. Bär den vita t-skjortan och koftan med rippade jeans och chockerande rosa loafers för en kreativ och färgstark touch.

Svart kofta med grå t-shirt och rippade jeans

svart cardigan grå knuten t-shirt rippade jeans
källa

Det finns så mycket att leka med med dessa jeans och långa cardigan-outfits. Du måste bara byta skor och resultatet skulle bli dramatiskt annorlunda. Använd till exempel en svart lång kofta med en grå T-shirt och blå skinny jeans. Den här gången bär du ett par svarta sandaler för en avslappnad och luftig look.

Lång kofta med en vit blus och en tribal tryckt ull halsduk

lång cardigan vit blus tribal tryckt ull halsduk
källa

Du kan bygga en mysig och professionell business casual outfit runt en svart kofta. Använd den med en vit blus med den svarta koftan. Kombinera dem med mörkblå skinny jeans och ljusgrå mockaskor. En ullhalsduk är perfekt för att ge en feminin touch till outfit. I det här fallet väljs en snygg svartvit tribal halsduk.

Svart lång kofta med en vit, överdimensionerad västtopp

svart lång kofta vit överdimensionerad väst
källa

Ett sätt att se smal ut är att para ihop en svart lång kofta med en lång vit t-shirt eller väst. Koppla ihop dem med rippade ljusblå pojkvänjeans och ljusrosa spetsiga klackar för ett snyggt utseende med en feminin twist.

Lång kofta med vit t-shirt och svarta jeans

lång kofta vit t-shirt svarta jeans
källa

Här är ett bra trick för små damer att se längre och smalare ut. Bär en lång svart kofta över en vit t-shirt. Stoppa t-skjortan i svarta muddade jeans. Lägg till ett par svarta loafers i ekvationen. Den enkla svartvita kombinationen och hur skjortan är undangömt kan visuellt flytta midjan uppåt och få dig att se lång och smal ut.

Lång svart kofta med vit västtopp och gröna skinny jeans

lång svart kofta vit väst topp grön skinny jeans
källa

Jag tror att jag har pratat tillräckligt om koftan och jeanskombinationen. Jag glömde att nämna en mycket unik och vacker typ av jeans, de gröna skinny jeansen. Du kan bygga en unik och vacker outfit runt de gröna jeansen genom att bära dem med en vit t-shirt och en lång svart kofta. Bär svarta mocka öppna tå stövlar för att lägga till en elegant touch till din outfit.

Svart lång kofta med randig t-shirtklänning

tröja svart lång randig t-shirt klänning
källa

Efter att ha sett så många snygga jeans kan vi ta reda på hur man bär den svarta långa koftan dam. För en glamorös tjej bredvid kan du bära en svartvit randig t-shirtklänning med en svart maxikofta. Bär vita sneakers för att göra denna outfit till en superavslappnad men ändå vacker outfit.

Svart kofta med chambrayskjorta och svarta läderbyxor

svart kofta chambray skjorta svarta läderbyxor
källa

Om du har lite nervositet kring din karaktär och vill avslöja den genom dina kläder, kan det här vara en bra outfit för dig. Bär en chambray-skjorta med en svart kofta för toppen. Använd svarta läderbyxor och svarta chelsea stövlar i mocka för skinkorna. Lägg till en svart filthatt i din outfit för en konstnärlig twist. Om du vill se fler kläder med en liknande hatt kan du kolla in vårt blogginlägg om hur man utformar en svart filthatt.

Svart maxikofta med stickad tröja och knälång shorts

svart maxikardigan stickad tröja knälång shorts
källa

Här är en mycket snygg och cool helt svart outfit. Till skillnad från en mörk, helt svart outfit med en svart skinnjacka, ser den här koftversionen faktiskt mjukare och mer feminin ut. Du kan uppnå detta utseende genom att bära en svart tröja med svarta knälånga shorts. En svart maxikardigan och svarta snörstövlar i mitten av kalven är limet som kommer att föra denna outfit ihop.

Svart kofta med vit västtopp och kamelfransduk

svart kofta vit väst topp kamel fransade halsduk
källa

Var är en annan outfit som du kan ha på dig som en casual casual outfit? Bär en vit västtopp med en svart kofta för toppen. Använd skinny jeans och ljusgrå mocka ankelstövlar för botten. Camel fransdukar spelar en mycket viktig roll i denna outfit. Utan den vita västtoppen skulle denna outfit se för avslappnad ut för arbete.

Använd den med en svart topp och knähöga stövlar

svarta knähöga stövlar med crop top
källa

Om du vill bygga en sexig outfit med låg vikt runt en svart maxikardigan kan du bära den med en svart crop top och smala jeans. Använd svarta knähöga stövlar för att ge en snygg touch till en redan iögonfallande outfit.

Svart maxikofta med grå västtopp och penna kjol

svart maxi kofta grå väst topp penna kjol
källa

Här är en annan outfit utformad för att små tjejer ska se smalare ut och ändå se bedårande ut. Använd en grå västtopp med svart midjekjol med hög midja. En lång svart kofta och svarta remmar i hälen är det perfekta komplementet till denna outfit.

Använd den med en ljusgul chiffongtopp och jeans

ljusgula chiffong topp jeans
källa

För en superavslappnad look med en feminin touch kan du bära en ljusgul chiffongtopp med V-ringning över en svart spetsvästtopp. Låt spetsdetaljerna kika lite ut. En svart kofta, jeans och grå chelsea stövlar är ett bra komplement till denna outfit.

Vit stickad tröja med maxikofta

vit stickad tröja maxi kofta
källa

För ett riktigt snyggt utseende kan du bära en vit stickad tröja med en svart maxikofta. När det gäller skor, lägg till ett par marina skinny jeans och vita spetsiga klackar i ekvationen.

Efter att ha sett alla dessa snygga och vackra outfitidéer bör du inse hur magisk och mångsidig den långa svart koftan är. Låt oss prova kläderna och jag är ganska säker på att du skulle ha kul att utforma det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*